FIV158
Raspunsuri - Pagina 11
Mirela_1 spune:
Zouzou, felicitari si multa bafta la ET.
Cami, ma bucur sa te mai "vad", mult noroc in continuare.
Nusy, cum merge injectarea? Mai ustura?
Montytaiana, fii optimista, iti doresc un FIV reusit.
nusy spune:
Mirela: merge,merge,da'usturaaaaa...
Iana: simpatic filmuletul!
Anto: "La Multi Ani!" si din partea mea.Ce planuri mai ai?
Monty: intreaba orice nelamurire ai..de aceea ne-am strans aici,sa ne ajutam.
Nusy
KoraPop spune:
Zouzoule felicitari pt noua postura, aceea de moderator si multa bafta in continuare!
Anto LA MULTI ANI!!!!!Sa iti implineasca DD cea mai mare dorinta!
P.S. Am dat o "raita" pe la forumul din RL pentru povestea Alinei....e de-a dreptul gretos ce se intampla pe acolo,nu cred ca imi voi pierde vremea sa mai intru acolo,raman aici la subiectul meu preferat.Va imbratisez cu drag pe toate si nu uitati,indiferent cate polemici se vor mai isca noi cele care ne straduim atat de mult sa facem un bebe prin unica noastra sansa, FIV, trebuie sa ne intelegem si sa ne sustinem mereu!
Weekend cat mai placut tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
mihaele spune:
ZOUZOU felicitari si sa ti ajute Bunul Dumnezeu sa Et da mi-a cazut netu vb diseara te pup
piticul spune:
Fetelor,
Mi se face rau cand citesc rautatile care s-au scris la comentariile legate de articolul lui Cristal.Poate ca Nusy are dreptate, am transformat subiectul Fiv in ...subiectul sactosalpinx si hidrosalpinx. Inca o data vreau sa va reamintesc ca suntem in aceeasi lupta.Hai sa ne ajutam si sa lasam prostiile. Altcineva din afara nu are cum sa ne inteleaga.Eu credeam ca suntem intre prietene.Inca mai cred. Va admir pe toate pentru perseverenta si curajul de care dati dovada.Si cu asta, am pus..punct!
Zouzoule, felicitari pentru noua titulatura! Si eu cred ca o meritai din plin!
Ariana, bafta multa1 Sa se prinda puiutii!
Iana_mari, doctorul Zadori mi-a recomandat putine analize: chlamidia, secretie, spermograma, HIV pentru amandoi si hormonale (analize care mie mi-au iesit perfect inca de acum un an si jumatate). Probabil ca o sa le refac ( le vrea recente).Inca o data spun ca mie mi s-a parut mai profesionist decat medicii din Bucuresti. Stiu ca sunt si aici medici buni dar, prea...sunt grabiti.
Va pup si va doresc ca visul cel mare sa se indeplineasca tututror! Sa auzim de cat mai multe gravidute!
Piticul
cristinici spune:
Zouzou felicitari pt noua titulatura.
Am o intrebare unde se poate face ureaplasma si clamydia din secretie in Bucuresti si daca iti recolteaza ei sau vii cu lama de la dr. As vrea sa le fac pt ca nu le am decat din sange, iar ureaplasma deloc.
cristinici
cris86 spune:
Piticule,ai mare dreptate,nu pot sa cred ca fete dupa acest forum au un asemenea caracter.Din pacate cele care ne sustineam si ne incurajam odata acum nu mai scriu si am sa dau cateva exempleAldolina,sheri,moniland,Kitta,pussi,andrada ,si multe altele.Si daca noi intre noi ne atacam si ne jignim si nu ne putem intelege atunci eu una nu cred ca o sa mai scriu pe acest forum,pt.ca pe mine nu ma reprezinta.
Zuzunache,felicitari iubita,poate poti sa faci putina curatenie pe aici
Cristinici,la bios iubita se face sau la Dacia,si ti se recolteaza atunci nu trebuie sa te duci tu cu lama.
Bafta multa tuturor,
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Liana30 spune:
piticut vroiam sa'ti spun ca ma bucur ca vii aici..io sunt aici inca sunt,,bafta multa!!
va pup pe toate iar pentru cele care sunt in focuri tin pumnii!!!
am niste pumni mai speciali pt nusy
Putin cu putin se aduna marea...
...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....