*** LA REDOUTE *** (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Monica, vreau sa te intreb daca pana la urma ai primit confirmarea la comanda pe care ai dat-o parca sapt trecuta si nu-ti aparea inregistrata si nici email nu aveai.

Asta pentru ca si eu am patit la fel, asa cum ti-am spus, si stupoare azi, constat ca, desi dadusem acea comanda in data de 11.01.2008 si la acea data nu aparea nici in SUIVI, n-am avut nici email de confirmare si nici banii nu au fost holduiti, azi, la 5 zile de la data cand am dat acea comanda, apare in SUIVI si am hold pe bani, desi email de confirmare nu am nici acum.

Am sunat banca si am dat instructiuni sa-mi deblocheze suma urgent, pana nu iese din cont, iar pe de alta parte i-am scris lui Sabine si i-am spus sa anuleze aceasta comanda fiindca este inadmisibil sa dau o comanda si sa-mi fie inregistrata abia dupa 5 zile.

Partea naspa e, ca in aceeasi zi in care acea comanda nu mi-a fost luata, am repetat-o (aproximativ, adica am mai pus si altele in cos) si acum ce sa fac cu aceleasi produse de 2 ori?

Ma intreb acum, daca n-am avut nici email de confirmare, nici in SUIVI nu aparea, nici banii nu erau in hold, ce semn sa afi avut ca acea comanda a fost luata?
A cui e vina?

Voi ce parere aveti?

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna,

Mi-a cam intrat si mie microbul cu la redoute, spuneti-mi si mie, cu ce tip de card pot sa platesc. Eu am visa electron la bcr, e ok?

Va multumesc.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by iriss27

Buna,

Mi-a cam intrat si mie microbul cu la redoute, spuneti-mi si mie, cu ce tip de card pot sa platesc. Eu am visa electron la bcr, e ok?

Va multumesc.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

ai un ghid pe prima pagina a acestui subiect. Te rog sa-l citesti.
BCR Visa Electron ar trebui sa fie bun.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bey, fetele, am emotii, nu mi-a venit pilota care facea parte din comanda de pe 1 ian (mai tineti minte ca a fost impartita in 2, nu stiu de ce, rochia si costumasul Ilincai a venit in 8 zile).
Ce ziceti ce sanse am (exprimate in procente)?
Eu sunt inca optimista, avand in vedere ca ieri i-a venit cuiva comanda de pe 10 dec.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by alina.a

intreba cineva daca mai sunt colete de venit di data de 31,eu mai astept unul...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

am ridicat astazi pachetul din 31
nu primisem aviz, am mers direct la posta sa intreb. abia sosise

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ella

eu le-am scris atunci si mi-au raspuns ca nu exista inregistrata nici o comanda si nicibanii n-au fost luati.
Ei bine,seara,am dat comanda inca odata cu ceva adaugat si a mers ok.
Aseara am dat o comanda de exemplu si pana sa merg la culcare am mai gasit eu ceva pe la lenjerii si am dat a doua comanda.
Am primit email de confirmare di a doua comanda nu mai aparea in suivi.
Dupa 30 de minute cred a aparut si a doua comanda in suivi ,imediat dupa prima comanda.Eu intre timp i-am scris sabinei si i-am povestit (cu toate ca se remediase treaba dupa 30 min)si azi imi raspunde ca e ok si ca acea comanda din 16.01.2008 a fost trimisa in data de 17.01.2008 adika maine.
Deci ,bla,bla-uri ca sa raspunda si ei ceva.Probabil in acel moment ceva nu a mers cum trebuie.
Stiu sigur ca trebuie sa ai si mail de confirmare si sa fie si in suivi.Daca n-ai mail nu a fost luata comanda,iar daca nu-i in suivi tot e nasol pentru ca mie nu mi-a aparut la una din comenzi ,le-am scris dupa 2 zile si mi-au spus :sorry ceva s-a intamplat ,comanda o inregistram a cum dar 2 dintre produse nu mai sunt disponibile.
Deci mail si suivi trebuie sa fie.Mai multe ce sa-ti spun ?Doar succes daca ai in suivi poate vine si mail-ul mai tarziu un pic.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Am si eu o intrebare pentru cele mai vechi in "redouteala". Nu mai stiu cati bani mi-au ramas pe card. Daca dau o comanda care depaseste suma ce o am eu pe card...se intampla ceva rau...de genul blocat cont...etc...sau pur si simplu imi spune ca nu am suficienti bani. Nu de alta , dar n-as vrea sa imi blocheze contul tocmai acum.
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor...ajutoooooorrrr...nu reusesc sa dau comanda...voi ati reusit sa dati comenzi azi? Bani am destui pe card, am mai dat comenzi tot cu cardul asta,ultima in 10 ian, nu am decat contul asta pe la redoute, deci nu am platit cu cardul pe mai multe conturi...am incercat si cu coduri si fara coduri si tot plata refuzata contactati...bla bla

Ce se intampla?Mor de ciuda ca vreau neaparat sa dau comnada asta....

Daca aveti vreo sugestie....ca sunt disperata....

Merci,
Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

dar pe acest cont ai platit cu mai mult de 2 carduri? ca nici asa nu te lasa.

Mergi la inceput