Nou stil de viatza (168)
Raspunsuri - Pagina 7
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Eu tocmai am baut un capucino si trebuie sa ma apuc de munca, am un chef nebun
Tzuni ma bucur sincer pentru tine si micuta ta printesa
Stiu cum este, eu am trecut prin multe pana sa-l am pe Dany....o sarcina pierduta, investigatii, tratament...nu vreau sa-mi mai amintesc. M-ai emotionat prin ce ai scris, va doresc numai bine, tie si fetitei
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
rolo spune:
Buna dimineata tuturor.
Azi m-am trezit bine dispusa, si cu foarte multa determinare.
Violeta, multumesc de raspuns, intr-adevar nu pot tine o dieta foarte stricta. Mi-a spus o prietena ca ar fi bine sa mananc dupa fiecare masa cate un grapefruit, cica ajuta la slabit. Asa ca m-am conformat. Pt azi mi-am propus sa mananc urmatoarele:
-cafea cu lapte slab (musai cu lapte ca nu pot bea cafeaua neagra) ![]()
-1 mar mare![]()
-tzatziki (mi-am facut eu azi dimineata doar iaurt cu castravete si putina sare)
-un geapefruit
-o portie de ficatei si din nou un grapefruit
-2 l apa
Gusta
nu-i nici un bai.
Mephala Raluca e numele meu (Rolo e porecla data de sor'mea) pe fii-mea o cheama Ileana. E nascuta pe 15 aprilie 2007.
Pupici am
ca am mult de lucru.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
gusta spune:
Sunt aici.
Cafea,ceai capuccino si tot ce va doriti sunt gata.
Revin.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
La multi ani, Ioana! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti. 
mephala30 spune:
Marilena, multumim de cafea. Ce faci azi?
Eftimie, esti in echipa 4. spor la slabit!
Rolo, multumesc, am notat in lista.
carina spune:
Marilena: buna cafea stii sa faci. Legat de ciocolata, eu v-am zis ca imi las in fiecare zi loc de ceva bun (cioco, inghetata, biscuiti) ca altfel ma deprim.
Carmen: n-am impartit cu nimeni nimic ca sunt zgarcita ![]()
Doina: felicitari pentru examen si bafta multa in continuare
Violeta: imi pare rau ca analizele nu sunt cele mai bune, dar se poate. Si eu am o groaza de probleme pe acolo pe jos, dar dupa 2 ani am reusit sa concepem minunea.
E tare bine cu sot acasa. Mai ales ca dimineata i s-a nazarit cainelui sa rupa lantul si nu as fi stat nici in ruptul capului sa il fugaresc si sa ii schimb lantul.
Pe langa meniul de ieri, am jucat 40 de minute ping pong si am alergat 1km 600. Deci s-a dus bomboana pe care am papat-o.
Pe azi:
activia+cafea+un biscuite integral
salata greceasca+mandarina
o para
cotlet de porc la cuptor cu salata+ceva fructe
Revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
La multi ani Ioana sa curga sampanie.sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti.
Zuzulici cred ca curcubeul de ieir ti-a incalzit inima.
Delia asa ma intreb si eu uneori cum de trece timpul de nu am timp de nimic.
Crys azi ce papi ca eu vreau sa stiu tot.
Carmen de azi esti singura cu baieti?
Rolo mi se pare in ordine meniul tau si treaba cu greful chiar nu stiu.
Anda asa obosita esti?
Hai Claudia,Laura cafeluta e gata.
Revin sa dau de mancare la copil.
Marilena si Mara Augusta
l_carmen2003 spune:
Felicitari Tzuni... Ne bucuram sincer pentru tine! Eu nu stiu povestea dar am dedus cate ceva si ma bucur mult pentru tine. Sa fie cu noroc!
La multi ani Ioana.
Ca raport, si ieri zi completa de musli cu iaurt;
MD Cafea, ceai verde cu musli si iar cafea; pastiluta de otet de mere si ginkobiloba si peste 10 minute o banana si un mar.
P nu stiu sigur dar cred ca... mai vedem... daca am timp sa manac merg sa imi iau un gratar sau o ciorbita usoara... sa vad ce timp am.
In rest sunt ca un arc intins. Trebuie sa merg cu copilul la dr sa ii fac niste analize, mai am de terminat niste lucrari... in fine, asta este m-a ucis pur si simplu saptamana asta insa nu ma las!
Pa. Pentru moment.
mamica dulce spune:
Neatza si de la mine dragelor, si-o cafea.Eu sunt la a doua si la al treilea kentan..sau al patrulea???
TZUNI
ne-ai dat niste vesti fenomenale, ma bucur mult, mult , mult de tot pentru tine , nu stie Maria ce noroc pe ea!!!Intri in CIC de maine? Cat stai acasa cu fata?
Carmen E (Eftimie) incepem de azi daneza? Eu una o incep ca nu se mai poate, tot la 79 stagnez...stagnez...
Rolo, te bagi?
Cine mai doreste, cine mai pofteste...Tzuni, iti dau o strigare data viitoare, acum numai la asta nu te gandesti...oricum cred ca de emotii ne bagi un raport marti de ne dai gata
Danaaaaaaaaa(sigrid) esti acasa azi?
Va las acum, ma duc la biblioteca ca am o gramada de chestii pe care daca nu le duc azi se lasa cu amenzi si trebuie sa ma apuc sa le caut...Oh God!!!
gusta spune:
Revenit.
I-am uns paine cu pateu ca asta vrea si i-am taiat-o soldatei sa manance.
Carmen azi duc copilul la medic ca treaba nu e buna deloc si cred ca o sa se lase cu ceva de genu asta
.Iar mi-a tusit toata noaptea si varsa.Sunt suparata peste masura da incerc sa nu ma gandesc la nebunii.Noroc de olandez aseara ca a stat 2 ore cu ea si am dormit ca sincer numai puteam si nici cafea cu galeata nu pot bea ca inima nu e deacord.Treaba as avea dar nu ma mai intereseaza ,intai sa o rezolv pe ea sa stiu macar ce are si dupa ma ocup de restu adica spalat si mancare ca curat este mai mult decat e necesar
.Tu ce faci azi?
Doina felicitari pentru examen.
Mamicadulce bafta cu dieta.
Anda da eu vroiam sa dau bice ca sa nu imi pierd indemanarea la sportu asta.Da nu iti mai dau.
Delia hai si papa cerealele cu lapte cu noi.
Carmen Eftimie astept rezultate saptamana viitoare dupa o saptamana de daneza.
l_Carmen lasa ca trece si saptamana asta si dupa o sa fie mai bine.Ce analize trebuie sa faci la copil?
Marilena si Mara Augusta