Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Annisia spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Luy, Maria cate un .
Eu nu ma pricep la vorbe asa ca o sa vin cu o "lozinca" ce ne caracterizeaza fara sa vrem: haideti sa fie in grupul acesta mic "unitate in diversitate".
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Culmea este ca am observat ca nu suntem chiar atat de diferite. Avem enorm de multe lucruri comune. Totul este sa stim sa le valorificam...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Buna dimineata, Anisia, dr mea nu intelege cum de nu l-a ajutat debridatul......
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn
Eu inteleg perfect... Si pentru Yannis a fost un mare fas... Ii mai dau asa, cand mi se pare mie ca se screme, dar e mai mult pentru creierii mei, ca stiu ca nu are niciun efect. La mine functioneaza foarte bine cerealele cu fructe, mai ales alea cu mar. Daca ii dau sa pape dintr-astea, cu siguranta il scap de-o grija...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Am pregatit zeama aia chioara, nene ce munca sa cureti legumele alea. Pfii si de spalat. Nu am nici un chef. Sa vedem daca papa porcaria aia. 3 zile atat, apoi il trec la supa crema. Deocamdata numai morcov si albiuri, la supa crema pun si dovlecel. Cam asta ar fi planul. Cand ajungem la supa crema, dupa 2-3 zile trec la suculete de fructe si apoi la borcanele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Eu nu iti spusei? Si nici nu am incercat, dar banuiam ca asta se intampla... Lasa ca ajungi la borcanele si scapi de toata "distractia" asta...
Micul Yannis creste mare
betty78 spune:
Annisia acum am vazut ca esti berbec....undeva ma recunosc pe mine, dar eu am invatat sa ma abtin; am avut destul de multe episoade in viata mea care au esuat din cauza mea....am cerut mult prea mult de la oameni si am ajuns la concluzia ca am fost inteleasa gresit. Nu toti oamenii vor sa fie perfectionisti in ceea ce fac iar marea majoritate se multumesc cu ceea ce pot sau au.
Aceeasi teama am avut-o si eu cu bebe Mario....dar acum ma linistesc si ma calmez doar cand ma uit la el.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Annisia, nici noi nu sintem fani rasuciri, odata am vazut-o dar de atunci nu…In schimb vrea in fund, e continuu arcuita. Clar ca fiecare bb e altfel si are propriul ritm.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabita, eu am ramas interzisa astazi! A venit o prietena pe la mine. NImic anormal, doar daca te gandesti ca aia e mai zuza ca mine... L-a pus pe Yannis in poponeata pe genunchii ei... Si bebe a stat! A stat cateva minute bune, fara sa il sustina nimeni... Nu-mi venea sa cred! Eu nu l-am lasat niciodata sa stea singur. A fost nevoie de una mai nebuna ca mine, ca sa vad ca poate sa stea!!!!
Micul Yannis creste mare
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Si tot propo de asta... Acum cativa ani lucram la OTV, cu Mircea Rusu. Aveam tot felul de interventii telefonice, de la tot felul de categorii de persoane. Imi pierdeam cumpatul cand mai intra cate o persoana ~neinstruita~, sa zic asa. Iar domnul Mircea Rusu mi-a spus - te crezi desteapta? atunci sa stii ca desteptaciunea consta in a reusi sa mentii o conversatie si cu cel inalt si cu cel de jos...
Micul Yannis creste mare
si mare dreptate avea
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
kriss79 spune:
salut
Multumim de urari!
Azi la 3 luni fix avem 5080 gr, am crescut 620 gr luna a treia.
Noi asteptam bunicii sa sarbatorim.
pupici tuturor
Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Gata, am livrat primii 15 ml supa, fara probleme. La inceput era circumspect apoi abia astepta lingurita, casca gura cat o sura. Numai ca tinde sa suga din ea si ii curge pe el si cu bavetica cu tot s-a udat fleasca.
Acum chiar plec. Pupici
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Offf, ati scris atat de mult ca nu reusesc sa tin minte tot si sa raspund intr-un singur mesaj... Ti-as fi spus din postarea anterioara...
Eu ii pun lui Y papica oarecum pe cerul gurii. La modul ca sterg piureul de buza lui de sus. Apoi o scot repede si nu o poate suge. Ai sa vezi ca o sa invete extrem de repede. Sunt ca un burete, absorb tot ce e nou!
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
pai pana pe la 3 ani am fost si eu un monument de rabdare.
dar la noi e nasoala faza cu agresivitatea, Sofia ma altoieste, si jur ca nu am atins-o decat in legitima aparare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Rodica,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo