Fulguleti de nov-dec-2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

shefa nu mananca carne in fiecare zi. nici eu nu as putea,asa ca virgula combin legumele cu ou sau, cel mai des, cu unt/smantana.

cat mananca ...e o chestie cu dichis. mananca bine. stiu insa ca daca nu ar manca bine, as fi isterica si as nota zi de zi masa de masa cat si ce....ca sa am ce citi seara sa ma panichez mai cu foc...de, sagetator..parca asta era defectul major, exagerarea...

am amanat pe saptamana viitoare vaccinul si inima shefei, nu fac fata saptamana asta..mai ales ca am confirmarea unor vesti suuuper bune..astm. io. ultima data cand m-am dus la doc sa ma plang ca o baba ca nu pot respira de durere, m-a lamurit politicos si m-a diagnosticat cu dansul, astmul..mi-a prescris un inhalator..io am ras, am rupt reteta si am aruncat-o..aiurea, mi-am spus, are gutu astm, io n-am...eeee, si azi noapte cine se dadea cu capul de pereti...asa ca ma voi duce cu coada intre picioare si voi minti domneste. dom'le nu stiu unde a disparut reteta aia...

ca sa mancam in liniste, i-am dat beei un mar intreg, decojit pe o fasie miniscula. a reusit cu gingiile sa rupa o bucatica de coaja, i-a alunecat pe gat si da-i si vomita..asta dupa ce m-am chinuit juma de ora sa ii dezosez file-ul de peste..

seara la culcare imi da sa ii pup ambele jucarele cu care doarme. intai buzi, un cap de urs prins de o carpa roz,si apoi tov. catel..invelitoarea butelcii aleia in care se pune apa fierbinte sa incalzesti pat sau picioare inghetate...tov. catel e nou in pat, pana acum ajungea buzi...de cateva zile insa tre sa fie si el prezent..mi le intinde pe rand, io le tzuc, o tzuc si pe ea, imi intinde si susezata, multumesc frumos si refuz, o luam de la capat cu pupatul..

yagmur,desiree si beoaca se trage de par..si nu ma pocneste, ci ma ciupeste..daca zic au ciupeste si mai tare..

editez sa va informez ca miniscula e minuscula si suzezata e suzeta.

Mergi la inceput

cum am uitat iar..

ingerasa LA MULTI ANI!!! multa sanatate si o viata implinita alaturi de cei dragi!

..si pe dia am uitat-o..urata faza cu masina..
despre schimbat de pampersi...eu ii pup talpile, burta..ne jucam de-a cucu bau cu manutele, cu talpile...sa ii fie spalat fundul cu apa calda ii place..asa ca nu pot sa te ajut..mai urla si ea, dar de luat la goana nu poate, ca e suuus pe masa de infasat din baie, si nu ar avea unde...cand nu are chef si nu are chef, ii dam cu chestiile interzise..dar daca la voi nici astea nu mai functioneaza...hm...va tin pumnii sa fie numai o faza trecatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by deeaA
DBUNNY .. cum nu vreau sa fiu o mama denaturata pusei mana si ii pregatii copilului urmatoarea;un GALBENUS de ou in combinatie cu branzica+smanatana de la Fagaras + o cupa de cereale+putin iaurt ca se cam ingrosase amestecaturasi....A PAPAT fara strambaturi fara vomitaturi..cam 120 g..daca tot veni vb de gramaje

Olé(cum zic spaniolii)
Merita intrebat pediatrul in cazul in care micutul tau nu-i carnivor, dar ii plac ouale...poate-ti da unda verde la 3-4 oua/saptamana.

Dayanara incerc sa nu-i dau paine zilele astea. De nici un fel(chit ca se gaseste si ceva paine facuta din cereale fara gluten, dar nu-mi complic existenta). Ai primit coletul de la Hipp?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

dayanara blender mic pt biberon am vazut la Corte Ingles ...dar e mai mult pt amestecat laptele praf in apa, sa nu faca cocoloase. ca-i mic mic. Arata ca o periuta electrica de dinti, dar cu cap rotund.

Iote ca Flore face pe disimulata...pai venim toate ca doar se apropie 26 Ian...

Si Dani ne da palmi, cand nu te-astepti iti trage o palmoaca peste okelari de vezi dublu...am pus-o pe seama cresei...dar, sincer, asa e naturalitatea cupilului...de ce sa tot dau vina pe cresa?

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Ingerasa, sa fii fericita, sanatoasa si plina de noroace!

Mergi la inceput

Doamnele din uk, Canada, si doamna traducatoare a_deju: prepelita e bobwhite? Dayanara...in spaniola-i codorniz? imi bat capu cu oole de prepelita amu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DBUNNY aerius este sirop...si DA, va astept pe toate la mine......tinem chef mare in clubul unde lucreaza Nicu, e deschis recent, foarte mare, frumos, muzica buna, bautura fina , zic din auzite, nu am fost inca...inaugurez pe 26 ...asa ca va astept pe toate...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

Doamnele din uk, Canada, si doamna traducatoare a_deju: prepelita e bobwhite? Dayanara...in spaniola-i codorniz? imi bat capu cu oole de prepelita amu

e quail pre engleza...nu stiu ce e bobwhite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am uitat sa precizez: cine nu are cu cine lasa copilul, copiii...vine mama la mine, asa ca stati fara grija, are grija de toti ...STRAINATATEA!!!!! Hellooooo, luati/va bilete din timp...deci e sambata viitoare....

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chinico

quote:
Originally posted by Dbunny

e quail pre engleza...nu stiu ce e bobwhite..

Beatrice (13.12.2006)

si quail si bobwhite tradus in spaniola-i codorniz....si asta-i ceea ce ma interesa de fapt. Multumesc

Mergi la inceput