Nou stil de viatza (168)
Raspunsuri - Pagina 5
rolo spune:
Ioi ce primire calduroasa. Nu ma asteptam. Multumesc
. Abia am asteptat sa imi culc pitica sa intru pe forum da' jur ca nu ma asteptam la asa comitet de intampinare. Sunteti tare meseriase.
Corina
nu danezaaa
e cea mai grea, nu pot incepe cu ea. In plus nu ma grabesc foarte tare.
Daca slabesc intr-un an jumate 30 de kile sunt cea mai fericita. Important e ca am luat marea decizie.
Violeta cum ai reusit 20,8 kg intr-un an? mare realizare. Felicitari.
Roxa
te urmaresc. Nu scapi de mine
Ai grija de mine cand imi piere elanul revolutionar. Sa nu ma lasi sa cad in pacat.
Va pup, noapte buna
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
rolo spune:
Tzuni sa fie intr-un ceas bun. Sa fiti fericite impreuna.
Mephala inca o alaptez. Si o sa o alaptez atata timp cat vrea ea. Ca mie asa mult imi place. Mi-e asa draga cand ma uit la ea cum papa tzitzi. Cred ca o sa fac depresie cand nu o sa mai vrea san.
Acuma chiar noapte buna.
Mai intru maine.
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
roxana1974 spune:
Tzuni, uau, ce veste buna, bravo! Am zis sa nu merg sa ma culcx pana nu dau un oki, dar soramea mi-a luat-o inainte, si m-a anuntat ca ai scris! Curat, murdar! Bravo!
Mai, chiar ai avut emotii, dar uite ca a meritat! 
Rolo, fii antena ca matza o sa vrea tzitzi mult si bine asa ca nici o sansa sa faci depresie din asta...pua ha ha!
Delidana 
merg sa dooorm, noapte buna tuturor!
Roxa
carina spune:
Tzuni: sa curga sampania!!!Felicitari mamico draga!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Bine ai venit printre noi , Rolo. Tot ce-ti pot spune este ca ai venit exact unde trebuie. Cum am slabit? nu usor, dar posibil: cu vointa, hotarare, si nu in ultimul rand cu fetele de aici. Fara ele nu as fi reusit nimic. Am urmat o dieta hipocalorica, hipolipidica (chiar deloc daca s-ar putea), hipoglucidica combinata cu sport (mers de 2 ori pe saptamana la Fitness). Am inteles ca ai renuntat la dulciuri si paine. Este perfect. In plus incearca sa nu mananci seara si sa bei minim 2 litri de apa plata cu lamaie stoarsa pe zi. Acest lucru m-a ajutat foarte mult. Foarte important este sa combini alimentele asa cum trebuie. Dar nu vreau sa ma intind prea mult. Oricum am inteles ca inca alaptezi (apropo, ai o fetita superba, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa), asa ca nu stiu daca este indicata o dieta foarte stricta.
Bafta la slabit!
Tzuni felicitari. Eram sigura ca totul va fi bine.
Am fost la ecografie. Nu va pot spune despre ce este vorba exact, pentru ca sunt termeni si prescurtari pe care nu le inteleg. Ce nu este bine, din pacate, am un chist hemoragic mare pe ovarul stang (7.2/4.5/7.6 cm) si unul mai mic pe cel drept. Oricum mi-a spus sa merg cu ecografia la medic, si mi s-a parut un pic ca si cum i-ar fi parut rau. O sa vad dupa ce merg la doctor, probabil saptamana viitoare, dupa ce ies si dozarile de anticorpi.
Meniul de azi:
- 4 fornetti cu branza
- seara am mancat telemea de oaie cu ceapa si putina salata de icre cu 2 felii de paine.
- 1 Fibrobar (am simtit nevoia de dulce)
- 2 litri de apa cu lamaie.
Pup toate fetele 
rolo spune:
trimiteti-ma la culcare ca stau la panda p'aci ![]()
poze
zisaCami spune:
Tzuni Felicitari mamico si iti doresc ca Maria-Sara sa fie fericita si norocoasa in viata alaturi de tine si sa apara in viata voastra un tatic care sa va iubeasca mult pe toate trei ( inclusiv pe Lola
) si sa fie alaturi de voi! Ma bucur din tot sufletul pentru voi!
Zuzilici Pastele va incepe pe 27 aprilie. Nu suntem siguri ca venim, momentam cautam niste clinici mai aproape ( undeva in Europa ), care sa faca anumite analize genetice, ce nu se fac in Romania. 
Puskin stii cum sunt eu, vin in forta si ma innec ca "tiganu' la mal" ... sper insa de data asta sa reusesc repede ce mi-am propus, pentru ca vreau sa fiu o nasa "din spate liceu" si din fata asemenea, desi anul acesta ma gandesc cu groaza ca voi implini 38 de ani!
Felicitari tie pentru cat ai slabit anul trecut! 
Rolo bine ai venit si mult succes la slabit! 
tuturor: DianaR, Mik, Gudinde, Justasmallkiss, Mercedes, Dordia, Madelaine, Roxana1974, L_carmen, Sigrid, Tlaura, Mephala, Gusta, Mamicadulce, Delidana, Carina, Clara, Cornelia, Eftimie_c, Tumpi, Violeta, Khristin, Crystina, Hopes, oLo, Olguzza si sper sa nu fii scapat pe cineva!
Cami
Gabrielama spune:
Tzuni, m-ai facut sa plang de emotie... Sa-ti dea bunul Dumnezeu numai bine, sa fiti sanatoase, sa va bucurati una de alta!
Intr-o alta ordine de idei, doamnele mele, desi nu scriu la acest subiect - nu ca n-as avea nevoie sa slabesc... - va citesc in fiecare zi si va admir din suflet. Pentru ca aveti vointa sa va tineti de dieta si... pentru subiectul in sine!
Va tin pumnii si... poate intr-o zi ma apuc si eu serios de slabit si am curajul sa ma alatur voua.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
gusta spune:
Sunt aici nici nu stiu ce vroiam sa va mai zic .Acuma a plecat doamna si mi-a facut capul doaga de la cat a vorbit.
Mamicadulce nu trebuie sa renunt la nimic si de asta sunt pusa sa ce cetatenia.
Claudia nici nu am mai vrut sa zic de eco ca e de jale.Pe ambele ovare am chisturi,stangu 4,5cm si dreptul unu de 4,2 si unu de 2,1.Da sincer nici nu le mai bag in seama.Mai daca baiatul vrea lant cu inimioare sigur e ceva la mijloc.
Violeta vezi ca mai sunt si alti cu asa probleme numai ca al tau mi se pare cam mare.Debea astept sa imi spui ce iti spune doctorul tau,multa sanatate.
Carmen eu iti dau cafea din seara asta ca poate nu sunt maine prima care scriu.
Laura ce zici tu cafea cu frisca vrei sa impart bice.Nasol cu durerile astea.
Rolo imi cer scuze ca nu stiu unde imi era capul daca vrei iti dau un miel de paste.
Roxana crede-ma ca nu a fost cu intentie ,de dulcolax eu mi-am luat fabricat aici si am vazut ca are un pic mai mult efect decat cel din ro.
Anda tu vrei bice ce cauta bomboana cu ciocolata da te pasuiesc ca de acuma cred ca treci la senzatii de RATB si la fel cred ca e si mamica dulce.
Tzuni sa curga rauri de sampanii .SI de acuma iti zic Mama lui Maria ca sa fim intelegi.
Cornelia parca nu te-am vazut.
Delia nici in seara asta nu am venit la poveste dar daca vrei vin maine la ceai
.
Pup toate fetele dar acuma inchid pravalia ca imi cad ochi in gura de somn si vreau maine sa fac cate ceva.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Tzuni, felicitari,
si sa aveti o viatza frumoasa impreuna.
Gabrielama,
si te asteptam alaturi de noi, cand vei fi hotarata. 
Violeta, imi pare rau pentru chisturi, vezi ce spune medicul saptamana viitoare, poate nu e grav. 
Cami, multi inainte si Doamne ajuta!
Mor de somn, vine povestea? Unde-i povestitorul? ![]()