PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
Muuh spune:
Bysko declar oficial ca imi curg bale dupa suberek.
mada pe mine ma intreaba toata familia cand ma intorc la munca, de ce mai stau etc. Intr-un moment in care eram mai prost dispusa i-am raspuns mamei, care era cea mai insistenta in privinta asta:"La birou? Niciodata. Voi sta acasa sa cresc copilul si ca sa fiu sincera cariera, biroul nu ma intereseaza catusi de putin acum. S-a lasat o liniste din aia apasatoare dar nimeni, repet nimeni nu ma mai intreaba nimic de birou. Si stii ceva spune-le cand nasti ca sa stai linistita pana atunci si sa ai satisfactia ca se perpelesc ei.
Nu stiu cine intreaba, am vazut ca a scris Iulia eu am facut gimnastica de gravide din saptamana 20 si pana sa nasc. In luna a saptea am fost fara probleme la mare si am facut si baie de mai multe ori, nu am avut contraindicatii si oricum ma simteam foarte bine.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
iulenca spune:
Mai mamicutzelor frumoase tare imi santeti dragi toate. Eu stiti ca va citesc zilnic si ma bucur sau ma perpelesc alaturi de voi.
Acu am chef sa si scriu si va iau la rand.
Doniro sa va traiasca bebe. Eu ma uit mereu la pozele cu voi ca imi place fita muuult, mi se pare ca seamana cu Maria si mor dupa ea cand o vad dansand in costumul ala popular. Si bebe e asa de mic parca nu imi mai amintesc. Sa nu iti faci probleme ca nu o mai alintzi asa mult pe Daria ca o sa va obisnuiti repede cu noua situatie si revin lucrurile la normal. Uita-te si tu la Babee cata fericire emana din mesajele ei. Oricum ce mi se pare mie cel mai minunat e ca il alaptezi pe bebe. Daca mi-e dor de ceva de cand era Maria mica sunt momentele cand o puneam la san. Cum cauta ea innebunita tzatza si cand o prindea cata fericire si apoi cand adormea asa cu capul pe ea. Miracol intradevar.
Babee mai ai cateva saptamani si vine bebe. De-abia astept sa ne povestesti reactiile lui Philip si ale Rebeccai. Imi place muuult de voi ca va bucurati de tot ce aveti si de copii si de lucrurile marunte. Astea conteaza cel mai mult. Bine ca daca v-ar lovi si o mare mostenire ar fi si mai bine.
Eu acum am o obsesie pentru castigatul la loto. Vreau sa castig si basta. Apropos de cariera - nu mai vreau, mi-a trecut. Vreau muuulte milioane de euroi si inca 2 copii si o casa cu curte sa se zbenguie. Si daca castig sa ii iau pe toti ai mei plus cativa prieteni, chiar si cateva mamici si sa plecam in tarile calde si ocazional si in tari mai reci - la ski - si sa ne plimbam si sa nu ne pese de nimik. Sa fim asa o biiiiigggg happy extended family. Sunt asa intr-o usoara depresie parca nu mai am chef de nimik. As face inca un bebe si as sta akasa cu ei pe viatza. Din pacate nu prea se poate ca inca nu suntem miliardari sa ne permitem statul akasa. Ne-am descurca cat de cat da ma gandesc ca pe masura ce cresc copii au nevoie de foarte multe si nu le-as putea oferi asa ca ..... ma duc la munca si joc la loto in continuare. Daca castig saptamatana asta lista e deschisa pentru toate la plimbat prin lume.
Luna viitoare plec la ski la bulgari o saptamana si poate vin cu un mood mai bun. M-am apucat si de slabit, Scarsdale , si vad ca se vad rezultatele asa ca daca o tin in ritmul asta o sa imi creasca self-estim-ul pana la primavara.
Mada eu ii inteleg si pe ai tai. E punctul lor de vedere, poate asa am fi zis multe inainte de a avea minunile astea mici. Eu ma oftic pe parintii astia ca pierd timp cu reprosurile cand ar putea sa se gandeasca sa accepte situatia asa cum e (pt ca oricum nu e cale de intors) si sa fie alaturi de voi ca sunt clipe minunate care nu se mai intorc si pe care vad ca vrei sa le impartasesti cu ei da nu ai cu cine sa te intelegi. Plus ca daca simti ca ai sustinere, ca tot ce faci e apreciat parca e altfel. Pana la urma fratii si parintii sunt cei mai apropiati si sincer cat sunt langa noi nu te simti singur pe lume oriunde ai fi. Din cate am inteles ai lui Flo nu mai sunt si el cred ca intelege cel mai bine chestia asta. De-aia isi si doreste o familie adevarata pentru ca chiar daca muncesti si te zbati o zi intreaga cand vii acasa si iti alearga doua mogaldete si iti sar de gat ai puterea sa o iei de la capat a doua zi.
Bysko cand citesc ce scrii tu mi se face un dor de Cta mai mai ca m-as intoarce. Si asa ne gandim serios ca intr-o zi sa ne mutam akolo din nou. Buun suberekul da acu ca sunt la cura nu ma gandesc prea mult la el.
Larissa eu te inteleg ca si noi vedem copilul tot in weekend si daca cand era mai mica parca era mai usor acu se face din ce in ce mai greu. E drum lung pana la Botosani si daca il faceti saptamanal chiar ca va admir. Dar asta e viatza, majoritatea am crescut cu bunicii plus ca stii ca ai lasato cu un scop. Cand o sa va gasiti o casa mai mare si o sa va mutati o sa vezi ce bine va fi.
Map si restul gravidutzelor pup burtica.
Cristina Ioana pe unde umbli fata, esti la ski ha? Mi-am adus aminte ca nu ne-ai arat at si noua noile tale boobs. Ai zis atunci ca stai sa se vindece si ai lasato balta. Sa bagi niste poze asa mai decoltate ca sa vaza si ochiu nostru si sa se oftice.
Andreea sarumana de compliment si fii puternica.
Bai chinezicilor, grecoaicelor, Cinta, Leistra si toate stainezele mai intrati si voi ca ne e dor.
Mishi tu pe unde umbli?
Eliza ce iti fac fetele? Mamanati nici tu nu ai mai intrat, te asteptam.
Gata nu mai stiu cui sa mai scriu.
Va pup si daca imi mai aduc aminte revin.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
crissa71 spune:
Pt. ieri, La multi ani Arghirmonica!!!
Chiar n-a mai scris de mult timp..ce-o mai face?
Larissa:Imi pare rau pt. tine..lasa ca o sa treaca si perioada asta..Daca trebuie..n-ai ce sa faci!Cu toazca acasa nu puteai sa faci tot ce ti-ai propus!!
Nici eu nu-mi pot imagina macar o zi fara Cipic!!Chiar daca uneori simt ca nu mai pot efectiv,ca vreau putina libertate si timp pt. mine..imi trece f. repede...Dar uite asa mai aflam si noi de voi..mai scrii si tu pe-aici..!!Pupici.
larissa_79 spune:
iulenca si bysco, sa stiti ca in prima saptamana fara Alexia ( cea mai grea de fapt ) m-am gandit si la voi si m-am imbarbatat!
Si mie mi-a trecut cu cariera de mult..desi facusem o obsesie la inceput pentru asta si am muncit ca nebuna! Noroc de bebe ca m-a readus cu picioarele pe pamant. Intrasem intr-o rutina fantastica...munceam mult, cheltuiam mult in putinul timp liber, eram mereu obosita si mi se parea ca traiesc si ca am o viata minunata!
Ma obisnuisem atat de mult cu munca incat in timpul liber nu reusem sa ma deconctez, pur si simplu nu stiam sa ma bucur de timpul liber si sa il petrec cum trebuie! Dar...a trecut...
crissa, pupici! Ce mai face Cipic? Nu ii faci o surioara? Hai mai ca trece timpul!
cristina_ioana, e la ski! n-are ea treaba! Ce mi-e ciuda pe voi cu skiurile...eu ma impiedic pe strada daca imi pun toculet acolo...cu skiurile..inca mi-e frica!Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Babee spune:
Neata cu durere de cap si nervi ca viata asta e asa cum e(azi is in faza neagra, trece).
Larissa deci tot Gabriela sa iti zic?.Uite ca si Iulenca si Gönül sunt cu puii departe, trece si la voi si rezolvati.
Iulenca asa zambit cand ti-am citit urarea.Sincera sa fiu n-ar strica nimanui, pe noi ne-ar ajuta sa ne realizam 2 vise.
Gönül crede-ma ca nici n-am citit cum se face mancarea aia de frica sa nu ma ia pofta...
Ies afara cu Rebecca ca sunt 8 grade
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
bulinuta27 spune:
bysko, muuh daca mai vorbiti mult de suberec io mor aici pe tastatura...propun sa facem o intalnire la Gonul acasa ...cu mult suberec si baclava...e ce ziceti?
crissa zice bine babee...o surioara ptr cipic?
mada te pupic si ai grija de tine si de puii mici...eventual le poti face o surpriza si sa le spui dupa ce nasti ...iar tu nu te enervezi deloc...ca nu ai voie doar
fetele rares a facut o rana la fundulet...nu a fost niciodata asa...i-am dat cu tot felul nu i-a trecut cu nimic ...aseara i-am dat cu propoderm si parca e un pic mai bine...aveti ceva idei?
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
MissJJ spune:
Buna fetele!
Iulenca f frumos mesaj , mai scrie mai des. Cu Flo cam asa e cum ai zis si tu el a vrut f mult sa aiba o familie eu am vrut si ca sa scap de ai mei si sa am un mediu unde sa fiu iubita si respectata pt ceea ce sunt nu criticata pt ceea ce nu am reusit sa fiu.
