Gravidute si mamici de CLUJ - 47

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alex: la noi in gasca ne scot sotii pe cele 5 duamne la restaurant de 8 martie, e traditie incetatenita de ani buni, asa ca nu se pune pb sa ma sustrag. As veni cu mare placere oricand altcandva. De aia nici nu m-am bagat in subiectul asta pt ca sunt auto-exclusa din start.
Insa tare mi-e dor de voi si vreau musai sa ne vedem cumva cat mai multe.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Co draga si baiatu' a fost botezt la c-tin si elena,-da nu de preotul paroh de acolo ci de finul lui care ne este prieten. Ceremonia a fost app.40-45 min.

Flory, trimite ID.

Alex draga , eu stau la mama naibii..as face cred mai bine de o ora pana in parc, dumul e rau , masini care polueaza la greu chiar la nivelul caruciorului asa ca momentan stam la noi la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex, Mihaela ti le-a facut sau are pe cineva angajat?

Eu stiu ca mi-a zis preotul sa il las asha la picioruse.Pe David l-a botezat parintele Marcel.Biserica Sf. Constantin si Elena e foarte rece.Mi-e mi-a placut ca numai un pic l-a stropit cu apa, nu -l-au dezbracat.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Gabi chiar am fost norocoasa cu dilatatia....si cand ma gandesc ca eu mai vroiam sa stau un pic acasa.....

Care zice-ati ca e bun tortul la Sigma in Zorilor?Nu stiti, oare face si forme? Pe mine m-ar interesa un 18 mare. Maine isi tine fratel-o majoratu si m-am gandit sa ii fac eu tortul pe langa cadou.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LORE draga am stat 50 de min pt gene si da la salonul lui Mihaela am fost ,la ADRIANA

TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
3 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor as avea o mare rugaminte la voi,nu ma puneti si pe mine pe prima pagina cu carucior albastru.Datele mele sunt DP=27.09.1983,UM=06.09.2007,DPN=14.06.2008.Va multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!

Andreea 20+ in astptare de bebe Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lore, eu ziceam de cofetaria din sigma, insa nu stiu dc fac asa cum zici tu.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci, fetelor Ralu, Lore. Noi acolo ne-am cas si ma gandesc sa merge tot acolo. zilele astea sa ne facem si o programare.:)

Andreea, felicitari pentru saptamana 20:) cu bine inainte:)

alex, ajung in parculet:) in jur de 1,30.

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

redai,nu fac forme ca am intrebat eu mai demult. poate s-o schimbat intre timp politica, dar anul trecut nu faceau.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Bebe al nostru a zis azi prima silaba-cuvint: DA. si nu se mai oprea. dadadadad. Foarte clar si frumos. L-am filmat, dar nu merge youtoubu sa ma laud si voua.....,
Parca vad ca va zice imediat tata, inainte de mama, ca doar D si T sint apropiate ca pronuntie . iar i-o cumpara tata-su ceva

Lore era cam 450 ron si iti da si un castronel de la Chicoo cadou. Si da sunt Polly, de care am si eu. Eu l-am folosit si il folosesc o gramada.

Sa vedeti ce am descoperit: Sf PAtrick la irlandezi e in 13 martie, data mea de nastere! Nu e super.. cum am nimerit numele bebeului?

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput