*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 10
Mitsu-bishu spune:
Weee, felicitari, Monica!!! Sa iti creasca mare baietelul si sa iti aduca numai fericire!!! Pupici!
Cam tarziu si eu..
Am fost azi la dr., am colul "bunicel" - moale si parca putin mai scurt ca data trecuta, dar inca inchis... Mi-a dat o pastiluta sa il "pragteasca" putin. Ma duc maine la control iar sa vad ce face pastiluta aia de capul ei pe acolo... Sa speram ca nastem pana la termen, ca am asa o neliniste sa il mai tin inauntru!!
39+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 6 ZILE!!!
AngeliquedeS spune:
M-a sunat Monica, este bine si ea si Serban. O sa intre tati sa puna poze, il las pe el sa povesteasca pt a nu-i rapi placerea si dc e cazul mai completez si eu cu ce mi-a spus ea. A spus ca Serban e un frumos si a papat deja 10 min la san.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Iralndeza,
Patricia e mi-nu-na-ta! O pun ffffffff in fata pe lista posibilelor nurori de pe site, pt Benji al meu! Vrei?
Uoau !!!!! Ce onoare !!!!! E frumoasa intradevar, doar e a mea , nu ? Toti copiii sunt frumosi.
Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
ceska777 spune:
Acum remarc ca voi tot pomeniti de suzeta! Benji nu a stat nici 5 min cu ea in gurita !!! Oare de ce? E de bine sau de rau? Macar nu o sa tre sa il dezvat de ea!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
AngeliquedeS spune:
Tati de inginer Serban a postat la sfarsitul capitolului trecut. Redau mai jos mesajul lui :
quote:
Originally posted by docdecap
Astazi s-a nascut Serban Andrei la 10.47,are 3.5k 51cm,apgar 9,mami, tati si surori fericiti.
Primele poze pe link-ul clasic.
Va pupa moninca.
Tati de Serban.
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Mare, Munte, Flori
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Acum remarc ca voi tot pomeniti de suzeta! Benji nu a stat nici 5 min cu ea in gurita !!! Oare de ce? E de bine sau de rau? Macar nu o sa tre sa il dezvat de ea!
Nici Patrcia nu vrea suzeta, deocamdata. Si nici nu i-o dau decat in caz de forta majora.
Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
nemary spune:
uitati si pozele cu Serban de Monica-doc:
este un frumos, are fata atat de alba
[quote]Originally posted by docdecap
linkul pentru poze este mai exact http://www.flickr.com/photos/monicu/ tati are inca emotii..
Life's a beach
pisoi in lucru
Mari 38 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by docdecap
linkul pentru poze este mai exact http://www.flickr.com/photos/monicu/ tati are inca emotii..
Life's a beach
pisoi in lucru
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
Este superb micul Serban
Am terminat si noi baita, am papacit, ne-a cantarit mami si avem ( pe stomacul gol, si gol pusca ) 3.820 gr la aproape 3 saptamani ( plus 800 gr de la externare ). Este super haios, a inceput sa vada, sa zambeasca cu directie si mai ales este super agil : a inceput sa isi tina capul foarte bine, se agita , isi ridica piciorusele , se impinge in ele . Vorba lui taica-su : pe unul l-am facut karatist , pe asta il facem gimnast ...hihihi.
Joi merg eu la controlul de 3 saptamani si probabil i se va face si lui control la clinica de catre neonatolog. Avem dreptul la acest control conform politicii clinicii.
Darene ma intrebai cum stiu cat mananca de la san Andrei : l-am cantarit inainte si dupa masa ( asa zisa proba a suptului ). Am cantar digital, sensibil si am facut asta 2 zile . Acum doar il cantaresc inainte de baie odata la 4-5 zile .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Nour spune:
Imi raspundeti si mie va roooog Mai ca ma bufneste plansul ...
Felicitari MONICA pt puiutz... sa fie un bebe sanatos si mancacios
38s+