Vad ca f multe fete nu mai scriu, pacat ca mi-e dor de multa lume.
Gabriela nici eu nu am azi o zi excelenta asa m-am trezit cu o lene din aia acuta si lehamite de zile mari.
Buli nu stiu ce poate sa fie, noi nu prea am avut probleme cu iritatiile decat o data sau de doua ori maxim.
Aaa news aseara bebe 2 a dat doua suturi tati repede ohh e fotbalist vezi? Si fiicasa a fost tare fotbaliatoare ma faulta cat putea si acuma faulteaza mai ales pe taicasu cand il prinde fix la oo il nimereste. I-am zis oricum nu mai are nevoie de ele de acuma.
Mai cum sa conving eu copilul asta incapatzanat sa bea din cana? Am luat si din aia cu pai si de toate mai nu o vrea sub nici o forma daca nu e cu tetina de biberon nici nu se atinge moare de sete da nu bea sub nici o forma. Am colectie de cani acasa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
crissa71 spune:
Larissa:Multumim de intrebare..suntem binisor!
Hmmmmmmm....sa stii ca si eu ma gandesc in ultimul timp la asta..dar sincer inca mi-e teama!!As vrea mai intai sa vad ce-i cu mine fizic...ca nu prea ma simt bine..asta inseamna timp si bani..si umblatura pe la toti doctorii..Plus ca asa ca si Buli mi-as mai dori inca o camera macar(acum avem trei dar de fapt doar 2 ca in una sta socru-meu!).Si fara un ajutor n-as avea cum sub nicio forma!Ca al meu sot...pleaca dimi si vine seara...!Deci e cam complicat..dar nu imposobil!!Pupici multi.
Buli:Stiu ca voi luati in calcul varsta mea de baba nebuna..si ca voi mai aveti timp berechet pt. inca unul...in fine..stiu aveti dreptate..dar...Cu rana la fundulet chiar nu stiu ce sa-ti zic..incearca cu Baneocin sau crema de galbenele..daca ai incercat cu toale alea nu trece,ia si din astea babesti..!A..mi-am adus aminte..cica uleiul fiert e f.f bun(Sper sa nu spun prostii..poate mai confirma o fata lucrul asta!).Pupici multi pe bucile lui Rares!
Babee:mamica mumoasa ce esti tu..pare tare rau ca te doare capul...o fi de la vreme!8 grade..mama ce misto!!
Mada:pupici la burticuta!Si nu te mai gandi la ai tai..acum sunt departe..asa e mai bine sa fie daca nu se poate altfel!
Revin..ca gaaaatesc...
pupici
norocuta spune:
Buna dimineata...mai pe la pranz asa , da' eu doar de la 8.30 ma invart prin casa.
Am calcat, am dat papa la 3 membri ai familie, spalat vase, un pic dereticat, iar Ali abia s-a trezit ca doar e in vacanta.
Sotul a plecat la birou, iar eu incerc sa-mi tin nectarina ocupata sa o fac sa renunte la repriza de somn de la 11.00. Oricum doarme mult mai bine acum decat innainte cand va tot plangeam pe umar. Ptiu, ptiu!
Map multa sanatate lui Robert, iar tie putere si rabdare ca iti inteleg tare bine grijile legat de "cum va fi cu doi?". Dumnezeu le aseaza pe toate, vei vedea, sanatate sa fie ca in rest le organizezi tu in vreun fel.
Un avantaj la varste apropiate e ca si activitatile sunt mai simplu de realizat. Apoi lor le va fi mai simplu sa joace impreuna, de la acelasi nivel.
Apropos de asta Babee, nectarina mea spune "wau _artea" in loc de "carte" Asta mi se trage de la faptul ca de cate ori incep temele cu Ali vine si Nour gramada pe cartile lui si trebuie sa il pacalesc cu ale lui exclamand cu pofta "Uite mami, ce carte frumoasa. Waauuu cartea lui bebe...". Mai nou a rupt una chiar asa cartonata, s-a urcat cu picioarele pe ea, deschisa fiind si a crapat. A dezmembrat si un autobuz, cu manutele alea doua ...of, fo, la Ali nu a fost asa. Am o multime de chestii de la el, ca si noi.
Buli , nu stiu ce sa zic de crema ca eu nu am folosit altceva decat Zinc oxid cu ulei de masline. Ai schimbat ceva in alimetatie ori scutecele?
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
julax spune:
Mada,ai incercat sa-i distragi atentia in timp ce bea?sau sa -i spui ca faci un alt lucru (care stii ca-i place)dupa ce bea o anumita cantitate de lichid din canitza?sau sa beti amandoua din canitze la fel?Momenten nu imi mai vine in minte altceva.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete