Nou stil de viatza (168)
Raspunsuri - Pagina 16
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor
. Hai ca azi fac eu cafeaua si ceaiul
. Le-am pus masa la baietii si profit un pic cat stau ei in bucatarie.
LA MULTI ANI Olo(Mihaela), sa fi sanatoasa si iubita!
Carmen, Gusta, ma bucur mult ca asa stau lucrurile
pentru ca sie mi-ar fi tare greu fara voi. Dar mi s-a parut corect sa va intreb.
Violeta, eu sunt mereu cu gandul la tine
chiar daca scriu mai rar si iti tin pumnii stransi!
cornelia_laura spune:
Ma intreb ce-o fi cu An-k....trebuia sa nasca pe 06 Ianuarie si pana acum nici un semn de la ea. Sper sa fie totul bine. Eu ma tot uit la mamici de dec-ian 2008.
cornelia_laura spune:
Meniul de azi:
MD: cafea, ceai, 1 felie de paine prajita cu unt, 1/2 de iaurt natural
P: carnaciori la gratar cu castraveti acrii si salata de varza murata
C: salata de fructe, ceai
Revin pe la pranz. Acum plecam in Auchan sa ne facem aprovizionarea si apoi ma duc cu baietii la tuns. Dupa amiaza mergem la strabunica lor.
Va pup
pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun!!!
hcclara spune:
Buna dimineata!
La multi ani Mihaela, multa sanatate si bucurii iti doresc!
Cornelia, felicitari pt noul post! Eric sta la tuns? si eu trebuie sa merg cu Luca dar asta al meu nu prea sta, trebuie tinut cu forta, in final suntem amandoi plini de par...
Marilena, bine ca au trecut cu bine analizele, m-am ingrozit cand am citit ce a scris Anca ca a patit cu Marc la analize, nici nu mi-am putut imagina ca sunt persoane carora sa nu li se poata lua sangele din mana, saracutzul! Ai terminat zici si curatenia si te pragatesti de 14 februarie? ce serbati???
Anda, ciupercile au fost asa si asa, nu am avut branza din aia de care ar fi trebuit si cum Marc era cu febra mi-a stricat planurile si n-am mai ajuns la supermarket, asa ca le-am facut cu branza sarata si marar, dar parca prea sarata a fost branza! data viitoare insa cumpar branza proaspata!
nastad, felicitari pt examen si bafta mai departe!
Violeta, ma gandesc la tine azi!
Laura, unde esti? mai da si tu un semn sa stim ca esti bine!!!
eu ma pun sa fac salata de boef, acum fierb carnea si cartofii, Marc e bine, i-a trecut febra, mai trist era ca nu a putut merge la ziua fetei...
l_carmen2003 spune:
va dau azi raportul, plec la Bucuresti pana marti si nu crd ca mai am timp... pana atunci: 64,00 kg dar eram imbracata cu blugi si camasa asa ca...
ieri musli cu iaurt la pranz si cina si 3 mere si 1 banana si 2 minole si 1/2 ananas mare plus otetul de mere si ginkobiloba de fiecare zi. azi dimineata un pahar de iaurt cu 1 macedonie.
intrebai carmen cum pot manca numai musli si iaurt? ai fi uimita ce satios e si ce ok te simti. eu fac asta pentru dezintoxicarea organismului si dupa acest moment, adica de azi, am sa incep sa iau minceur-chrone 4,3,2,1.
pseudo-"dieta" e recomandata - dar adaptata de mine un pic - de un dr nutritionist. ce rezultat are? usureaza eliminarea toxinelor si deci si eliminarea celulitei iar la mine a avut chiar efect. iar de marti vreau sa merg sa incep si vacuum si mai vad eu ce.
va las ca mai am de lucru. la mine e si azi zi de lucuru. pa pana marti.
hcclara spune:
Crys, un dragut e piticul tau!
Carmen, ce fac baietii?
l_carmen2003, drum bun!
pupici tuturor si o zi buna!
gusta spune:
Neatza.
Azi am baut cafeaua cu olandezu si acuma a doua o beau cu voi.
Carmen hai cand vii ca te astept.
Anda sa te odihnesti si sa cumperi tot ce iti propui.
Claudia cum mai e cu strumful?
l_Carmen drum bun.
Mai revin ca trebuie sa dau copilului de mancare.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Neata fetele! Eu acum servesc cafeaua, pana acum am pregatit baietii de plecare, am stras un pic prin casa si am bagat si o masina
Mai stau un pic cu cvoi si ma apuc de treaba, trebuie sa fac curat.
Olo la multi ani !
l_carmen drum bun spre capitala.
Claudia
Violeta ma gandesc si eu la tine azi
Cornelia spor la cumparaturi..am fost si noi aseara o fuga prin Auchan, i-am promis lui Dany ca-i luam Ben 10- patru brate, ne-a innebunit cu ben asta
....era o bataie pe astea de am zis ca le da gratis
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna...merg sa ma apuc de treaba, ca acum vine sotul cu Dany acasa si eu sunt pe DC![]()
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
CRISCOSTY spune:
Am uitat sa scriu meniul de azi..
- salata de cruditati cu masline
- supa cu galusti
- fructe: babana, mere si portocale.
- apa si ceai talia
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
gusta spune:
Gata revenit.
Claudia am citit de Marc ma bucur ca e mai bine.Ma primesti la o portie de salata.
Cornelia spor la cumparaturi si sa nu iti mai faci probleme ca eu te vreau cu mine in echipa.
Crys daca baiatul tau nu e luat de alta fetita poate vrea sa faca cunostinta cu Mara.Ca sa vedeti ce mama denaturata sunt.
Anda ca ai intrebat.Maruta a fost mai bine aseara adica a tusit numai jumatate de noapte.Iar sa o iau in ordine tata nu e asa bine ca cica ameteste si are stari de lesin.Iar de socru i-au gasit un streptococ in sange care ii poate fi fatal.Oare se putea si mai rau?Eu chiar ca fac haz de necaz ca altfel cred ca as fi de mult la nebuni.
Vroiam sa va intre aici sunt niste cereale nu stiu numele lor acolo dar le face reclama la tv si cica daca mananci de alea 2 saptamani de 2 ori pe zi si inca o masa si vreo cateva fructe slabesti.Voi ce pare aveti?
Marilena si Mara Augusta