Nou stil de viatza (168)
Raspunsuri - Pagina 14
mamica dulce spune:
Aoleu, fetele, plesnesc! Mi-am luat pranzul acum, sunca goala cu iaurt, numa' ca mi-a furat fi-meu doua felii de sunca din pachetul de 200g (ca n-am avut de 250 cat scrie) asa ca am completat cu iaurt, am papat 600g in loc de 400.La gramaj iese bine, dar chiar ca m-am saturat. Nu c-ar tine mult timp de foame...dar mai bag o salata diseara si ma culc cand mi se face foame. Carnea n-o mananc, una ca nu-mi place vita ca e prea caltzoasa, a doua ca nu vreau sa o inlocuiesc cu altceva si a treia ca nu sunt "carnivora" tare, cel mai bine ma simt cu o dieta fara carne si mai ales acum ca am mancat light de cateva zile chiar ca nu mai intra.bleah!
Eu mananc carne la gratar, in hamburgheri sau in mancarea chinezeasca si acasa daca mai fac o friptura la cuptor, in rest nu. E plin frigiderul de tot felul de chestii si carnati dar eu ma ating foarte rar de ele, le mananca barbatu' noaptea cand i se face foame![]()
In schimb, as manca non-stop carne de miel sau oaie,Eftimie, nu pot sa inteleg ce nu-ti place!! Pt ziua cu miel imi iau carne tocata de miel, congelata si o fac chiftele, coapte la teflon, fara ulei.Mortale!!!!
Zuzi, ce-i aia piept de pui cu legume stir-fry?
Carmen, mersi de retete, plec acum la shopping sa-mi iau ingredientele, rahat nu exista dar il inlocuiesc cu Haribo.
Am mai facut salam si dupa alta reteta dar n-o mai am, am pus si dulceata de portocale si a fost fantastic. Pacat ca nu mai stiu cantitatile...
mephala30 spune:
Criscosty, ce ochisori negri are Dany! 
Eftimie, am inteles, bafta multa!
Gusta, vin io, dar stau sa ma uit la tine, eventual sa-ti zic pe unde trebuie sa mai cureti.
A, si tu sa ma servesti cu praline . Ar merge si-o cafea. 
carina spune:
Azi imi e o lene de mor. Asa ca in secunda urmatoare ma ridic de pe scaun si plec dupa copil, la cumparaturi si acasaaaaa. Asa o sa dorm weekendul asta!
Va pupic si va anunt ca n-am murit de foame inca.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
cornelia_laura spune:
Buna fetelor!
V-am citit azi noapte(intre3 si 4) dar de scris nu am apucat. Am fost toti 4 bolnavi, o viroza urata de tot cu frisoane, febra, dureri mari de gat si cap. Suntem spre bine acum.
Am abandonat daneza in a 4a zi. Nu stiu daca si viroza a contat dar abia ma mai tineam pe picioare si am considerat ca imi fac rau singura. Plus ca m-a constipat ingrozitor si a trebuit sa apelez la ceaiul antiadipos.
La servici am reusit sa ocup un post mai bun in alt departament si sunt tare incantata de asta. dar si munca si raspunderea e mai mare.
Meniul de azi:
Ceai, cafea, 2 felii de paine prajita
O portie de ciorba de legume cu bors
Cod la gratar
Cativa covrigei uscati, ceai antiadipos.
gusta spune:
Carmen asa ajutor nu vreau .Da te primesc la o cafeluta cu ceva bun eu deja ma gandesc de acuma ce am sa fac bun de sf.Valentin.
Anda sa dormi si pentru mine o ora.
Am fost fata harnica azi da nu am terminat dar mai am timp.
Meniu de azi
cafea cu lapte
iaurt cu 2 mere
niste scoici cu legume dar prea picante
iaurt si 1 kiwi.
Gata ca deja e prea mult zic eu.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Da Carmen are niste ochi mari si negrii, de te baga in boala...nu stiu cu cine seamana, eu ii am caprui si sotul meu verzi. Mama zice ca eu i-am avut negrii cat am fost mica.
Carina te-o fi cuprins si pe tine oboseala...sa te odihnesti in weekendul asta.
Cornelia sanatate si felicitari pentru postul mai bun. Sper ca si eu sa-mi schimb serviciul din primavara asta, deja caut.
Weekend placut, fetelor
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
cornelia_laura spune:
Carmen, Gusta, vreau sa-mi spuneti sincer ce parere aveti despre faptul ca eu intru mai rar, nu mai apuc sa va sustin,nu postez zilnic meniul, etc. Eu nu ma supar, oricum raman la subiect. Daca voi v-ati simti mai "in forma" alaturi de o fata mai activa nu e nici o problema. Pe cuvant!
mephala30 spune:
hai mai, Marilena, imi refuzi ajutorul? ![]()
Cornelia, felicitari pentru postul mai bun. 
Si sanatate!
Delia, mai nou, vad ca apari numai la ceas de seara. ![]()
mephala30 spune:
Cornelia, ce sa zic, asta e...imi pare rau ca nu mai intri atat de des, dar te inteleg perfect.