PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
crissa71 spune:
Mada:uitasem..aceeasi problema o am si eu cu Cipic..nu vrea sa bea din altceva..am casa plina de cani si alte tampenii...are doar o singura cana de plastic din care mai bea cica din cand in cand..si atunci ma enervez ca toti dracii ca toarna tot pe le in loc sa-nghita!
Ca uite asa sunt babele n-au rabdare deloc!!Asa facem si cu olita..nu stiu cand o sa-nvete copilul asta sa faca la olita ca eu nu-l pun deloc pe ea..Cand am nervi si-mi aduc aminte de ea..nu sta el..parca-l arde!!
Deci..fetelor..sugestii..reclamatii..
Iulenca:ce rau imi pare ca scrii asa de rar..Esti mortala!!
norocuta spune:
Intrebarea zilei: "Livada mai citeste?"
Daca raspunsul este DA am descoperit niste carti electronice pe adresa desprecarti@yahoo.com, parola: 000000.
In stanga, jos, la "gravide, mama s..." sunt unele care par a interesa.
Ma duc sa le rasfoiesc ca doar mi le-am trimis pe adresa mea si is curioasa.
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
larissa_79 spune:
buli, eu dupa ce am consumat 2 tuburi Mustelea ( se ameliora pe moment dar iar se irita), am luat 2 tuburi de crema de galbenele cu propolis si fara. Am pus muuuulta crema cu propolis si dupa prima aplicare am vazut deja rezultate. In o zi nu mai avea nici urma de iritatie. La noi asta a functionat!
norocuta, eu mai citesc! Dar carti in format clasic. M-am reapucat din vacanta de Craciun. Formatul electronic la carti ma oboseste. Oricum o sa arunc un ochi!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
MissJJ spune:
Crissa deci nu sunt singura.
Iulia am incercat si sa beau eu si sa ii arat ce face am si lasat canitza la indemnaa ei poate poate, ea joaca forbal cu ea prin casa. Daca cumva o ia cum vede ciocul ala gata o arunca cat colo.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Maaama ce activitate intensa aici!
Va pup pe toate!
Trebuie sa citesc din urma, ca v-am citit pe diagonala si revin.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
Gata, am trecut in revista ce-ati mai scris de ieri. Hai sa ma bag si eu in vorba acum:
Arghirmonica, "La multi ani!" cu intarziere pentru ieri. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Babee, ce ma bucur ca ti-ai vazut bebele la eco si e foarte bine! Felicitari! Cred ca Rabecca e tare fericita, probabil ca ea isi inchipuie ca o sa aiba un bebe cu care sa se joace ca si cu o jucarie. Phillip ce zice de bebe, e incantat?
Buli, sper ca Rares e mai bine. Pupici multi si sanatate multa!
Mada, nu mai fi suparata, pana la urma trebuie sa te gandesti la tine, la bebe si la ai tai sa fiti sanatosi si o sa treceti si de asta. Pana la urma e viata ta si parintii tai ar trebui sa te inteleaga. Daca tu esti fericita asa, asta e tot ce conteaza! Pupici multi si nu-ti mai face probleme. Peste ceva timp o sa razi de problemele pe care ti le faci acum, o sa vezi ca pana la urma o sa fie bine!
Sabina, de masa de noapte nu am scapat nici noi. A avut o perioada cand nu mai manca noaptea, dar a inceput iar sa manance de cateva luni bune. Asta e, pana la urma eu m-am invatat, ne trezeste pe la 3, 4 sau 5, cateodata si la 6 dimineata, mananca lapticul (120 ml, ca nici macar nu mananca mult si d-aia nu se satura) si pe urma adoarme. Dar pana i-l face Tibi, sotul meu, eu il iau in brate asa, adormita cum sunt, ca urla de zici ca vine prapadul si pe urma, dupa ce mananca adoarme linistit. Si asa face noapte de noapte, asa ca nu mai zic nimic, m-am obisnuit. Rar are cate o noapte cand nu se trezeste de loc.
norocuta, de citit si eu citesc, inainte citeam si mai mult, acum mai mult cand am timp. Am citit in vacanta de Craciun "Harry Potter 7" (ca eu sunt fana, le am pe toate, dar cum apar prea rar, mai uit actiunea de la una la alta) si acum citesc "Maidanul cu dragoste" de George Mihail Zamfirescu (este o poveste despre viata intr-o mahala bucuresteana, de la sfarsitul razboiului, e foarte interesanta si pitoreasca). Mie imi place sa citesc foarte mult si citesc cu aceeasi placere si povesti de copii si carti serioase. Hai ca am dat-o in altele, ca tu ne propuneai sa citim ceva pe net. O sa intru si eu sa citesc ce ne-ai recomandat.
