*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Lungimea femurului. Care ar trebui sa fie in jur de 7, 7 si ceva. Sau 6 spre 7.

quote:
Originally posted by grati.ela

solicit si eu iluminare: pe cine inmultzesc cu 7 ca sa aflu lungimea lui bebe?

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Gratiela,lungimea femurului*7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am pus niste poze sa vedem daca merge?

Apropo fetelor, este normal ca al meu copil sa manacae in reprize adica sa-l pun de mai multe ori la san sa se sature, ca asa mananca asta mica

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

POZE

http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Azi am avut control vaginal (ahhh ce a mai durut )... cica am dilatatie 1 cm, dar bebe e foarte sus. M-am cam dezumflat asa, mai ca ma bufnea plansul (nu ca acum nu ar fi la fel)... mi-a zis doctorita ca fiind prima sarcina bebele ar trebui sa fi coborat pana acum dar cica e inca sus, chiar sus sus. MI-a facut programare in 7 zile iar... sa vedem cum o fi atunci. Am asa un morcov de nu mai pot. Sa fiu eu de vina? Adevarul ca am stat si foarte mult in fund in ultima perioada, sa fie asta cauza? Sa nu fi mers indeajuns pe jos? Cum as putea sa o ajut sa coboare mai repede?

Ahh si mi-a zis ca e in pozitie posterioara, e ok?? Ma duc sa googlesc putin sa vad ce si cum...

37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

incerc sa vad cu pozele

Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

POZE

http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

ZUZELE, cred ca innebunesc pana maine! Mai ieri incercam s-o linistesc pe Tina in legatura cu sangele de pe chilotei in urma controlului....si analizei aleia tampite pt streptococ B.....amandoua aveam termen 16.02....azi si mie mi-a zis medicul ca bebe va veni mai devreme, in jur de 31.01.....DAR ACUM MA GANDESC CU GROAZA LA ZIUA DE MAINE......DACA ANALIZA CU PRICINA ESTE PROBLEMA....?????????????AFURISITELE ALEA DE DISTANTATOARE SAU CE OR FI.....IMI VINE SA NU MA MAI DUC SA O FAC....DACA NU MAI STA BEBE NICI PANA PE 31.02?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Diana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Vad ca nu sunt singura bosumflata pe aici, si bebelina mea e mai mititica cu o saptamana ecografic, la 35 sapt are 2300 g. Si din cauza asta mi-a mai lungit un pic DPN ul. Lasa sa fie ea sanatoasa ca o in doapa mami si creste mare. Asa ca Stancutza nu fi tristuta, ai nostri sunt mai mititei.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Tina - trebuie sa mergi la spital sa te vada un doctor.Iti sunt alaturi si ma rog ca totul sa fie bine.Capul sus.

Ven -Imi pare tare rau sa vad prin ce ai fost nevoita sa treci... Iti doresc din adancul inimii un calduros LA MULTI ANI, multa sanatate si toate cele bune.

Monica - FELICITARI PENTRU MICUTUL SERBAN!
Noi suntem bine. Am laptic din belsug,BB papa bine, creste,zambeste adesea iar cand este treaz, priveste cu atentie lucrurile din jur, isi ridica capul si reuseste sa si-l tina destul de mult pentru varsta lui micuta!Ne uimeste cu progresele sale si este un mare rasfatat!Il il iubim atat de mult incat nu stim ce sa-i mai facem, ce sa-i mai cumparam, cum sa-l cocolosim mai bine, ce mai - este dragoste mare in familia noastra!

POZE - David Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by docdecap

Astazi s-a nascut Serban Andrei la 10.47,are 3.5k 51cm,apgar 9,mami, tati si surori fericiti.
Primele poze pe link-ul clasic.
Va pupa moninca.
Tati de Serban.

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

a nascut Monica felicitari, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el.

Mari 38 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Tina,
ar fi bine sa te vada un dr si noi iti tinem pumnii sa fie bine sa mai stea bebe in burtica desi daca zici ca era si sange poate il punem maine poimaine pe lista clopoteilor!!?!
Iralndeza,
Patricia e mi-nu-na-ta! O pun ffffffff in fata pe lista posibilelor nurori de pe site, pt Benji al meu! Vrei?

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput