FIV158
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanatugs spune:
Nusy draga, mai am doua pastilute si o termin pe prima folie. Saptamana viitoare cred ca voi suna pentru programarea la eco din z21, deci mai am ceva timp si deja incep emotiile. Va citesc cu ochii si va tin pumnii deja voua care a-ti inceput inhibarea si stimularea. Multa bafta iubita!! Eu puneam la ceaiul de cretisoara, o lingurita de planta, peste care turnam apa fiarta.
Zouzounaki multumim frumos pentru gestul tau!
ne intalnim de martisor 2008
misa_21 spune:
Buna tuturor!
PITICUT,ai mare dreptate.Chiar ma abtin e la orice comentariu,dar asta nu iseamna ca nu ii dau dreptate lui ALY.
NUSY,eu beau ceai de cretisoara si de naprasnic.Si pe amindoua le prepar astfel:2 linguri planta in 1/2 l apa (plata)lasat la macerat de seara pe dim,sau de dim pina seara depinde de situatie si de timp.Apoi strecor planta si o mai fierb cu 1\2 l apa 1-2 min ,dupa care las 30 min sa se infuzeze.In final se strecoara din nou si se amesteca cele 2 licori.
Initial citisem ca doar ceaiul de naprasnic se prepara astfel,insa cind le-am cumparat am citit prospectul si acelasi mod de preparare era si pe ceaiul de cretisoara,asa ca am ales modul de preparare din prospect,ca stiu ei ce spun!!!!
Eu am ales sa singura,sa beau aceste ceaiuri,dupa ce am studiat indelung cauza pt. care am pierdut la primul fiv dupa ce avusesem bhch=27.5.Numai ca nu stiu daca se pot bea si pe perioada stimularii.Va trebui sa intreb dr.
Succes!
ZOUZOU,am zis ca nu comentez polemicile,dar chiar imi pare rau,caci vb. fetelor TU esti moderatoarea noastra.
nusy spune:
Misa: multumesc mult pentru raspuns,esti o draguta.Am facut si eu asa cum zici tu acum vreo 2 saptamani,caci citisem pe prospect si e singura modalitate de preparare pe care o dau cei de la firma producatoare( e adevarat ca spun si ca e foarte eficienta,cu efecte rapide).Dar e infuzie combinata(obtinuta din planta la macerat),nu ceai simplu si mi se pare cam concentrata(eu beau cam greu ceaiuri,tincturi..imi vine repede sa vars daca simt un gust aiurea).De aceea am zis sa beau ceai obisnuit,ca e mai usor de inghitit(ca gust).
Nusy
misa_21 spune:
NUSY,chiar acum sunt cu canile pe masa.Intr-adevar e o infuzie combinata.Si eu am avut probl. cu gustul(si fara zahar yeh!!!),dar m-am obisnuit si chiar il beau cu placere.Ce mai conteaza gustul,imp din pct-ul nostru de vedere e sa facem tot ce ne sta in puteri sa fie bine.
Am inteles ca tu vei bea si pe perioada stimularii.e posibil?Ca eu aici sunt cam in dubii.
Noapte buna!!! si spor la ceainarit......
nusy spune:
Misa: stiu de Sheritra ca a baut si pe timpul stimularii(3 cani pe zi).Cred ca ajuta la cresterea endometrului.Ceainarit placut si tie...hihihi
Nusy
piticul spune:
Fetelor,
Eu m-am hotarat dupa ce am citit toate capitolele din urma cu Szegedul. In doua saptamani sunt ceva mai libera, incep sa refac analizele si imi fac programare la Szeged.E mai greu, e drept, cu drumurile, dar o scot eu cumva la capat.Incepe sa imi para rau ca am pierdut timp si n-am plecat pe drumul asta de la inceput.Citeam de Andicu in capitolele anterioare cum a inceput sa mearga la aceasta clinica. Stim cu toatele ca intre timp a si nascut si e totul foarte bine.Si mai sunt atatea si atatea fete...
Nusy si Misa, de retinut ce ziceti voi de ceaiul de cretisoara pe cand voi fi si eu proaspata
Ioana, multa bafta!
Va pup,intr-un fel voi toate m-ati ajutat sa ma hotarasc!
Piticul
flori76 spune:
Acum,ca ati adus in discutie subiectul cu ceaiul de cretisoara,ma oftic si mai tare ca eu n-am gasit cand am fost acasa.Am incercat la mai multe farmacii din Focsani,dar nicaieri nu avea.In ultima zi,inainte de a pleca,o farmacista draguta mi-a zis ca ar putea sa-mi faca comanda....dar eu urma sa plec,asa ca...Tare as fi vrut sa incerc si asta la urmatorul ET...
Flori
stuart spune:
Nusy, m-am uitat pe "fituicile" din cutiile de cretisoara pe care le am si scrie: 1-2 lingurinta de planta la 250 ml apa fierbinte; se lasa 10-15 min la infuzat si se beau 1- cani/ zi dupa unii si 2-3 cani/zi dupa altii (am de la diferite firme). De asemenea m-am uitat in Universul Plantelor a lui Constantin Parvu si scrie la fel la modul de preparare si se beau 1-2 cani/zi.
Eu am baut in urma cu ani de zile cretisoara in combinatie cu coada soricelului (gasisem o reteta in formula-as) timp de vreo 3 luni pt. ca efectul nu este imediat. Nu pot spune 100% ca m-a ajutat pt. ca intre timp mai urmasem si alte tratamente naturiste. Din pacate n-a fost sa fie...
Iti urez multa bafta si sa te ajute DD ca FIV-ul acesta sa fie cel norocos!
Ajutati-o pe Sonia
LA MULTI ANI 2008!
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
kittyke spune:
Nusy,
Iti multumesc foarte mult pentru info, ma duc sa cumpar ceai de cretisoara
Arina??? asteptam ultimele informatii!!