Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 10
locca spune:
Am auzit si eu ca e f frumos la Balvanyos, dar nu am fost niciodata.
Ma gandesc ce-o sa facem la vara cu concediul. Ai mei s-au oferit sa mearga cu Matei la mare la turci sau greci, dar nu stiu daca o sa accepte copilul, trebuie sa le facem acomodarea pe-aici prin tara cate un w/e.
Simona, felicitari pt. inimioara aia puternica! Tot fara greturi?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Neata si La multi ani sarbatoritilor de azi!"!!
Am o durere de cap de nu vad bine iar copiii astia se trezesc de la 6 setati pe joaca, nu sunt si ei 2 minute somnorosi cat sa ma trezesc ca lumea.
Kid, felicitari pt inimioara cea puternica!
Nimic nou pe aici, suntem bine si voiosi.
kid2003 spune:
Stai ca m-am emotionat de ce mi-a zis Ioana? Sa fie oare baiat? Iupiii! Sa ma bucur deja? Ma duc acasa sa caut prima eco a alexandrei sa vad cu cat ii batea ei inimioara la 8 saptamani!
Iupiii! Ioana, te cinstesc daca e baiat! Si spun in gura mare ca esti muuult mai tare decat Iosup, Pop si alti d-astia!
Irina, sunt oferte bunicele la masinute, poate iti face una cu okiul!
Ruxi, e un loc foarte frumos si merge sa il iei si pe Matei, are pe unde sa alerge! Iar hotelul este deosebit! Pentru Romania mai rar, d-aia zic ca e un loc romantic, are o priveliste super si la confort sta foarte bine pentru un hotel romanesc.
Diana30 spune:
Antonia,la cat ii culci de se trezesc la 6?
Mihnea doarme pana la 10,drept ii ca se culca la 11,30-12.De la toamna se termina cu boieria asta si la noi.
Nu mai facem o discutie despre ce,cat si cand mai mananca cupiii?Ca uneori am impresia ca Mihnea mananca prea mult,alteori ca prea putin.Asa de control(discutia).
Cred ca ar fi de bun-simt sa incep eu daca tot vreau discutii.
Dimineata mananca o felie de paine cu ceva,asta pe la 10,apoi pana la 14 mai baga oarece fructe sau covrig,la 14 supa sau iaurt,masa principala la 17,30,la 21,30-22 masa de seara(cereale cu lapte sau grish sau iaurt cu cereale sau ceva de genul asta).
Madam Popescu,te-a invins munca?
Ina,mama de Budinca,pe tine ce te-a invins de nu mai spui nimic de mult?
locca spune:
Daca il iau si pe Matei se duce naibii tot romantismul, nu numai al nostru dar si al celorlalti oaspeti
Bai, eu n-am eco la mine sa vad cate batai avea pastaia mea la 8 sap.
Antonia, si eu ma lupt cu o durere nasoala de cap.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
natydea spune:
Multumesc frumos Kidule pentru oferta! As vrea sa mergem in tara si cat mai aproape de Bucuresti, daca e ceva sa venim repede acasa. Suna foarte frumos ce mi-ai spus de Balvanyos, caut acum pe net sa ma documentez!
Tie iti doresc sarcina usoara si sa fie baietel!!!
Pup fetele!
marinela79 spune:
Mmmm,ce atmosfera cu inimoare,care mai de care,unele de mamici,altele de bebici...frumos
Kid..felicitari pt inimioara,ce emotionant suna bataile alea de inimioara,parca doar ieri le-am vazut si eu pe ecran .
Felicitari si pt intalnirea fetelor, trebuie sa fie tare frumos cand va adunati.
Ioana am vazut niste poze superbe cu fetele tale,sunt tare frumoase amandoua,Smaranda e atat de finuta si gingasa,genul de domnita.Foarte frumoase.
Antonia si Iaris se trezeste devreme,dar la noi deja e normalitate,daca il pun sa doarma la 8 seara sew trezeste la 8 dimineata,daca il pun la 9 sau 10 se trezeste la 6-7...e tot pe dos.
Sa va spun despre Iaris.Cred ca va fi un pitic ca mami care oricat s-a straduit in viata asta nu a atrecut de 1,60.E micut si slabut,asa zic eu,are 12,8 kg,si vreo 90cm,poate mai mult dar nu am reusit s ail convingem sa stea la masurat.ieri am facut 2 vaccinuri,Prevenar,impotriva virusului pneumococ,si Meningitec,impotriva meningitei.Nu a facut nici o reactie.eu nu am dormit toata nopatea de frica sa nu faca febra,m-am plimbat intre camera si lui si a mea toata noaptea si nu a avut nici o reactie.Imi aduc aminte ca in tara la fiecare vaccin facea febra.Acum,probabil ca sistemul imunitar si-a mai revenit,ca vad ca tare bine ii merge aici,fara bronsite,angine, viroze...Peste o luna vom face Varilix-ul,parca sa ii zice vaccinului impotriva varicelei si rapelul pr ROR.
Ca s aii raspund Dianei cu mesele copilului:Iaris papa f putin acasa,dar la gradi papa foarte bine.Un meniu pe o zi intreaga,uite ti-l dau cel de ieri-dim la 6:30 o sticla de lapte cu cereale instant,v-am mai zis eu ca el nu manaca cereale acasa,apoi pe la 9 la gradi a avut banana cu barnzica si un pahar de lapte.Banana nu stiu daca a mancat-o ca de obicei nu mananca.La pranz,supa-crema de legume si carne de pui,si desert ananas.La 3 jumate dupa ce s-au trezit au papat pepene galben.Acasa a mai mancat seara cateva lingurite de pilaf si o bucatica de carnita,dar nu exagerat.La culcare lapte cu cereale instant.Asta e una din zilele bune in care papa ceva si acasa,dar de obicei acasa nu mai vrea decat prostii de rontait,alune,fistic sau migdale ,si lapte .Eu ma bucur ca la gradinita mananca alimente pe care acasa nici nu vrea sa le vada,gen iaurt,branzica,unele fructe,iar sambata si duminica imi spune ca el vrea sa pape cu colegii lui.
Dar nu pricep de ce a luat asa de putin in greutate.Acum 5 luni cand am plecat din Romania avea 12,250 dar recunosc ca s-a si inaltat putin.E categoria musca,vrea sa fie in tandem cu fetele piticodromului.
Eu va pup,ma intorc la ale mele...si faceti bine si mai scrieti ca seara nu am ce citi
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
b_irina_c spune:
Hai sa ma bag si eu in vorba .
Vlad doarme de pe la 11-12 pana la 8-8.30 (uneori mai devreme, mai rar mai tarziu).
De mancat... cand se trezeste 250-300 ml lapte si cam dupa jumatate de ora micul dejun. In general paine cu unt si miere, sau cu branza si rosii/castraveti, cereale cu lapte, ou fiert. Pe la 10-10.30 un fruct. La pranz supa/ciorba si felul 2. Cand se trezeste iar fruct/suc de fructe sau o bucatica de prajitura (daca face bona) si seara branza cu smantana/branza/ou, iaurt, gris, peste, paste cu diverse. Are zile cand portiile sunt mai mari si zile cand sunt mai mici, dar per ansamblu e ok zic eu.
Marinela eu cred ca a luat bine Iaris in 5 luni. Vladut cred ca a luat maxim 1kg tot anul trecut.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Diana, mie mi se pare ca Mihnea mananca asa de intretinere, nici mult, nici putin.
Dinu mananca cam asa: la 6 dimineata un iaurt de 100 gr (laptele si l-a scos), pe la 9-9.30 un mic dejun constand in una dintre cele 3 variante agreate: ou "romanesc"/ o felie cu unt si miere/vesnicul iaurt. Pe la 12.30-13 pranzul: un singur fel cam 1/2 -3/4 dintr-un castronas, seara mananca prin rontaire cate ceva din urmatoarele: iaurt, ceva carne cu ceva (putin), uneori putina branza sau cascaval goale obligatoriu. Toata ziua ma zbat sa-i strecor un fruct si reusesc: 5-6 boabe de strugure/1/2 de mar/1/2 de banana.
Si el e mic, ca sa-i spun Marinelei, are tot 90 cm si 11.5 Kg. Ma deruteaza ca pe grafice tot imi afiseaza ca la lungime e pe percentila 50%. Nu stiu ce sa zic. Mie nu-mi pare slab, adica nu-i numeri coastele sau asa, nu pare "slabanog", haha, cred ca are oase usoare.
Diana, il culc la 9 si parca n-as umbla la program. In primul rannd se apropie gradinita si in al doilea, dupa 9 e timpul meu, nu mai am rabdare sa ma joc, vreau si eu sa fac ce vreau , si asa nu rezist prea mult, la 11 capitulez.
Tonnia spune:
Ce bine mananca Vladut, foarte bun program, cu tot ce-i trebuie!
Eu ma intreb cu ce traieste Dinu.