FIV158
Raspunsuri - Pagina 2
mihaele spune:
Buna fetelor sun in zi 30 a cm-ului si nic gand sa-mi vina cm-ul am dureri ca si cum iar veni dar nimic.Doamne ce oi avea ca sarcina nu se pune in discutie.Eu sunt ceas cu cm-ul in ziua 24-25 am-i vine dat acum ce o fi ?Doamne mi-e frica sa nu am ceva si sa nu pot sa fac fiv.Da vai tintalnit cu asemenea situatii va org sa-mi spuneti si mie ce sa fac.va pup pe fiecare in parte
misa_21 spune:
VALI, am rezolvat cu pm -ul.Abia astept sa imi spui unde sa ma duc.
MIHAELE,nu te mai stresa,caci vezi ca nu e bine.Tot stresul tau si incertitudinea in care te zbati se acumuleaza.Daca esti insarcinata?De fapt stii tu mai bine daca e posibil sau nu,asa ca aici nu ma bag.
Stiu ca se da duphastion pt. ciclu,dar nu lua fara sa vb. cu medicul.
Va pupic!
marrina spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Fetelor am o intrebare referitor la ce a scris maria215ro;ea zice ca va face HSG la recomandarea d-nei dr. Cocei ca sa vada daca nu are hidrosalpinx.Nu ma pricep si de aceea va intreb:HSG stiu ca arata daca trompele sunt permeabile sau nu.Arata si daca exista acel lichid toxic,adica hidrosalpinxul???Eu credeam ca numai la laparo se poate vedea acel lichid toxic.Cum e pana la urma?Am sa o intreb si eu pe dr. Cocei cand ma voi intalni cu dansa.
Pai hidrosalpinxul e o acumulare de lichid, sigur ca se vede. Si la eco ar trebui sa se vada.
Gianni spune:
Marrina , eu sint operata de hydrosalpinx , si pot spune ca m-am documentat f. mult privitor la hydrosalpinx , in 2003 cind am postat primul mesaj aici despre hydrosalpinx , nimeni nu mi-a putut raspunde.
Daca citesti pe internet se spune ca daca se vede la ecograf hydrosalpinxul , abia atunci este periculos pt nidarea embrionului. Daca este vizibil numai prin operatie nu ar fi periculos , dar de ce afara se sfatuie sa se elimine trompa si nu sa se desfunda , pt. ca in timpul stimularii in vederea FIV-ului , lichidul desi poate a fost eliminat si trompa curatata , se formeaza din nou , fiind influentat deci de hormoni(estro+progest).
Eu am testat pe propria-mi piele ambele variante , adica FIV cu trompe curatate(nu vroiam sa mi le scot inca)-eu am avut doar la o trompa- si FIV dupa operatia de amputare a trompelor , operatie de altfel f.f. usoara.
Catalina
mihaele spune:
misa_21 si eu cred ca e de la stres sarcina nu are cum sa fie nu mai am trompe.Te rog din suflet ajuta-ma sa activez si eu PM-ul ca am incercat si nu am reusit.Multumesc
misa_21 spune:
MIHAELE,pt. activarea PM DU-TE IN BARA ALBASTRA de sus la contul meu.Acolo cind dai cu mouse-ul in apare Mesaje Private.Da click pe mesaje private si ti se deschide un tabel unde dai click in cercuretul de la activatrea Pm a.i. sa apara un punct in interiorul ceculetului.Asta-i tot!!!E simplu,hai incearca.
In rest nu te mai stresa caci vezi ca nu e bine!!!Daca tu acum te stresezi atit de rau ce ai sa faci in cele 2 sapt. de asteptare.Stiu ca e usor sa dai sfaturi,dar da-le in colo de probleme ca se rezolva oricum,nu stresul le rezolva.
Succes!
mihaele spune:
misa 21 multumesc frumos pentru ajutor.Da ai mare dreptate ce am sa fac in cele 2 saptamani de asteptare chiar nu stiu.Ma-m linistit cred ca am-i vine cm-ul te pup si incodata ati multumesc
Teli spune:
Dragele mele , poate ca ati retinut ca si eu sunt pacienta dr Dracea.Astazi am fost la control si am pus in discutie subiectul hidrosaplinx deoarece si mie mi s-a diagnostica asta la o histero.
Inainte de Dracea am fost la Niculescu care nici macar nu a bagat in seama nici ureeaplasma mea pozitiva si nici hidrosalpinxul ??!! si mi-a facut FIV
In fine , mie mi s-a cauterizat intrarea trompei in uter spre a impiedica scurgerea unui eventual lichid format pe trompa.
Doctora zice asa :
Hidrosalpinxul se vede la eco numai daca e f voluminos, el fiind o acumulare de lichid intr-o zona dilatata a trompei(la histero se vede si daca nu esti doctor)
Daca se scoate trompa e posibil sa fie afectat si ovarul deoarece pavilionul acesteia este adiacent ovarului , ceea ce determina scaderea fertilitatii printr-un raspuns ovarian mai prost
Din tot ce-am discutat eu am inteles ca doctorii aleg pentru noi varianta pe care ei o considera la momentul respectiv mai buna .Binenteles ca sunt doctori buni si mai putin buni , deci aleg dupa stiinta lor.
Eu am ajuns in situatia de a face FIV din cauza unui "doctor" care mi-a facut un avort legal,intr-un spital din Pitesti la varsta de 24 ani si pe care nu l-a interesat ce se va intampla pe viitor cu mine.
M-am lungit dar tot va mai spun ceva -azi la Giulesti am vazut-o pe dna Iliescu cu fetita ei ,superb copil , ceea ce arata ca se pot intampla minuni
Va pup