Iulenca, nu am avut placerea pana acum sa ne cunoastem, eu sunt mai noua la voi in club, dar imi pare bine de cunostinta!
Iulia, Monica, Gonul si celelalte fete, va pup si pe voi si piersicutele voastre!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
norocuta spune:
Larissa si eu prefer cartile clasice. La un moment datmi-am luat si CD-uri, dar...nu pot sa spun ca au "aroma" celor de hartie.
Gabi_butnaru scuze, am vrut sa mai revin cu o postare sa completez, dar am fost luata de val cu astia mici.
Trebuia sa spun ca sunt carti pentru copii, familie, educatie.
Ei bine la adresa asta sunt mult mai multe rubrici, in speranta ca mai avem si alte pasiuni am dat adresa completa, caci altfel putem sa fac un forward si la mamiciuilaug...
Eu spun cu amaraciune ca de cand cu piersicuta nu am mai avut timp de carti, ba acum de vreo saptamana cand am auzit ca "Orbitor" a lui Cartarescu a luat nus'ce premii la Viena, mi-am adus-o din biblioteca si am pus-o pe noptiera. ATAT! Nu stiu sa spun ziua cand o voi deschide.
Uite abia acum am dat un ochi peste "101_Ways_to_Keep_Kids_Busy" si pot zice ca suna bine, chit ca unele activitati mai au de asteptat pentru nectarina.
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
Piersicutze spune:
Norocuta eu mai citesc cand am timp asta foarte rar. Seara nu ma mai tin ochii ptr carti, uneori atipesc si la tv, abia mai apuc sa vad o stire, in conditiile in care pici se culca la 11 seara. Si eu am o biblioteca plina, care ma asteapta. Nu stiu cand o sa am timp de ea. Nici eu nu pot citi cartile in format electronic. Sa nu simt eu mirosul de hartie, sa nu stau eu tolanita in fotoliu sau in varful patului cu cartea in mana si exemplele pot continua. Nici macar revistele nu le pot citi online, prefer sa le cumpar.
Gina la noi e invers. Daca o ridic din pat, s-a dus tot somnul, imi ia vreo 2-3 ore sa o culc la loc. Asa ca bibe se serveste in patut, schimbatul la fel. As fi fericita, daca as lua din patul ei sa doarma cu noi in pat, dar nici vorba. Ea doarme doar in patul ei, pe care de altfel il caram pe peste tot. Vb unchiului meu "sotul ei va fi un om fericit, daca ea doarme doar in patul ei"
Ma duc si eu pe la bucatarie sa vad ce mai incropesc. Nu mai am imaginatie. Azi soacra mea a facut pateuri cu branza, pici a scos branza si a mancat doar coca. E ceva de groaza.
Babee spune:
Bulinuto pentru faza cu baclavaua meriti.Dupa amiaza caut un turc ca mi-e o pofta de pic acum.
Eu am timp de carti, mai ales ca nu dorm noaptea si chiar nu am ce face.Ma dor uneori ochii dar mai bine citesc.In format electronic nu am incercat niciodata, pur si simplu nu ma atrage ideea.Vorba Sabinei sa simt eu mirosul ala, cartile vechi sunt preferatele mele.
Sabina eu astazi am facut snitele de porc pt noi si fasole pastai cu pui pt toti.Ca idee
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee spune:
Mada sa stii cam ai mei copii nu au vrut cana cu cioc(gen Avent sau Ikea).Doar direct din pahar/cana si cu paiul.Phillip chiar a vrut pana tarziu o cana de la Nuk cu pai, Rebecca nici sa nu vada.Ea prefera sticluta de apa normala gen spor(nu stiu sa iti explic exact).
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca