*** LA REDOUTE *** (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Nu..doar pe asta l-am folosit...si am tot dat comenzi cu el...e un card pe care l-am facut special pentru shopping pe net....

Mai incerc si maine dimineata si daca tot nu merge merg pana la banca sa vad care e treaba...dar e asa frustrant.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Monica,

problema mea e ca LR mi-a inregistrat comanda dupa 5 zile de la data cand am dat-o; cred ca oricare din noi ar fi considerat ca nu a fost inregistrata din moment ce nu am primit email, nu aparea in Suivi si nici nu aveam hold pe bani.

Si nici nu ma intereseaza sa-mi mai trimita emailul de confirmare fiindca eu produsele in cauza le-am mai comandat inca odata in aceeasi zi, vazand ca nu mi-au inregistrat comanda.

Ma intreb cum e posibil sa dai o comanda si sa stii abia peste 5 zile ca ti-a fost luata.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

http://www.laredoute.fr/vente-bar-my-scene.aspx?productid=324077588&documentid=346107&categoryid=40385754&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - a luat cineva ? aveti idee cum o fi ?

Jasmine - cred ca tu ziceai de un cod care are drept cadou un ensamblu de 2 piese, ceva gen trening...? ai vazut undeva poza ? sau pt ce marime o fi ? merci

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine, va rooog!
O amica m-a rugat sa o ajut sa faca plata de pe cardul meu, pentru ca ea il va avea pe cel personal abia saptamana viitoare... poate face plata pe contul ei cu cardul meu, sa ma trezesc cu contul blocat??? Mi-e cam teama, vreau sa o ajut dar mi-e teama! Pe contul ei, nou-notz, cred ca po folosi mai multe coduri cu FDP =0 dar pe al meu nu mai merge niciunul, pen'ca le-am cam folosit !
Ce ma sfatuiti???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Fetelor am o mare rugaminte la voi ,am facut prima comanda dar nu am primit mail ,cam la cat timp il primesc ,nici in suivi nu apare nimic,am mers cu comanda pana al sfarsit ,nu am intampinat probleme doar ca nu stiu ce tre sa mai fac?
in cat timp primesc de veste?

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 32sapt si 34ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna dimineata si o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Revin si eu cu intrebarea mea de aseara ....

O amica m-a rugat sa o ajut sa faca plata de pe cardul meu, pentru ca ea il va avea pe cel personal abia saptamana viitoare... poate face plata pe contul ei cu cardul meu, sa ma trezesc cu contul blocat??? Mi-e cam teama, vreau sa o ajut dar mi-e teama! Pe contul ei, nou-notz, cred ca po folosi mai multe coduri cu FDP =0 dar pe al meu nu mai merge niciunul, pen'ca le-am cam folosit !
Ce ma sfatuiti???

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

Fetelor am o mare rugaminte la voi ,am facut prima comanda dar nu am primit mail ,cam la cat timp il primesc ,nici in suivi nu apare nimic,am mers cu comanda pana al sfarsit ,nu am intampinat probleme doar ca nu stiu ce tre sa mai fac?
in cat timp primesc de veste?

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 32sapt si 34ecografic

Confirmarea vine in cateva minute. E posibil sa ai aceeasi probl. cu a lui ella.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Buna dimineata si o zi buna va doresc!

'Neata! Da' de ce te-ai trezit, draga, asa devreme?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Ce ma sfatuiti???

Si eu am facut o comanda pt prietena mea de pe contul ei (nou nout) si am platit cu cardul meu si a mers.Din cate mi-au spus fetele si din cate stiu eu se poate plati cu un card pe 2 conturi diferite si pe un cont cu 2 carduri.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput