PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
MissJJ spune:
Da si eu la fel prefer cartile si revistele citite in varful patului,cand vin insomniile sigur recuperez la citit, vb Gabrielei.
Aha deci sunt si copii care nu beau din canitza ma gandeam ca numai a mea e asa pusa pe ideea asta. Din pahar sau cana normala bea si ea daca ii dau dar are prostul obicei de a baga limba la inaintare si cam curge pe delaturi, dar bine asat sa ii dau eu ea inca nu reuseste sa tina cana cum trebuie si sa bea. Sticla te referi la aia cu tashpic? Ca de apa minerala plata sau sucurile alea pt copii?
Sabina dura faza cu pateurile. Daca fetei nu ii place branza credeti ca o pacaliti?
Mancare is in plop cu ideile am mai luat si carti de bucate da alea de acolo is ori prea fancy gen restaurant ori nu-s pe gustul lui barbatamiu, ca el e mai mofturos la papa ca mine. Nu credeam sa gasesc pe cinvea mai mofturos ca mine da uite ca am reusit.
Azi am zis ca fac tocanitza de cartofi si carne de curcan.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
gina_butnaru spune:
Sabina, te inteleg, e o perioada mai grea cu dormitul. Stii ca si eu iti ziceam ca nu-mi mai dormea deloc in patut, vroia doar cu noi. Dar ce sa facem, sunt si ei pitici mici!
norocuta, Mada, eu o perioada citeam numai la baie sau cand adormea piticul. Acum, in vacanta de Craciun, daca tot n-am plecat nicaieri, stateam si pana la 2 noaptea si citeam. Al meu sot statea calare pe calculator si eu cu cartile. Ce sa-i faci?
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MissJJ spune:
Gina asa-i greu sa itfaci timp si de carti cand nu iti ajunge ziua sa faci mancare, sa te ocupi de bebe si de curatenie si toate celea.
Eu ador sa merg in librarii, sa stau sa ma plimb sa ma uit la toate cartile sa le rasfoiesc si daca se poate sa plec si cu un teanc de carti ce asteapta explorate. Imi plac si restul magazinelor da acolo stau putin da intr-o librarie stau si o zi intreaga mai ales ca la noi is gen biblioteca si e asa fain atatea carti atatea posibilitati. Flo zice ca is dusa stie ca daca intru intr-o librarie slabe sanse sa ma mai scoata de acolo. Abia astept sa avem o biblioteca acasa sa pun frumos toate cartile cumparate pana acuma si sa mai fac stoc de altele.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
larissa_79 spune:
Mada, si eu visez la o biblioteca mareeeee.......acum citesc Idiotul lui Dostoievski. Super carte....si mai am cateva carti de acelasi autor care asteapta.....am mai scris pe undeva ca eu am boala asta de a citi un autor cap coada!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Genie spune:
Fetelor salutare!
Harnicutse, ce sa zic...de abia am reusit sa citesc tot ce ati scris. Eu am fost cu fii-mea azi in parc si ne-am jucat cam o ora, apoi am ajuns acasa si am pus-o la nani pe la 1 jumate si doarme si acuma (e aproape 4). Nici nu a mancat de pranz, doar laptele de dimineata pe la 9 l-a baut si a mai ros o paine prajita. Ma uimeste cat doarme. E clar ca aerul a obosit-o. M-as duce sa o trezesc sa-i dau papa ca mi-e mie foame dar ei mititica...
Norocuta, interesante cartile, am auncat si eu o privire. De citit nici eu nu prea apuc in ultima vreme, doar cand se culca Toni la o ora mai acceptabila, gen 10-11 sa mai pun si eu mana pe vreo carte. La fel ca si Sabina adorm la tv, e locul meu preferat de adormit.
Merg sa-i incalzesc mancarea sa fie calda cand se trezeste.
gina_butnaru spune:
Mada, Larisa, aveti dreptate, e asa greu sa ne mai facem timp si de citit. Acum, de cand am inceput serviciul, am lasat cartea neterminata. Mai am un capitol-doua si ma chinui sa o termin, dar nu mai reusesc. Si eu inainte mergeam cu Tibi prin anticariate si cumparam la carti, ce sa va zic ca avem o gramada de carti pe care le-am citit. Poate cand vor creste piticii, o sa mai avem si noi timp de citit. Dar si atunci vor fi alte prioritati. Ce sa facem, asa e viata!
Genie, dar stiu c-ai obosit-o pe Toni! Lasa ca e bine sa doarma. Pofta mare cand se trezeste!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
bulinuta27 spune:
mada, crissa, norocuta mercic de sfaturi...am incercat tot: ulei fiert, crema de galbenele, ulei de catina, crema cu zinc, ...nu mere cu nimic...doar aseara i-am dat cu propoderm...mama zicea ca dimineata era un pic mai bine...sa vad diseara cand ajung cum mai e...am vb si cu pediatra...zicea ca daca tot asa e sa incerc cu advantan..dar eu stiu ca i-am mai dat o data si a fost si mai rau ...nu i-am schimbat nimic nici in alimentatie nici scutece...chiar nu inteleg ce s-a intamplat
gina
larissa o sa merg sa caut ca cica exista crema de galbenele cu propolis...poate gasesc
babee iarta-maaaa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
gina_butnaru spune:
Bulinuta, scuze, de cand am vazut ca ai probleme cu iritatiile m-am tinut sa-ti zic cu ce-i dau eu si am uitat. Daca stai in Bucuresti, exista in zona Vitan, la Mall in spate, o farmacie IFarm se numeste si mai este tot in zona, langa Casa de Pensii Farmacia Denis, care prepara o crema care se numeste crema Petrini si e foarte buna. Eu de cand mi-a dat-o dr. pediatra numai pe asta o folosesc, de pe la 2 saptamani, cand a facut o iritatie urata de tot, carne-vie era de la pampers si de la caldura si de cand ii dau cu crema asta nu mai se itita. Se pare ca dr. asta Petrini este la Policlinica Vitan si farmaciile din zona prepara crema lui.
Daca ai cum sa ajungi in zona sau sa trimiti pe cineva sa-ti ia e foarte buna.
Pupici si sanatate!
P.S. Acum sper ca nu se considera reclama, dar chiar ajuta crema asta. Si am recomandat-o si cumnatei si sorei mele si ele o folosesc mereu. I-am dus si la cresa, sa-i dea cu ea si sa le dea si la alti copii care se irita.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
larissa_79 spune:
buli, da, eu crema de galebenele cu propolis am folosit-o de a dat rezultate! incredibile chiar...ca nu mai stiam ce sa fac!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
iulenca spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Iulenca, nu am avut placerea pana acum sa ne cunoastem, eu sunt mai noua la voi in club, dar imi pare bine de cunostinta!
Da mai uite asta uitasem sa le zic bun venit ultimelor fete ca sunteti cateva de cand nu am mai scris eu.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA