FIV158
Raspunsuri - Pagina 10
zisaCami spune:
Flori ... nu stiu ce sa-ti raspund, habar nu am ce voi face in continuare! Momentan, cred ca vom mai face niste noi investigatii.
Tu cand vei face un nou ET?
Cami
crisis81 spune:
zouzounaki FELICITARI!!!! Adevarul e ca trebuia sa primesti acest titlu pentru promptitudinea raspunsurilor, pentru ca mereu este pe faza, pentru ca mereu sari sa ajuti pe toata lumea, pentru ca ai grija de tot si de toate!
Si dupa cum probabil ai citit deja...ma pregatesc si eu pentru FIV nr 2
Moderatoarea si pentru fete!!!
"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor."
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...
flori76 spune:
Cami:sincera sa fiu nici eu nu stiu cand o sa fac ET-ul.Mi-e atat de frica,pentru ca-s ultimii 3 embrionasi pe care-i avem si am mari emotii(si cu decongelarea si...pt rezultatul final).Discutam cu sotul zilele trecute si ne gandeam noi ca prin martie sa-l facem...Sa vedem...
Te pup si iti doresc ce-mi doresc si mie:
Crisis:bafta multa la noul fiv!Tot la unguri il faci?
Antosit:la multi ani,multa sanatate si visul cel mare sa devina realitate cat mai curand posibil!
Flori
zouzounaki spune:
multumesc dragelor mele pt.felicitari..imi cam "prind urechile pe aici"dar incerc sa ma descurc
flori iti mai amintesti cam pe la primul echo(cred ca la 12z de cm)cam cit ai avut endometrul?si dupa cite zile de la cm,ai facut et?
cisis iti doresc ca fiv2 sa fie si fiv-ul invingatorsa iasa cu ochisori si cu scutecele
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
iana_mari spune:
Zouzounaki mult succes in calitate de moderator,felicitari
Piticule ce analize ti-a dat sa faci dr.Ceva special pentru hidrosalpinx?
Arina ce fac puiutii?
s.m.
nusy spune:
Felicitari,Zouzou!Spor la treaba!!!!ET-ul pe cand?
Cami: mult noroc pe drumul pe care il veti alege!
Nusy
antosit spune:
Liana, Blanche, Moni, Zouzou, Stuart, Flori cu intarziere multumesc pt urarile si gandurile voastre!
Desi nu mai scriu asa des pt. ca nu am noutati, va citesc zilnic si sunt alaturi de voi!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
montytaiana spune:
buna
multumesc mult pentru raspunsuri
luni am sa depun toate eforturilen sa iau legatura la Giulesti
sa demarez marele FIV
am sa va tin la curent si am sa indraznesc sa va mai deranjez cu intrebari
nu stiu daca am sa reusesc cu acest FIV, cert este ca nu mai sunt deloc optimista dupa 5 IAD nereusite
dar am sa fac tot ce imi sta in putinta sa fie bine
daca e sa nu reusesc stiu sigur ca va fi primul si ultimul
in rest numai bine tuturor
iana_mari spune:
ANTOSIT la multi ani cu intarziere
MONTI mult noroc in continuare
Fetelor priviti si va inveseliti ce fac doi gemeni:
http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
s.m.