Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani Anto si Antonia!

Va rog nu o subestimati nici pe Miruna, ca nu e cazul; si eu am emotii ca ne prinde 3 ani cu pampersi.

Casiana, ce lucruri frumoase invata Alexuta la gradi.

Si Miruna invata foarte multe lucruri la gradi; dar e nasol ca nu se trezeste singura dimineata (din cauza ca se culca prea tirziu, pe la 10).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza

La multi ani Anto, Antonia si Antoine !

Hihihi! Mifloricio zici ca ti-am facut pofta ? Daaa... si mie mi-a facut placere sa recitesc mesajele de incurajare pline de majorete, anunturile mari si rosii "a nascut...", dar si mesajele de la fete care n-au mai trecut pe aici de un an sau chiar mai mult.

Casiana trebuie sa fie tare dulce Alexia cu povestile despre polul nord si pinguini.

Ioana Vladut al meu se culca pe la 23 si la 8 e trez, tipa dupa lapte. Trag concluzie ca ii place Mirunei la gradi, parca data trecuta adormea foarte repede dupa ce venea acasa.

Am terminat de rasfoit totate cele 198 capitole "de scutece" plus vreo 25 "de odisee" [ala care rasufla usurat]. Am 78 de pagini de word, scrise cu 10 . Acum o sa le asez frumos si o sa le lisez. Cand o sa am timp si chef o sa pun si poze, asa ca sa fie "jurnalul" complet.

Lui Vladut i s-a facut dor de vara si joaca la nisip. Aseara a gasit lopeticile si formele de nisip si se juca in sufragerie. Dacea forme pe covor apoi il grebla .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Irina, ca bine zici!

La Multi Ani Antoine! si felicitari mamicii lui, sa-ti traiasca feciorul.

Ioana, Irina, mersi, !

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani Anto, Antonia si Antoine!

Antonia, la multi ani lui Sa, sa fie sanatos, cuminte si sa n-o supere pe mamica lui!

Pai ramane pe saptamana viitoare intalnirea? Va rog nu ma puneti sa aleg locul.

Irina, esti tare. Ar fi bine sa fac si eu chestia asta dar nu cred ca o sa am timp. Si Matei a inceput sa se culce tarziu, pe la 10.30, si se scoala pe la 8.30-9. Nu prea imi convine, dar nu am ce face, e din cauza ca taica-su vine tarziu si e musai sa aibe program de zbenguiala si cu el.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Salutare si...La Multi Ani, ca anul acesta nu ne-am "vazut"..,Ce mai faceti lume?Noi tocmai suntem pe terminate cu o viroza oribila, care a tinut vreo 10 zile, pe care am luat-o toti si care pare ca nu se mai termina In rest, suntem bine Nu am sanse sa recuperez, asa ca o sa aflu din mers cum mai sta treaba cu piticlontii...Va pupam pe toti Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Am reusit sa citesc din urma si am auzit o veste f. buna: Felicitari Kid! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si mancacios.

Miflore bine ca nu a patit nimik sotul. Masina se face.

Ioana am vazut pozici cu Miruna si Sa. Sunt f. frumusele. Am vazut ca aveti scaun de calculator Ikea ca al nostru si ca si Mirunei ii place. Ioana se aseaza in el si vrea sa fie invartita.

Alexia a inceput gradi. Ce frumos!

Vad ca va plangeti de pampersi. Noi am scapat de la un an jumatate. Am scapat si de olita. Face la wc. Insa avem alta problema. Se obisnuise sa doarma cu noi, acum am intins patul de la ea din camera cu o laterala si o adorm acolo, insa ne cheama pe amandoi, mami in pat, tati pe jos, iar la 6 dimineata incepe sa ma strige, desi eu trebuie sa ma scol la 7. Ma duc, o iau, o aduc la noi si adoarme. Sper sa se obisnuiasca sa ma strige la7.

Alta problema o am cu fardurile, parfumurile, cremele. Le incearca pe toate, iar rujurile le lasa fara capac, sau pune capacul cand sunt deschise. Vrea sa fie data si cu oja. Am blocat sertarele, a invatat sa le delocheze. Acum parfumurile le-am pus sus, in dulapul de haine.

Iar la baie seara, nu reusesc sa o scot din cada fara sa ne stie tot blocul. Am zis ca o las o data pana imi cere ea, insa ea nu cere afara.

In rest canta, danseaza, vorbeste f. mult, tipa, striga, se joaca.

Nicole & Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

WOW, Acum am vazut! Felicitari Kid- Sarcina usoara, bebe sanatos si sa fie asa cum iti doresti! Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE! Tonnia, Anto si Antoine!!!
Mi-e f. lene. Ieri a venit asiguratorul ca sa faca constatarea la masina si-a zis dintr-un calcul estimativ ca putem intra cu gratie la daune totale...; iar pe sot au inceput sa-l doara toate cele, maini, picioare, hmmmm....

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Antoine!Nanadana,sa va traiasca !

La multi ani,Antoanela!Ce mai faceti voi?De ce vi asa rar pe aici?

La multi ani,Antonia!Felicitari pentru sarcina,haha!AAAA...si pentru scapatul de pampers!

La multi ani,Denis!

La multi ani,Sa!(pentru maine).

Dupa ce-am dat cu la multi ani-ul pe juma de pagina,ma pot retrage in glorie.

Milfloricico,grija de jumatate.Du-l la doftori "sa se caute".Sper sa nu aiba nimic grav.

Mergi la inceput