Fulguleti de nov-dec-2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 7
ziggy spune:
ingerasa
Sa va spun minunatelor cum merge acomodarea cu gradinita. Ieri si azi l-am lasat sa doarma acolo, ieri l-am gasit cam plans, suspina, a plans cand s-a trezit. Azi insa era linistit, dormise mai mult ca ieri. Insa cand venim acasa mananca ca disperatul. Acum a mancat un mar, o portocala, o para si ceva carnita de pui. Am vorbit azi cu directoarea sa ii dea o masa de fructe, adica cea de la 16, de obicei au orez cu lapte, biscuiti, diverse dulcegarii. A zis ca nu-i problema, sper sa se tina de cuvant. In rest, acasa este vesel, va inchipuiti ca de cand venim pana adoarme ne jucam si ne dragalasim non-stop. Educatoarea si directoarea spun ca este vesel, rade, este lipicios, acum eu nu am cum sa verific, insa daca acasa este ok, ma gandesc ca nu am de ce sa imi fac griji in plus. Eu zic ca daca ar fi probleme la gradi mi-ar da semnale seara acasa. Fetele ce experienta in cauza ce ziceti?
dianocica spune:
despre ouale de prepelita
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
m_monique spune:
ingerasa
ziggy ma bucur ca se acomodeaza bine calin la gradi. am vazut cand am fost la voi cat e de vesel si de sociabil. banuiesc ca asa e si la gradi.
Andrei (16.12.2006)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Dandusa,
te-am mai intrebat?Crinuta cui ii e promisa?
Mie ii luase un capacel de la umidificatorul pe care dadusem o caruta de bani..si i-am intors toate jucariile si toate sertarele,si l-am gasit in geanta.
sintem in concubinaj cu frumosul Denis de Asiza...,dar distanta asta...,vezi tu...,citeodata raceste amorezi...,eu o invat sa fie "fidea" ca macsa'...,da' io stiu ce-o avea in cap scorpioanca mea...?!?ii transmit pupici de la Mihaita...si-mi spune sa-i transmiti si tu lui...,deci ceva ,ceva este...,dar ssshhhhh,sa nu ne auda cuscra,ca-ar fi vai de pielea noastra...si-apoi poate nu-mi mai ia fata la england...
ps:esti tare dulce cind scrii fara "m"...,mor de ris...
Micuta chinezoaica
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Chinico, pe Luca l-as da la alpinism…. Rafting si alte nebuneli pe care nu am reusit eu sa le fac…. Si eu as vrea sa-l pot ciuguli pe Luca seara de seara dar nu ma lasa. Apropo’ de unde a invatat sa dea peste fatza???? Si aseara m-a pocnit cand l-am luat in bratze si azi dimineatza i-a tras una dadacei ptr ca l-a luat in bratze cand vroia sa iasa pe usa eu fiind pe coridor curatand bocancii de noroi…. I-am explicat ca nu e frumos dar el radea….
mi-ai adus aminte de o chestie pe care vroiam sa o intreb pe forum...
mi-am dat seama,ca in joaca mea cu bubulina,o lovesc cu palma la fund...,deci de ex,daca o dezbrac de pampers...,pina i-l pun pe cel nou,trebuie musai sa ne jucam...,pupam tot ce se poate...,muscam...,o string cu palmele tare...si o lovesc la fund...,IN GLUMA...!!!,deci nu-mi bat copilul...,da?,intelegi tu...
apoi intr-o buna zi,mi-am primit rasplata...,o palma...,urmata de inca una...si inca una...si ea chiar se distra...
atunci am realizat ca EU,mama ei...,i-am aratat un mod gresit de joaca si de giugiulit...,Crinuta avea impresia ca datul cu palma la fund...,este un fel de a-mi arata cit de mult ma iubeste...,altfel nu-mi explic...
clar din acel moment,am inceput sa ma abtin cit pot,tocmai ca sa nu invete gresit acest obicei...,de la mine si de la Claudiu,ea...,nu va primi in veci vreo palma la suparare...,etc...,asa ca-i musai ca noi sa ne controlam...(si Claudiu facea la fel...),ca nu cumva mai tirziu sa ma trezesc ca bate copii in parc...,din dragoste pentru ei...
de curind am fost in vizita la o fetita de 18 luni,care mi-o inghesuia pe Crinuta pe unde putea...,vroia sa o iubeasca...,o lovea cu palmele...(incerca...),apoi a vrut sa-i prinda capul intre doua capace de oale...,eu am ramas uimita...si tare aiurea mi s-a parut...,nu stiam cum sa fug mai repede...,aia mica tipa sa se "joace" cu Crinuta...si eu o tineam numai in brate de teama sa nu-mi loveasca fata...
poate te ajuta sa intelegi,comportamentul lui Luca
Micuta chinezoaica
m_monique spune:
va multumesc pt mesajele si gandurile voastre. ce bine e cand cineva se gandeste la tine.
zmeul se simte mai bine. azi nu a avut deloc febra, doar a fost putin marait (asta si din cauza ca: cine se scoala cu noaptea in cap, casca toata ziua).
a mancat ok, e adevarat nu la adevaratul potential, dar mai mult de trei lingurite. sunt convinsa ca vor veni si vremuri mai bune.
in seara asta era marait. inainte sa plec la sport i-am dat sa manance. cand m-am intors, l-am gasit vesel si binedispus. cum am deschis usa a venit la mine tipand de bucurie si cu lingura de lemn in mana, de parca era cu sabia scoasa, pregatit de atac.
Andrei (16.12.2006)
mamaana spune:
salutare,
sunt la un curs... mi-au mutat calcuratorul in sala de training, asa ca mai si 'muncesc' azi
oua de prepelita nu mananc, si nici nu o sa le dau
de mult voiam sa ma plang un pic la voi, sa ma descarc:
1. n-am vazut in viata mea un mod mai haotic de a pune vasele in masina de spalat; m-a sunat intr-o zi la munca sa ma intrebe cum sa dea drumul la masina de spalat vase ca s-a umplut; i-am zis ca o pun eu cand vin acasa; seara am aranjat vasele si masina era umpluta p ejumatate (sau goala pe jumatate)
2. i-am zis sa smulga niste buruieni din partea stanga a casei, aratandu-i exact de unde; mi-a smuls si crinii din partea dreapta ca nu a stiut ca nu sunt buruieni...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
m_monique spune:
azi am fost la serviciu. am vorbit cu directorul. incepand cu 1 februarie voi reveni in campul muncii.
Andrei (16.12.2006)
dandusa spune:
acum doarme...,v-ati prins,probabil ca tot pe la 12 vom adormi si azi...,dar poate nu se va trezi peste noapte...,tananeeee,sau poate doar o data...,tananeee,ok,o data-i bine...,dar nu mai mult...
de miine zau ca n-o mai las...,dar azi mi-a adormit pe strada...,mama ei de treaba...
Pprumbita,
multumim de reteta...,crezi nu crezi...,chiar ieri ma gindeam sa-i fac Crinutei...,pentru ca a facut mama musaca pt noi(porc si vita)...si a iesit super...si azi ai aparut tu cu reteta...,dau un pahar de Metaxa,ca visinata nu mai am...,s-a dus de cind cu ziua lu' iubita...
Micuta chinezoaica