Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 9
b_irina_c spune:
Ruxi saru'mana de incurajare... dar si azi cand "m-am luat" de cel parcat tot singura eram . Ma mai gandesc pana luni.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Irina, daca esti stresata nu lua masina; eu te inteleg foarte bine, de aia nu vin nici eu cu masina.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
natydea spune:
Buna fetele! am mai scris un mesaj dar nefiind logata s-a pierdut.
Am inteles ca va intalniti, unde si cand, poate reusesc sa ajung si eu.
As vrea sa cer un sfat sau o propunere. Eu cu sotul meu de 3 ani nu am mai fost nicaieri singuri asa ca momentan trecem printr-o perioada tensionata si as vrea sa-i fac o surpriza de sf. Valentin. Ma gandeam sa mergem undeva si vroiam sa va intreb daca aveti sa-mi propuneti vreo locatie romantica, pensiune, hotel. Orice idee este bine venita.
Multumesc frumos.
Dea mamica de Darius si Denis
alinam spune:
Irina din cate imi amintesc eu parca am luat carnet amandoua odata, daca te incalzeste cu ceva afla ca eu "am zgariato" de vreo 3 ori pe asta noua in ultimile 2 luni, odata s-a lasat cu stat pe dreapta o saptamana, alergat pe la casco, stat o zi la politie :) deci se poate si mai rau, si nu stiu cum naiba da cu dacia nu am avut nici un incident cat de mic, iar cu parcarile te inteleg desi nu stau in capitala, pentru mine e o mare problema parcatul si intorsul "balenei" si nu odata am dat o tura doua de cartier pana am gasit un lok de parcare in care sa incap si eu
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
natydea spune:
Buna fetele! am mai scris un mesaj dar nefiind logata s-a pierdut.
Am inteles ca va intalniti, unde si cand, poate reusesc sa ajung si eu.
As vrea sa cer un sfat sau o propunere. Eu cu sotul meu de 3 ani nu am mai fost nicaieri singuri asa ca momentan trecem printr-o perioada tensionata si as vrea sa-i fac o surpriza de sf. Valentin. Ma gandeam sa mergem undeva si vroiam sa va intreb daca aveti sa-mi propuneti vreo locatie romantica, pensiune, hotel. Orice idee este bine venita.
Multumesc frumos.
Dea mamica de Darius si Denis
b_irina_c spune:
Alinam . La mine e adoua... prima data am zgariat putin oglinda (tot pe dreapta normal )... bafta am avut de ambele dati in sensul ca doar masina mea a avut de suferit. Momentam am asa o presimtire ca o sa umblam mult si bine pana "lustruim" masina. Oftica mea se datoreaza felului stupid in care am reusit "performanta" de a zgaria masina.
Natydea se pare ca luni pe la 6-6.30 ne intalnim la Unirii.
kid2003 spune:
Natydea, unde ai vrea sa iti duci sotiorul? In tara sau peste granite? De acest raspuns depind foarte multe.
Daca mergi in afara, cel mai bine e sa te ghidezi dupa cum ajungi acolo. Mergi cu masina? Nu prea se merita pentru un weekend, nici chiar la Budapesta ca e drumul lung si prost (in Ro).
Cel mai bine ar fi un low cost, ai cateva destinatii super romantice. SkyEurope zboara la Viena, Blue Air la Venetia si Barcelona, Easy Jet la Madrid...daca gasesti transport ieftin apoi incerci sa cauti si o pensiune/hotel interesant ca pret la acea destinatie.
Daca vrei in Romania...locuri romantice, hmmm, noua ne-a placut la infinit la Balvanyos, nici nu e departe, e mai sus de Brasov, la Lacul Sfanta Ana. Ai si un hotel super frumos acolo, un Best Western (Balvanyos se cheama), zona e superba, lacul e extraordinar.
Noi o sa iesim 2 nopti la Viena. Dar la o saptamana de la Valentine's Day (ca sunt mai ieftine beletele de avion la Sky Europe, pe weekendul ala de VD e jecmaneala). Viena, Praga, Budapesta, sunt destinatii aproape de noi si orase superbe!
Si...neaparat fara bebe!
Nu stiu cand o sa mai apuc eu vacante din astea, in doi, of,of mai mai...pana acum era relativ simplu sa plasam un copil in grija cuiva, dar doi???Cine mi-i tine pe amandoi?
hai ca iar incep sa ma lamentez si nu vreau!
Irina, eu zic sa iti iei inima in dinti si sa conduci masina aia, chit ca se mai zgarie ea, o sa ajungi sa nu iti mai pese, dar o sa conduci peste tot si o sa uiti de Ratb! Amin!
Am fost la eco, am o inimioara viguroasa care bate du 140 de batai pe minut! Data probabila a nasterii: intre 10 si 15 septembrie! Deci tot la mamici de sept/oct ca asa ne place!
b_irina_c spune:
neatza,
Slaba miscare pe aici....
Kid nu mi-e frica sa conduc, chiar deloc, doar sunt constienta ca n-o fac f bine. Iar la parcare stau foarte prost daca nu e macar un loc si jumatate... E mai greu insa cu partajatul masinii ca eu am RATB mult mai bun pana la munca decat Bogdan... Inca mai sper la o adoua masina .
Era sa uit... Felicitari pentru inimioara!!!
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
kid, dupa numarul de batai al inimioarei, netul zice ca e baiat.
Dea, distractie placuta in weekendul romantic!
Si mie imi trebuie macar un loc jumate ca sa parchez, altfel nici macar nu incerc; poate intru, dar de iesit sigur nu mai ies, am patit-o.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei