Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Gabriella, voi la ce restaurant ati facut botezul? Urmeaza sa i-l facem si noi prin februarie si inca nu am ales locatia, nici nu prea stiu unde ar fi mai bine.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Slippers

Am venit pe la 2 de la vaccin dar pt ca fata dormea am transbordat-o in carut si am stat pana acum afara.

Are 6700 si 65 cm.

Pediatra(cu uimire):nu i-ati dat suc de fructe pana acum?
Eu:nu, doamna.
Ea:da,dar copilul are nevoie de vitamine,tb sa-i dati suc de portocale,gref,mar..
Eu:nu,doamna,eu am optat pt alaptat exclusiv pana la 6 luni
Ea(cu dezaprobare):santeti MODERNISTA..

De parca eram ucigas de copii...

Si tot ea:daca o sa accepte greu sa fie diversificata, sa nu veniti la mine dupa aia..

Ca sa nu mai zic ca a inghitit in sec cand i-am zis ca nu i-am urmat sfatul si nu am dat fata cu Fluocinolon cum imi zisese ea.Si i-am mai zis ca nu-i dau nici ceai.Ce sa mai ,am amutit-o !

In alta ordine de idei mai are vreun bebic limbuta alba?Cu ce ii dati?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Editez: sunteti nu santeti

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!

La prinz s-a incalzit la 0 grade si am iesit la plimbare.

Am cumparat vaccinul pentru saptamina viitoare. Eu am comandat tot Infanrix Hexa.
Am citi ca cineva a administrat puiutului la patru luni Infanrix Penta. Am gresit?

Am fost uimita sa contat ca s-a scumpit. In noiembrie am platit 246 iar acum dupa ce am socotit-am cumparat si debridatul si ceva ceaiuri a iesit 300 Infanrixul. Fetele care ati facut deja la bebelusi cit a costat?

In legatura cu scaunele pentru masa, noi am primit unul de la BabyCare. Are toate reglajele, opritor intre picioare si husa lavabila. Sa vedem daca o sa ii placa Darie pentru ca deocamdata nu sta mai mult de 15 minute nici in scaunul de masina.

Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by alehiam

cand va aud ce iau bebei vostrii in greutate... iar robert se mentine suplu in continuare.. eu visez ca poate atinge dublarea greutatii pe la 5 luni. Asta e, categoria tantar

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Alehiam, important este sa il simti pe bebe ca se dezvolta frumos. Greutatea nu este totul! Daca bebe papa, rade, gandureste, are un tonus bun - cred ca nu ai de ce sa iti faci griji. Are propriul ritm de crestere. Poate Robert se va misca mai usor, se va rasuci si va sta in poponeata mai repede... Gandeste pozitiv!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by bernix

Bine ca mi-am amintit, ca ma tin de nu stiu cand sa le intreb pe cezariene daca mai simte vreuna ca se spinteca taietura la efort Uneori, in special cand fac un pas mare sau in lateral, de exemplu cand ies din cada, sint un junghi ascutzit pe toata lungimea operatziei, de parca ar plesni. E asemanator cu ce-am simtit la primul starnut dupa operatzie si dureaza doar o fractziune de secunda.
Ce zicetzi, sa ma ingrijorez?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Iubita, eu nu am nicio cezariana, dar sa nu crezi ca am scapat de dureri... Nici acum nu pot sa imi fortez prea mult picioarele, ca simt ca mor de durere. Bine, la mine mai sunt si cele 80 de kile pe care trebuie sa le sustina...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa intru sa scriu.
Roxana, cu intarziere bafta la examen.

Sim, chiar asa te-a tatuat bine fomistul Stefan.

Bebeka si noi am avut limbuta alba, am dat cu apa cu bicarbonat si am scapat.

Erina, eu stiu ca la 4 luni se face Infanrix penta , numai la 2 si 6 luni se face Hexa, asa mi-a zis mie dr.pediatra.
Eu pe Infanrix penta am dat 230ron

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

bebeka - pupici multi sa nu aiba reactii!sa ne zici si noua cum s-a comportat, ca si noi tot infarix vom face la 4 luni.
alehiam - o inscriu si eu pe eliza la categoria "tantar".nu-i bai, important e sa fie sanatosi!
pupici tuturor si o zi buna in continuare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by ricea

va multumesc la toatepentru sfaturi dar m-am tot masat m-am dusat pina acum nu vrea si nu vrea.Cred ca tot doctoru ramine va pup

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Dus fierbinte si masaj simultan sub jet de apa fierbinte pe san si apoi imediat pus copilul la san. Iar masajul se face astfel:
- sustineti sanul cu a mana si apasati pe deasupra sanului in jos (masati sanul cu toata mana)
- apaasti de jur imprejurul sanului, inclusiv dedesubt. Repetati operatiunea de cel putin 10 ori; acest lucru ajuta avansarea fluxului de lapte prin canale
- apasati in jos, spre areola, cu varfurile degetelor, de catva ori. Evitati sa apasati direct pe tesut mamar
- Comprimati usor, in jos, aria din jurul areolei, apasand cu policele si varful celorlalte degete
- indoiti si strangeti la un loc varfurile degetelor, apasand ianpoi in acelasi timp; ar trebui ca laptele sa tasneasca prin mamelon. Faceti aceasta manevra timp de 2 minute apoi treceti la celalalt san

Sper sa te ajute...asta erte pregatirea pentru mulgere manuala...poti sa sari peste pasul 5, dar sa il pui pe bebe imediat la san.

Canalele se mai pot desfunda si cu ultrasunete...o sa gasesc link-ul si ti-l trimit. Undeva unde se face fizioterapie...poti sa rezolvi problema

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

dureros, dureros, dureros...foarte dureros... e tot ce pot sa spun deocamdata

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput