*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 8
creata2008 spune:
Roli, bagam majoretele la treaba!!! Au obosit, n-au obosit, sa munceasca, ca de-aia sunt platite!!!
Sa fie totul bine cu voi doi, sa fie sanatos bebelinul, iar tu sa vii fluierand acasa, refacuta foarte repede!
Tinem pumnii!
quote:
Originally posted by roli25
Laura, Darene, multumesc pt. incurajari. Adevarul e ca pana acum am fost viteaza. Dar uite m-a cam last curajul, parca m-a luat tremuriciul...cu bagaju la usa si cu inima in gat sunt pregatita pt. ziua de maine. Doamne ajuta, o sa fie totul bine! Abia astept sa-mi vad puiutul.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
nu Laura inca nu maine se duce sotul meu, ca el nu a putut veni joi si vineri iar noi am iesit sambata
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Deci, ti-a dat drumul din spital fara certificat de nastere... Asta era o dilema de'a lui mitsu-bitsu...
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
grati.ela spune:
Stancutza, hai ca "te linistesc": flacaul meu ar trebui sa aiba 37ss2z dar ecografic e de 35s...are doar 2600gr. Dr e de parere ca mare lucru nu mai ia asa ca e de preferat sa-l scoata pe 24...va vorbi si cu neonatologul (se pare ca in trim 3 a aparut decalajul de crestere). Acum nu poti sa bagi mana-n foc nici cu eco astea: exp meu, la 30 sapt acelasi medic declara placenta grad 3 acum apare grad 2 - o fi intinerit saraca!.
Deci fetelor, sunt destul de amarata ca flacaul meu e prea suplu, dar dr zice ca e sanatos. La cate legume si fructe a mancat saracul de unde pic de grasimutza?!
Sunt insa de-a dreptul furioasa CA MI-AU LUAT CHEILE DE LA MASINAAAAA!!!!! Si mi-a iesit prin os schimbatul a 3 masini pana la Filantropia...ziceam si eu ca cer scaun in masina dar erau numai babe si mosi asa ca am ajuns acasa cocosata!
38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile
irlandeza spune:
Tinna, nu stiu daca mai apuci sa citesti, dar eu am pierdut dopul la 4.30 iar la 10.30 mi s-a rupt apa. Asa ca fugi la dr. macar sa-ti dea acea injectie pt. maturarea plamanilor lui bebe.
Doamne ajuta.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
grati.ela spune:
solicit si eu iluminare: pe cine inmultzesc cu 7 ca sa aflu lungimea lui bebe?
38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Irlandeza, nu e roscata!!!! Dar e superba, e atat de finuta si de dulce! Sa va traiasca minunea!
E un saten deschis, are toate sansele sa fie "putin" roscatica, dar nu asa cum am fost eu, pana in clasa a patra. Si s-a nascut cu ochii bleomaren, acum incep incetisor sa se deschida la culoare.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Stancutza, hai ca "te linistesc": flacaul meu ar trebui sa aiba 37ss2z dar ecografic e de 35s...are doar 2600gr. Dr e de parere ca mare lucru nu mai ia asa ca e de preferat sa-l scoata pe 24...va vorbi si cu neonatologul (se pare ca in trim 3 a aparut decalajul de crestere). Acum nu poti sa bagi mana-n foc nici cu eco astea: exp meu, la 30 sapt acelasi medic declara placenta grad 3 acum apare grad 2 - o fi intinerit saraca!.
Deci fetelor, sunt destul de amarata ca flacaul meu e prea suplu, dar dr zice ca e sanatos. La cate legume si fructe a mancat saracul de unde pic de grasimutza?!
Sunt insa de-a dreptul furioasa CA MI-AU LUAT CHEILE DE LA MASINAAAAA!!!!! Si mi-a iesit prin os schimbatul a 3 masini pana la Filantropia...ziceam si eu ca cer scaun in masina dar erau numai babe si mosi asa ca am ajuns acasa cocosata!
38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile
Grati, se pare ca este o problema generala asata cu data ecografica si data lui bebe... Si a mea are cu o saptamana si ceva mai putin... E, si chiar mai slabuti fiind, sanatosi sa fie bebelushii nostri !!!!Cu cheile de la masina... te inteleg !!!! Dar acum, zau ce este mai periculos, sa stai in masina te sa conduci sau sa mergi cu 3 mijloace de transport in comun, in aglomeratie, sa te impinga unul si altul in burtica si sa stai in picioare...???!!!
Spune-i sotului tau ca se supara zuzele pe el....
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
vai, ce gurita dulce areeeeeee! e o comoara!quote:
Originally posted by irlandeza
Cum faca sa-mi apara doar numele Patriciei , la poze, in loc de tot carnatul asta ?
bb PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
[url]="http://community.webshots.com/album/562139221uSCYyf/www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cumnata-mea a zis ca are gurita sexi,..... la numai 12 zile.......hmm
laura_dimitris spune:
Ma cheama barbatul sa vedem stirile impreuna si eu nu ma pot desprinde de clipurile cu bebelusi de pe youtube..
de exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=dQnTfXeRQyE&feature=related
creata2008 spune:
M-a apucat nostalgia de odisee si m-am apucat sa-mi caut primul mesaj aici. Capitolul 7, pagina 13, primul mesaj pe pagina:
"'Neata, fetelor! Aseara am aflat ca sunt insarcinata... Se pare ca in 7 saptamani. Dar voi afla mai multe dupa prima echografie. Dupa calculul de pe site, cel mai probabil voi naste undeva la sfarsitul lui ianuarie - inceputul lui februarie.
Banuiam de vreo 3 saptamani ca sunt insarcinata, ca au inceput sa ma doara sanii intai, apoi spatele, mijlocul. Pana acum nu am alte simptome acute. Mananc mai des si mi-e somn putin mai des, dar in rest... nimic.
Am ceva emotii placute, constructive... ma simt bine in pielea mea.
Ma bucur sa fiu alaturi de voi in aceasta odisee si sper sa intru pe forum cat mai des posibil!
Creata."
Atunci eram doar Creata... nu stiam ce port in burtica. Mi-aduc aminte foarte-foarte clar acele momente de inceput de iunie. Au fost extraordinare. Chiar ma simteam bine in pielea mea! Iar pe 9 iunie, sambata, am facut prima echografie. Care mi-a confirmat sarcina. Incredibil acest fenomen, nici acum nu-mi vine sa cred cum de mi s-a intamplat tocmai mie!!!!!
Gata cu nostalgia... back to real life! Mi-e foame, il astept pe Dani cu pizza si apoi ma bag la un dus. Ma pregatesc pentru maine dimineata. Trebuie sa fim din nou la ora 10 acolo. Evident, zuzele mele prietene vor da de stire - de-i laie, ori balaie. Dar eu nu prea cred... In fine, vom vedea!
Poate reusesc sa mai intru si mai incolo, asta daca nu adorm.
Va pup si va imbratisez pe toate si continui galeria pentru Roli si Breaz!
Creata 1 cu Creata 2 in saptamana 40
Maria Ilona
AMR - poate cateva ore...?