Cupa menstruala
Raspunsuri - Pagina 2
inaioana spune:
Antonia, mersi mult. Eu am doua cezariene si 29 de ani si 7 luni..deci vezi dilema mea, ce imi iau acum, voi folosi si peste varsta de 30 de ani! Eu tind sa cred ca imi trebuie marimea mica. Dar cat de mica? Vad ca cei de la Lunette au o marime si mai mica (41mm)...
Eu folosesc OB-uri desi nu-s foarte sanatoase pentru ca nu suport absorbantele. De ce foloseai si absorbante zilnice, existau scurgeri? Sau doar preventiv?
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
alecsica spune:
despre ce vorbeati pt ca nu stiu exact mie azi mia venit primul ciclu dupa 4 luni de la nastere as vrea sa stiu daca pot folosi si absorbante interne deoarece am avut unele complicatii la nastere
emma2006 spune:
inaioana, am studiat si eu problema cu marimile inainte sa-mi cumpar si chiar am pus o intrebare pe site-ul lor pentru ca aveam anumite neclaritati; mi-au raspuns foarte repede si poti sa faci si tu acelasi lucru, sunt foarte amabili.
aniela23 spune:
pana acuma se vindeau doar pe net, acum am auzit ca le-au introdus si in farmacii aici (Boots).Ma refer la Mooncup.Eu de luni bune cochetez cu ideea sa mi-o iau, nu stiu de ce nu fac pasul ca vad ca nu mi-o pot scoate din minte, lol.Ei gata, ma duc maine la farmacie si mi-o cumpar, va zic pe la jumatea lunii februarie daca mi se pare buna sau nu
cafera spune:
Mi se pare complicat si greu de folosit. Si cum se pastreaza intre menstre? Se sterilizeaza cu vre-o solutie, sau apa si sapunul sunt de ajuns?
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
tusferi spune:
Gata, mi-am luat inima in dinti am comandat-o. Am putin emotii ca n-o sa reusesc sa o pozitionez corect, dar sper sa reusesc pana la urma. Si eu eram dependenta de OB-uri dar dupa ce toti doctorii mi-au zis sa renunt la ele incerc sa nu le mai folosesc decat cand este absolut necesar. Nu pot sa sufar absorbantele! Iar la birou, e chiar foarte neplacut, cand toti colegii sunt barbati, sa iti dosesti absorbantele cand te duci la toaleta
Sper sa soseasca in 3 zile cum scrie pe site, ca bat rusii la usa...
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
aniela23 spune:
Tusferi, de care ti-ai luat, de pe ce site, si cat costa?Eu mi-am luat de pe mooncup ca nu aveam cand sa ajung pana la farmacia unde le vand si a costat 18,95 lire (cu tot cu delivery).Dar mie mi-au zis ca ajunge in 14 zile :(((, imi pleaca rusii pana atunci
aniela23 spune:
Wow, mi-a venit cupa.Totusi sunt ingrijorata pt ca mi se pare mare, partea se sus are circumferinta destul de mare (desi e marimea B, deci cea mai mica), si chair daca pare prosteste mi-e teama ca o sa imi largeasca vaginul daca stau 4 zile in fiecare luna cu ditamai ''biberonul'' in vagin.OHH, nu stiu, pe mine ma cam doare si cand introduc un tampon mititel :(
tusferi spune:
Aniela, am comandat de pe un site, ca nu stiu daca la noi la farmacie au adus asa ceva. Mi-au trimis ieri e-mail ca au trimis-o si ca ajunge in 3 zile. Costa 80RON parca. Din pacate pana vine trec rusii si deci nu cred ca reusesc nici eu sa o probez luna asta. Si mie mi se pare mare, din ce am vazut pe site, dar ma gandesc ca daca alte fete au folosit si le-au fost bune, poate o sa imi fie si mie. Daca nu, asta e, ce sa fac. Macar am incercat.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
aniela23 spune:
a fost super funny cand a vazut prietenul meu cupa.Initial nu putea deloc sa inteleaga ce este.A zis ca probabil este ca un fel de sterilet, ca o bag in vagin cu varful in sus sa opreasca ''jucausii ''lui.Cand a vazut ca ma tavalesc pe jos de ras si i-am zis ca e pt atunci cand sunt la ciclu a crezut ca probabil o pun asa, cu varful in sus,ca un dop , si nu mai curge nik (ca la robinet).Dragalasul , il depaseste tehnologia