Nou stil de viatza (168)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Mephala multumim de capitol nou
Tlaura
Rolo bine ai venit si spor la fugarit kg-le

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Fetele, sunt tare happy, mi-a adus consortul un parfum Armani Code ca ala vechi s-a terminat ceva vreme si un cartus de Kent
Ma duc sa-l ingrijesc umpic ca e rupt de oboseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mami dulce, nu te-ai lasat de fumat? mie imi place tare mult emporio, de cand l-am descoperit numai din ala imi cumpar, l-as si manca daca s-ar putea! ocupa-te de el ca a meritat!

eu am terminat cu stransul, astept sa-mi vina copilul apoi ma joc si cu el pacalici sau sus-jos si apoi ii pregatesc de culcus!
Meniul de azi:
D:o felie paine semi cu branza, ardei gras si o felie buna parizer porc
P:o cutie mancare chinezeasca
C:putina branza ce a mai ramas pe fundul cutiei,cereale cu iaurt natur si o clementina
2 cafele, 2 pahar suc fructe, apa plata.

Marilena, ca mi-am adus aminte...am voie sa te intreb cum ti-a iesit rezultatul saptamana trecuta?

Claudia

edit:modificat cina, ca mi-a fost foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

No revin si eu
Rolo: bun venit!
Claudia: poti face si cu branza telemea.
Meniul de azi:
Activia cu musli, cafea, mandarina
piept de pui la gratar, salata de varza si cativa (vreo 10) cartofi aurii
pastai cu o bucata de cotlet de porc
o bomboana de ciocolata

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anda, le fac maine!
Lauraun si tie!
am studiat daneza, o gasiti la dietele postate de tzuni, da nu e de mine, mori de foame la ea, da rezultatele sunt pe masura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Fetele eu va las azi, las sotul ca are treaba la pc, nu stiu daca mai intru. Maine cand intru sa citesc numai de bine, ok? Va pup si va doresc o seara placuta
Si trebuie sa modific la meniu...nu am mai facut salata de cruditati, am mancat niste spaghete cu carne de pui.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor! whoa, nu stiu Rolo, da' io m-am emotionat de primirea pe care i-ati facut-o!

Criscosty, m-ai emotionat, esti figura! E fain sa ai sora, si mie imi place, si e tare greu ca suntem departe si ne vedem rar, ea e la Bucuresti, io-s la Cluj, stii cum e: de Pasti si de Craciun! Cand eram mici ne bateam rau si ne zicea bunicamea ce greu ne va fi cand vom fi mari, jur ca n-am crezut...ce mai bagam frate!

Gusta, ha ha i-ai zis roro, hi hi hi e destul de amuzant si rolo, dar roro e tare de tot aaa apropos de dulcolax, io nu mai iau ca e nu e cum zice reclama...pe mine ma dor toate alea in timpul noptii pana dimineata cand isi face efectul sau nu- si atunci toata suferinta a fost in zadar! De cateva zile iau tinctura de soc si functioneaza asa de natural ca si cum n-as lua nimic si vreau sa zic ca eu eram disperata, credeam ca nu mai am nici o sansa...

Mamidulce si Carmen E, rolo a scris ca se teme de daneza, cre ca ea e cu disociata...dar sa vad ce zice, daca se baga...

Zuzi (inca nu am initiat-o dar am sa-i ofer un mic "induction program" pe ym :)), Laura, Carmen si restul fetelor dragi, va multumesc pentru incurajarile voastre, sper s-o tina pe rolo pana la capat ca tare bine-i sade mai slaba...dar s-o las pe ea sa-si scrie datele, desi i le stiu pe toate

va las acum, noapte buna si pove si maine, sper!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa, si bun venit in grup surorii tale, Rolo!

Tzuniiiii, te asteptam cu vestile bune!

Carmen, ocupata?

Gusta, ce mai zici?

Eu sint prin zona, imi fac temele.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, nu ma supar, am inteles situatia.
Sa stapanesti sanatoasa cadourile primite de la sot. Ce i-ai oferit in schimb?

Rolo, bun venit, avem locuri, cum sa nu.
Voi nota datele tale in lista.
Sa-ti traiasca fetitza, seamana cu tata. O mai alaptezi?

Zuzilici, multumesc pentru cuvintele incurajatoare.
Azi a plans mai putin, deci suntem pe drumul bun.
Felicitari pentru cele doua floricele si sa te vad la final de concurs multumita de rezultate.

Gusta, astept maine dimineatza cafeaua.

Eftimie, n-am inteles: cum sa va bag pe prima pagina la daneza?
Fiecare tine ce dieta doreste, nu se noteaza nicaieri chestia asta.

Tlaura, cafea cu frisca? Ce cauta frisca in cana?

Carina, ai impartit bomboana cu sotul?

Delia, da, am avut o zi fara timpi morti.
Astepti serialul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Helllooooooo!

Delidana, nu striga, ca te aud!

So: m-am dus azi dimi la Tribunal ca moshii: cu noaptea in cap. Adica la 7 jumate eram acolo, in conditiile in care in cladire se intra abia pe la 8.30. Cand am intrat mi-am gasit sala, am intrat pash-pash si m-am asezat cuminte pe bancutza, in ultimul rand. N-am mai fost in viata mea la tribunal, n-am mai asistat la procese, dar am avut acum ocazia: apropae 5 ore am stat acolo, asteptand sa fiu strigata. Cand am ajuns in fata, am fost intrebata: Care e cererea dvs, sau solicitarea....ma rog... Am spus frumos ca vreau incredintarea in vederea adoptiei a copilului si ma gandeam sa le zic si ca vreau si 15 mii de euro, dar m-am razgandit....

In alta ordine de idei, decizia de incredintare o voi primi cam in 2 saptamani. Insa, cu cerere de invoire de la DPC o pot lua mai repede pe Maria. As fi luat-o de azi, dar doamna de la DPC care se ocupa de cazul meu abia maine vine in tara. asa ca maine o voi lua pe Maria. Sper sa nu mai intervina nimic. Oricum, va tin la curent.

Cand am iesit din Tribunal, nu stiu de ce, priveam oamenii in ochi si incercam sa vad daca ei isi dau seama ca eu sunt mamica

Nu stiu cum ati fost voi, fetelor, cand ati aflat ca sunteti insarcinate, cand ati nascut, cand v-ati vazut prima data copiii.... Eu chiar si asa eram aproape leshinata. Am facut si herpes de la emotii... Sper insa sa vina si ziua in care sa si nasc, sa traiesc la fel ca voi bucuria de a aduce pe lume un copil.

PS. Gabrielama, multumesc din suflket pt ajutor!

VA MULTUMESC TUTUROR PT GANDURILE BUNE.
Cand eram in sala de tribunal m-am gandit de multe ori la voi, sa stiti!

Maria-Sara, bine ai venit in viata mea!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput