FIV158

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'Neata fetelor si o saptamana extraordinara va doresc
Multumesc celor care s-au interesat de soarta mea si a embrionilor . Deci, se pare ca transferul se va face in z5. Ieri, z3, aveam 8 embrioni de 8 si 10 celule. A zis ca arata f bine. Astazi astept telefonul dnei embriolog sa-mi dea iar o veste buna. Sper!
Ideea e ca am facut probabil hiperstimulare, nu cred ca varianta severa dar medie tot e. Ma simt aiuea, balonata si parca ma dor toate oasele: umerii, pieptul. Ma doare si in zona rinichilor si parca si a ficatului. De abia astept sa ajung maine la medic sa-i spun cum ma simt sa vedem ce parere are.

KINETA, tratamentul urmat a fost: Diphereline 3.75 in z21 iar din z5 3 GonalF/seara. Dupa aia 2 Pregnyl de cate 5000 unitati. Atat.

Blanche25, mi s-au extras 18 ovocite. S-au fertilizat 12. A doua zi aveam 8 embrioni de 4 celule ff frumosi (asa a zis dna embriolog) iar ceilalti mai inceti de 2 si 3 celule. A treia zi am scris mai sus.

Fetelor, cam asa sta situatia. Daca nu m-as simti asa nasol, ar fi super

Va pupic fetelor si astept vesti si de la voi!
Arina

PS Nu-mi vine sa cred ce am citit de Zouzou si joaca de-a 'uite moderatoru', nu e moderatoru'. Oricum pe Zouzou, asa altruista cum o stiu, nu cred ca o intereseaza f tare titulatura asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Arina super productie si super rezultate pana acum!Deja te vad !Cati blastocisti iti va pune?Restul ii vei congela?Endometrul cum e?Ce tratament de sustinere vei lua?De progesteron injectabil ai intrebat,sau tu nu vrei sa iei asa ceva?Bafta muuultaaa!

Monilaaaand!!!!

P.S. Fetelor, eu mi-am pregatit dosarul pentru intalnirea cu dr. Cocei.Azi trebuie sa sun pentru confirmare.Am emotii si sper ca de data asta sa fie drumul cel bun....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Arina21 Mult succes cu blastocitii! Sa fii sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Arina
Parca te vad mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Arina insanatosire grabnica si mult noroc pe mai departe.
Mai ai putin de asteptat [
Moniland pupici
Nusy te-ai hotarat cu ceaiul daca il bei si pe perioada stimularii?
Piticule mult noroc pe drumul ce l-ai ales.Noi suntem in aceeasi barca si abia astept sa ne anunti ca esti mamica
Kora sunt tare curioasa ce-ti va spune Cocei.Cand mergi ,miercuri?

Mergi la inceput

KORAPOP, o sa transfere 2 iar restul la congelare. Endometrul habar n-am cat era pt ca atunci cand l-am intrebat, intre monitorizari, mi-a zis ca la asa ovare nici n-are cum sa arate rau. Dar nu mi-a dat un numar De sustinere mi-a dat cate 2 utrogestan intravaginal de 3 ori pe zi. BAFTA multa la Cocei astazi. Si eu am fost la ea o data.

KITTYKE, MARRINA, multumesc pentru sustinere, inseamna mult pt mine.

IANA_Mari, sper si eu sa-mi revin cat mai repede din starea asta. Nu am chef de nimic, zici ca sunt leguma. Bleah...

Pupici
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Kora iti tin pumnii azi la intalnirea cu Cocei, sper sa va placeti reciproc (este f important!). Eu ma intalnesc maine cu ea si am atatea intrebari ....sa-i vedem raspunsurile Te astept sa ne povestesti cum a decurs intalnirea.
Nusy eu am baut ceai de cretisoara din perioada stimularii pana la ET. Important e sa nu-l bei in perioada de inhibare, acolo e interzis! Am avut un super endometru (14) dar nu s-a prins....asta e alta poveste. Il faceam clasic : 3 lingurite la 2 cani de apa, nu-mi puteam sa-l beau daca era prea concentrat.
Pentru ca ma pregatesc cu pasi usori de urmatorul FIV, stiti cumva ce naturiste sa iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by Arina21
[
KINETA, tratamentul urmat a fost: Diphereline 3.75 in z21 iar din z5 3 GonalF/seara. Dupa aia 2 Pregnyl de cate 5000 unitati. Atat.

Arina, Gonalul l-ai luat incepand din ziua a 5-a dupa Diphe? te intreb pt ca eu data trecuta am facut alt protocol si dr a zis ca la urmatorul FIV il voi face pe acesta... si as vrea sa stiu ca sa nu-mi programez vreo plecare in perioada stimularii... ar trebui sa fug la o chestie oficiala in strainatate la sfarsitul lui februarie.

Mult, mult succes la ET! Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, sunt aici si va citesc. Bafta!
Arina, foarte bine stai. Tin pumnii sa ajunga toti blastocisti.
Iana, tu cand incepi?

Mergi la inceput

MANUMANU, deci: z21 Diphereline, astepti sa-ti vine ciclul si din z5 a ciclului care a urmat dupa Diphereline, incepi Gonal F pe o perioada de 10 zile. M-am exprimat clar? Ca la cati hormoni am in mine, mai dau si rateuri

MONILAND, sa dea Dumnezeu! Probabil pe la 12 ma suna, ca asa m-a sunat zilele astea, si cum aflu ceva, va informez. Sper sa fie vesti bune!!

Arina

Mergi la inceput