Nou stil de viatza (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ioana la multi ani ..sa fii sanatoasa si mult noroc
Doina felicitari pentru examen si bafta in continuare
Violeta imi pare rau ptr. probleme, sper sa fie bine
Carmen ce fac baietii? Esti singurica cu ei, nu? Vreau sa te rog ceva...cand ai timp, te rog scrie-mi si mie reteta ta de salam de biscuiti, vreau sa le fac ceva dulce baietilor mei in weekend si m-am gandit la asta. Te rogggg Promit sa pap doar o felie, asa de pofta
Gusta uite meniul meu de azi:
- 2 felii graham cu pateu vegetal cu masline
- 1 mar
- iaurt activia
- fasole verde cu pui la gratar
- portocala
- apa si ceai talia

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata! multam de cafea, am nevoie mare!
Marc a fact febra si nu stiu de ce, nu-l doare nimica, e necajit ca nu poate merge azi la Letizia, am zis ca vom merge altadata. azi noapte a venit la noi in pat si n-am simtit ca e cald, dar o ora mai tarziu a zis catre mine ca viseaza cu vrajitoare si ca sa-l linistesc am pus mana pe el si ardea! Bag in el nurofen, stiu ca nu e voie numai de 3ori in 24 ore, lichide, ca de mancat nu vrea!
A zis educatoarea ca la gradi e cam pustiu si sa nu ne miram daca incepe sa verse!
Eu plec acum cu Luca la grupa de copii, el ramane cu tata-su pana ma intorc.
Ioana, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Marilena, imi pare rau, trebuie sa tratezi chisturile alea!cum e Mara?
Cami, si tie un !
Laura, unde esti?
Tzuni, felicitari! de azi esti mami ...uraaaaaaa!!!!

pup fetele toate, revin candva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, of, poate-o scoateti la capat. Tin pumnii.
Eu sunt acasa cu Teo, ma joc cu el, mai bag un ochi pe net. Iustin e la gradi pana la ora 15. Ieri am facut mancare (o ciorbica de pui, chiftelutze de pasare), deci azi ma relaxez.

L_carmen, citeam dincolo ca tre' sa pleci in Dubai. In interes de serviciu?
Sincer, nu stiu cum poti manca numai iaurt cu musli.
Ce analize ii faci lui Alex?

Criscosty, reteta am luat-o de pe net. Caut link si-ti dau pm.

Mergi la inceput

Nu mai plec la grupa de copii!
Violeta, sper sa te insanatosesti repede si sa vii cu vesti bune!
Doina, felicitari pt examen!
Delia, tu cand incepi? saptamana viitoare??? tinem pumnii si la tine!
Azi fac ciuperci!
Ruxandra, daca ai timp odata, imi spui te rog cum faci tu spanacul?
Crys, salam de biscuiti zici???? vrei niste bice de la Marilena???

Si eu am bagat aseara 2 bomboane de cioco, dar mi-am permis ca am mers pe jos pana in oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si eu Carmen mai bag un ochi aici ,mi-am facut o cafea cu Mara si astept sa se faca 11 sa am intalnirea cu medicul.Azi e prima data cand mi-a facut si un pic de febra 38 deci e clar ca are ceva pe acolo si astea ma iau drept proasta.

Claudia am scris de Mara ca nu e bine.Sanatate lui Marc am auzit ca umpla un virus care face rafagii.

Iti multumesc Crys ca mi-ai satisfacut curiozitatea cu ce mananci azi.

Vroiam sa va zic ca nu stiu cum e in alte tari dar in olanda sistemul e de kkt scuze ca scriu asa ,dar e super naspa ei lasa copii cu febra ca cica sa lupte organismul cu microbul si multe altele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ioana. Multa sanatate si tot ce iti doresti.

Mai viu io.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Claudia ce reclama imi faci tu mie ca sunt doamna cu .Asa ca Crys pazea ca vin acusi si pun biciu pe tine .

Fetele retineti ca cine calca stramb o ia de la mine.

Claudia asa ca iti servesc si tie 2 randuri pentru bomboane.

Mara se uita la Nemo si e deja pierduta in tv si mai vine si imi poveste si mie ce face pestisorul in film si ce gesticuleaza de nu ma pot abtine de ras.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen
Stati mey fetelor nu dati.... Chiar am luat frica bicelor, asa ca promit solemn ca nu pap decat o felie...nu-i asa ca-mi dati voie?
Gusta sper sa rezolvi de data asta la medic, iti tin pummnii.
Claudia imi pare rau ca Marc este bolnav...este sezonul racelilor, sper sa-si revina repede.
Gata...mai trebuie sa si muncesc, ma da seful afara, noroc ca este mai mult plecat

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

N-am stiut ce m-a piscat asa pe spate, astea au fost bicele de la Marilena!!!! daca vrei iti arunc si tie o bombonica, ca vad ca tu nu calci stramb deloc!!!n-ai pofta pe dulce? las` ca poate iti arunca Crys o felie de salam!!!

Multumesc fetele, sper sa se faca bine, daca nu Marilena ne luam de mana ca vad ca si Marutza inca e bolnavioara...(am vazut mai tarziu ca ai scris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

marilena, daca mai vezi mesajul meu si n-ai plecat inca la medic, roaga-l sa faca niste investigatii la plamani, eventual o radiografie. Cosmarul prin care treci e similar cu ce am trecut eu cu marc al meu, ti-am povestit la subiectul trecut.Avea pneumonie si nu a auzit nici un medic la stetoscop si crede-ma ca am fost la aproape toti pediatrii din oras si in afara de sirop de tuse si picaturi de nas nu mi-au dat. Abia cand a fost super grav si am ajuns la spital i-au facut radiografie si au vazut pneumonia. Cica cu cat e mai avansata, cu atat se aude mai putin la stetoscop. Iti scriu diseara mai multe, acum trebuie sa plec, ma rog sa n-aiba fata nimic, dar nu strica un control. Daca a avut bronsite repetate..poate are infectie in gat sau la urechi si n-a vazut nimeni, asa a fost la fi-meu, voma rau la un acces de tuse si la efort.Du-o si la ORL musai.
Va pup, sanatate!
Anca

Mergi la inceput