Nou stil de viatza (168)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

whoa! am prins-o! Rolo e sor'mea mai! Ha ha! numai Vio sa aiba sora pe topic ? Fetelor, pot sa-i pun o pila ceva? poate slabeste mai repede ?

Eu tocmai m-am acrit cu niste visine uscate...foarte bune...tot in speranta ca voi slabi...

Baga mare Rolo

va pe toate
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Roxana, asa deci..lucrati in cardasie Ma faceti sa plang...eu nu am sora Glumeam...bine ai venit printre noi Rolo si la cat mai multe kg. in minus.
Zuzi, iti plac trandafirii? Simt mirosul lor tocmai din Canada...si mie imi plac la nebunie trandafirii. Servici usor.
Eu mai am un pic si merg la gradi sa-l iau pe Dany, apoi sa mai iau ceva de mancare si acasa. Dabea astept sa pedalez, mi-a intrat in sange

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare!
Mai oameni buni, dar s-a consumat spanac de sarbatorile astea?La noi nu se gaseste in magazine.Da' stiu eu unul scump, unde sigur gasesc
Si-am mai stat si nemancata pana la ora asta.Mi-am trimis sotul dupa spanac, chiar de-o fi sa caute si in alt oras (ce nu face el pentru mine).
Azi ma purific cu lape prins si spre seara cartofi copti in rola.
Rolo noi suntem cele mai grele, deci vom suferi impreuna.Cu ce dieta vrei sa incepi?Ai curaj sa te bagi la o Daneza?
Carmen ca sa ma incadrez in subiect, promit sa raspund si la chestionar, dar mai intai merg sa din urma.
Tzuni, masa, dansul, felicitarile, unde au loc?Noi ne-am pentru tine.Asteptam cat mai curand vestea cea mare.
Pup gasca pe obrajori!

P.S. A luat-o razna masina mea de spalat si nu stiu ce sa-i fac.Dumnezeule, ma duc sa-mi iau alta daca nu-si revine pana diseara.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit acuma acasa de dimineata.Super nu.

Carmen iti dau eu maine o cafea calda pentru munca cu listuta si 2 zile cu baieti sper sa treaca repede.

Delia eu am sa tin pumni stransi in sesiune si sa vezi ce bucurie.

Roxana eu cand mai am probleme de astea apelez la un dulcolax si un pahar de iaurt, altfel nu merge.Si bun venit surorii .Buna Roro.

Anda cred ca sunt cutremure in Cluj de la intalnirea vostra.

Tzuni hai cu vesti si cu sampanie ca mie tare imi e pofta.

Zuzulici bun cu rasplata si eu azi mi-am luat niste lalele dar a trebuit sa le las la socru asta e .Maine ma premiez cu altele.

Mamica dulce te-a ajuta eu da nu stiu si eu cand cumpar arat si zic ca de alea vreau.Si eu vineri ma duc sa vad de cetatenie am asa emotii ca cine stie ce o sa imi ceara.

Crys drum bun acasa si bafta la pedalat.

La Mara e cam asa situatia pana luni mai scapa medicul de mine luni cred ca iau la bataie cu ei ca sunt un pic satula .

Gata ma duc sa strang ca diseara vine una sa ne rezolve niste acte cu niste bani si sunt intr-un stres din cauta asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Am facut un pic curat si m-a apucat mai intai o foame crancena, mi-am facut o omleta cu ardei gras si putina sunca afumata si m-a apucat un somn...Doamne, imi vine sa ma culc pe jos nu alta, dar in jumatate de ora vine Marc de la gradi si apoi merg la gara sa-mi ridic consortul.
Asa as bea o cafea, dar am deja 3 la activ pe azi...cred ca o dau pe cola de acum
Astazi nu mai mananc nimic, poate totusi un iaurt deseara si apoi ma duc la shopping sa ma inarmez pentru daneza.

Cine vrea sa mai tina de maine? Tzuni?Cornelia-tu ai zis ca vrei sa te apuci? Sigrid?

Rolo, bun venit la noi!

Si mie imi plac trandafirii, dar acum mai mult la modul teoretic, cred ca o sa treaca vreme buna pana cumpar din nou. Nu vreau sa va dau o imagine trista, dar daca am inceput, "ma si explic" Dupa cum stiti am avut doua decese in familie in decembrie, mama si sora sotzului meu si la fiecare inmormantare au fost doar trandafiri, brate intregi,sute si sute de trandafiri superbi. Sunt atat de frumosi, dar de fiecare data ma gandesc la ce s-a intamplat.
In schimb imi plac mult de tot trandafirii chinezesti, hibiscusul adica, sunt niste flori minunate si tocmai am aruncat 3 bucati pe care le-am ingrijit macar 2 ani dar cu atatea plecari am uitat sa-i ud si au ramas doar betele.
Acum sunt mandra de zambile si vreau musai si lalele-va plac?

Gusta-bafta la primarie si sa ne "vedem" cu cetateniile. Tu trebuie sa renunti la cea romana? Eu pot sa am dubla.Musai trebuie sa ma mobilizez ca deja stau cu pasaportul expirat de 1 an si e nasoooooool!

Eftimie- ce zici , incepem de maine daneza? Cine se mai ofera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamica Dulces-a facut.De maine suntem daneze.Si daca e de acord si Rolo, facem un grup si ne baga Carmen pe prima pagina la concurs cu dieta

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Rolo bine-ai venit si spor la slabit. Te-a initiat Roxana cred, asa ca stii cum stau lucrurile pe acest subiect. Inaltime, grautate, ta nasterii, etc.

Criscosty multumesc da, pe mine m-ai uitat ? ... si eu's o persoana cu greutate. .... Da. las' ca schimbam noi situatia anul acesta. Nu-i asa fetelor?

Mamicutz succes cu daneza si sa ne spui si noua ce-i primit frumos.

Violeta ma gandesc la tine. Bafta sa fie bine si sa vii cu vesti bune.

Tzuni nu ne mai tine in suspans.

Delidana si spor la invatat.

edit: Am uitat sa va spun: Azi dimineatza in drum spre servici am vazut o "coada" de curcubeu...era asa de frumos ... Mi s-a parut un pic ciudat sa vad curcubeu la o ora atat de matinala, fara sa fi plouat aseara, insa il iau ca pe un semn de bun augur. Am fost atat de fericita... Cateodata in viata lucrurile marunte au un efect foarte mare asupra noastra...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Mama,mama, ce ati mai scris! oricat m-as stradui nu pot tine pasul! dar va citesc din urma!
Azi dimineata nu am mai scris; am avut niste dureri ingrozitoare de burta (asta ca tot ma intreba carina daca sunt bine), si o gramada de treaba! Mi-am revenit nu de mult, am terminat si treaba, iar acum imi permit o cafea cu frisca in fata pc-ului!
Astept si eu o veste buna de la Tzuni, caci m-am gandit si m-am rugat pentru ea!
Fetelor, cochetelor, vad ca ati mers foarte bine saptamana care a trecut, felicitari!
Rolo, bine ai venit si iti doresc sa ajungi cat mai repede la masurile dorite!
mephala, gusta, mamico, delia, carina, clara, cornelia, zuzu, carmen, tumpi,violeta, khristin, cami, hopes, cate un de la mine! Cine nu se regaseste sa-mi spuna! Un pupic si pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Mamica Dulces-a facut.De maine suntem daneze.Si daca e de acord si Rolo, facem un grup si ne baga Carmen pe prima pagina la concurs cu dieta

S-a facut! Ai la indemana dieta? Daca da posteaz-o aici ca sa n-o mai caut eu si sa-mi fac o mie de nervi ca nu-s ordonata cu hartiile. Deocamdata am pierdut contractul de munca de la scoala si toate diplomele mele de la facultatzuri si bac..sper totusi sa le gasesc azi-maine. Definitiv s-a dus naibii diploma de la Cambridge.Iti dai seama ca foaia cu daneza e mic copil pe langa actele cu greutate..nici nu mai incerc s-o caut...

Sigridutza, te bagi cu noi? Hai da un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Scrisera-ti 5 pagini in lipsa mea, treaba-i asta?
Carmen, multumim de floricele si de noul capitol!!!
ziua mea: 13 iulie , Luca 21 februarie, Marc 12 septembrie.

Anda, multumesc de reteta champignioanelor, branza de burduf nu am, asa ca pofta-n cui!
Rolo, bun venit!
Hopes, nu-ti fa probleme, al meu nici sa nu vada olita, la vara am sa incerc si eu!
D-ne fetelor ca face numai prostii,acum e calare pe monitor!!!si am noroc ca azi e ziua cand Marc merge la bunici si sunt numai cu piscotul!in camera lor a facut o dezordine de zici ca o armata de copii a fost! a invatat sa zica crocodil, da el zice "crocodail"....
Mami dulce, nu stiu cum le zice la frezii, eu le iubesc cel mai mult si de cate ori merg la Aldi si gasesc imi cumpar!si zambilele la fel, vai ce-mi plac! succes cu actele , eu am marti termin sa le depun!

Marilena, nu am cumparat mare lucru, la drogherie am fost si la farmacie, si mi-am cumparat margele din alea de babe, mari ca niste bile de plastic,da atata-s de frumoase, abia astept sa vina vara sa le port!!!daca gaseam roz, imi luam si roz da n-am gasit! si pt fetita de maine am luat un lantisor cu inimioara ca mi-a dat fiiu-meu directive sa-i cumpar margelutze!!!

Anda si Mami dulce, distractie placuta cu sotii vostri, proaspat intorsi de pe meleaguri straine!!!

Ma pun sa fac curat ca e ca dupa razboi!

Mergi la inceput