Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Apropo, noi azi avem 5 luni.....ce a mai trecut timpul; iar impreuna cu noi sarbatoreste si vecinul de deasupra care zdrangane la chitara de 2 ore Metallica si altele de genul asta. Nu-i bai, ca-mi place, dar fi-miu nu-i prea incantat

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Am si eu o intrebare.
Daca mi se termina Milumil 1 si mai avem 10 zile pana facem 4 luni ca s atrecem la Milumil2, are ceva daca il trec de-acum?
Ma gandeam sa nu il maiz apacesc cu alt fel de lapte de la islandezi pana face 4 luni si sa trecem direct la Milumil 2.
Trecerea nu mai am cum sa o fac treptat inlocuind mereu cate o masura ptr ca laptic nu mai avem decat ptr azi, maxim maine 1 masa. Deci as putea inlocui la urmat masa o masura, la cealalta 2 si tot asa.
Ce ma sfatuiti?

Nanita, in primul rand vreu sa iti transmit o imbratisare din tot sufletul! Sper sa reusesti sa rezolvi problemele bibicului tau si sa va puteti bucura fara teama de orice clipa. Sa fiu sincera, povestea ta m-a facut sa imi revizuiesc eu atitudinea, inainte de a le-o cere altora. Imi dau seama, ca pe langa ce trebuie tu sa traiesti zi de zi, totul este fum... E atat de trist si-mi pare ata de rau ca a trebuit sa ti se intample tocmai tie. Stiu cat ai asteptat bebelusul asta si cat de optimista erai. Andrei are mare noroc cu asa o mama. Si un tata, pentru ca stiu ca va iubeste enorm pe amandoi. Multa putere va doresc si sunt convinsa ca acest cosmar se va termina curand.

Ca sa iti raspund si eu, din experienta mea, la intrebare - Eu nu i-am inlocuit treptat lapticul, ci direct. Diferenta este ca eu nu am trecut pe alta formula, ci la cereale cu fructe, apoi la borcanase. Acum Yannis are doua mese de lapte simplu, doua de cereale si una de piureut. Ceaiul si laptele matern sunt la discretie...
Nu iti face griji, chiar daca sunt intemeiate, avand in vedere situatia. Pupici multi, multi, multi!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Annisia,ce greutate are Yannis? A vazut ca esti pe happy 2 si ma gandeam sa trec si eu desi nr 1 e intre 5-9 kg si a mea are 6700.Mi se pare totusi ca o strang un pic la picioruse.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

nanuta ma uitam la pozele lui Andrei de la 3 luni cu asta mica in brate care statea linistita.
Ei de cand l-a vazut a inceput sa gangure,sa se uite atenta si sa fie foarte zglobie.
Cred ca il place

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Unde faceti nunta? Sper sa slabesc si eu pana atunci...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Vroiam sa va intreb ce fel de scaun luati pentru masa bebicilor,la inceperea diversificarii? Ca ma gandesc ca e greu sa-i tii in brate si sa le dai sa pape cu lingurita...

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Danuta, eu i-am luat Chicco Polly, dar este cam scump... Daca mai vrei si alti bebici, eu cred ca merita. Poti sa iei si alte firme, care banuiesc ca sunt la fel de practice (si la jumatate de pret). Sau, daca nu ai nimic impotriva, sunt o gramada de fete care vand. Chiar si aici, pe forum sau pe alte forumuri speciale pentru mamici. Intra pe anunturi si vezi oferta...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Danuta, eu vreau un scaun Chicco Happy Snack, numai ca nu il mai au cei de la Chicco pe stoc, incerc sa gasesc in alta parte. Dadusem comanda pe site la ei si mi-au trimis mail ca nu il mai au . Musiu al meu nu mai sta in scoica, s-a dat peste cap de 2 ori cu ea si vroiam sa ii iau deja sa il obisnuiesc in scaun pana incepem diversificarea.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Sim, de ce nu incerci si pe alte siteuri? Eu am dat cautare pe google si am gasit o gramada... Uite...

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=Chicco+Happy+Snack&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebeka

Editez: sunteti nu santeti

Bebeka, daca vrei sa modifici ceva in postarea ta, poti folosi optiunea "edit", din banda care apare in dreapta nikului tau. Arata ca o foaie cu un creion pe ea. Apesi si reeditezi mesajul.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebeka

Annisia,ce greutate are Yannis? A vazut ca esti pe happy 2 si ma gandeam sa trec si eu desi nr 1 e intre 5-9 kg si a mea are 6700.Mi se pare totusi ca o strang un pic la picioruse.

Are 7,6 kg. Dar l-am trecut pe Happy 2 de pe la 6 kile... Mi se parea ca ailalti sunt prea mici. Nu au fost probleme, chiar daca cica astia nr. 2 sunt pentru 8-18 kg. Ii sunt buni. Te sfatuiesc sa treci si tu la urmatoarea etapa!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Hai ca am umplut singura cinspe' mii de pagini... Ma duc sa ii dau papica Yannisucului...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Copilul asta ma uimeste pe zi ce trece... Habar nu am eu cate este in stare sa faca, pentru ca nu i-am dat ocazia sa imi arate... Deci, bebe al meu manaca singur! La pranz si-a servit singurel ceaiul... Am zis ca e o intamplare si am incercat si la mesele urmatoare. Laptele este mult mai mult si are nevoie de suport, dar nu al meu, pentru ca se lasa moale bazandu-se pe mine. I-am pus un ursulet si a papat singur tot bibe... Offf, ce repede cresteeeee....

http://good-times.webshots.com/photo/2494995970101620375dijOKm

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput