Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - pupici si astept cu nerabdare data la care vei fi programata. Si atunci va incepe adevaratul AMR!!!

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Neata. La noi dimineata e mai lunga din cauza aparitiei somnului abia la 5.
Pentru statistica si noi avem 110cm la burtica si numai 76kg si la inceputul sarcinei 66kg. Vergeturi am doar pe sani si pe coapse dar mi-au aparut abia la 31 saptamani, degeaba le dau cu crema, tot au aparut , dar nu ne deranjeaza de nici un fel.
Delphi ---- si mie imi place Robert Ludlum eu sunt mai mult cu comediile, mi-a placut cartea Drumul sper Gongdolfo.
VA PUPACIM si mergem sa luam ,,,,,,,micul dejun''''' -----------la ora aceasta===== abia.

32 saptamani - baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele...

am intrat putin sa va zic ca am luat 10 ieri la examenul de finante publice..vedeti ce inseamna sa te duci la examen cu 2 creiere??!

acum invatam in continuare amandoi..asa ca va citesc cand mai fac cate o pauza.

pupici!

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Apai , bre omule( ma rog rindunele) da cei cu voi aveti cumva o boala la degetzele, ca vad ca va minca rau????, limbaritza se vede ca avetzi , cum a dat oleaca caldura de la -10 grade la -8 grade va-ti si pus pe ciripit.
pai astea care-s mai in vrasta, asa ca mine, nu se pot tine maica de voi .Zi si noapte va faceti de cap , ati incins forumul de aiai fac astia revizie saptaminala.

Marina Casa de caramina, ca tine mai cald, copii frumosi, si voua multa sanatate ca noroc aveti ca va-ti gasit doar,nici io nu-s balonata desi pot bea sampanica

Ela , olgutza,Simonetta si care ati mai venit cu vesti grozave pe crengutza , la mai mare , asa da ciripeala cu voie buna. la voi

Clau am sa-ti trimit in curind un PM sa te intreb ceva.

si nevasta de militar

Soviana da de ce te-ai suparat pi mocheta bre?????
Cory esti o fericita ca nu mai trebe sa umbli la spaga. Eu am avut asa o experienta cu medicul meu ( control facut la cabinetul lui particular) i-am dat o mica atentie pt nevastasa( ca unde lucrez io avem numa lucrurir pt neveste) si lui in plic niste bani , iti jur ca am intrat in pamint cind mi-a refuzat plicul spunindu-mi ca ii pare rau dar el nu ia nimik de la nimeni, in schimb cadoul la primit si mi-a multumit , chiar a fost incintat.

Papacioasa , burticoasa si petrecareatza.

desi am citit tot , lucrez la 3 situatii in paralel , printre picaturi am mai si citit si din pacate atat am retinut ca tre sa scriu, daca mai revine memoria, mai scriu , ca doar nu ma dau batuta ca RAlu, ....si de pierd mesajul aista , tot mai scriu, uite as numa ca sa va disper,

io ma retrag ,da nu inainte de a va mai pupa pi toate bre asa moldovinesti." va bre pi toati fara si va suparatzi pi mini ca nu v-am numit aicisha.,,"

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, nu io fusei descoperitoarea neonatoloagei ! Mi-ar fi placut, da' nu-s! Rabdarica, mama, cu Doppler-ul...cu ce firma de curierat trebuie sa il primesti? Si da, greutatea e criteriu important pentru alegerea caruciorului. Cel mai usor pe care l-am gasit eu este Brevi Grillo ( 5.9kg ):

http://www.reclama.ro/carucioare-copii/carucior-grillo-2936/

A avut Inaioana, si e ca fulgul zau ( ea avea episoade dese in care cara caruciorul 9 etaje, ca se tot bloca liftul...si e un pitic de om, de 45kg...)! Testat si de mine!

Io-te asa imi place mie Giani, vesela ! Sa nu te prind ca iei vreo pauza de forum, ca te alerg toata Moldova .

Clau, baftaaaa! Sa vii cu vesti bune!

Rox, felicitari pentru nota maxima!!! Doamne, cum oi putea??!? Ca sa mor de as mai rezista emotiilor pe care le aveam la examene in facultate! Ma apuca diaria de emotie, pe bune, era regula...Nu ca nu mi-ar folosi acum putina, in sarcina, de atata constipatie . Am deraiat, iertare!!! Felicitari!

Revin la carucior: Cami, le-ai vazut in bacau pe amandoua? Ca as vreau sa le vaz si eu live...

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Felicit acum toate randunicile care au venit bucuroase de la dr.La mai mare!!
Voi aveti carnet de gravida(apropo de ce spune Dana).Nush cat de important e,dar mie nu mi-a dat nime.Si cum la med de fam eu nu pot sa ajung....de unde compensari medicamente sau carnet gravide...
puccasi felicitari pentru bebelina si dc e mai bine la "cabanutza"stai cumintica acolo ca tmpul trece si o sa fie bine.Fa-ti de lucru.M-ai incurajat cu lungirea colului,poate poate aud si eu vesti bune la eco la inceput febr.AZI SUNT OPTIMISTA.YEEEEEA.
ariel,imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea la nastere.
Acum trebuie sa fie bine.Fii increzatoare!Si bebitza treb sa iasa pe undeva,n-ai ce face,o sa iasa cum o vrea Domnul.
Marina,pupa mama o miresuca cu burtik si-i doreste multa fericire in 3!!!As fi venit si eu cu mare placere sa te felicit personal,dar cum sunt "incarcerata", voi fi cu sufletul alaturi de tine.
ramoio am luat mai mult ca tine in greutate,asta e, si vad ca ma tot ingras stand in plapumioara.Dar bb sa fie sanatos!
Stiu cum e cu lumea rea,chiar dc esti gravi.Nu intelege nime dc nu e in situatia ta.Eu cand am fost la control in dec,am asteptat dr care ne-a trimis la consult sa-l asteptam acolo (eram mai multe gravi si toate eram programate,plus ca era ziua gravidelor pt dr)
Acolo,la cabinetul de consultatii,coada cu femei negravide.
O baba,vazandu-ne pe noi cele gravi venind,se propteste in fata usii si zice ca ea e prima,ca doar deh,ea era deja acolo,noi veneam din alta parte si hop si celelalte tanti rele ca sa stam la coada.
Bineinteles ca eu,mai ales,stiind ca sunt dintre cele condamnate la patutz,clocoteam ca numa la coada la dr meu nu stateam,dar am tacut ca nu ne intelegeam cu babetele care cica erau programate.Ca noi nu eram...ca sa vezi.Si mai eram si cu burtici si in zi de gravide.Dar deh..ce sa-i faci..cand e omul dus..
Asa ca apare dr,maimutzele hop se napustesc la usa si iese dr,ele dau sa intre,si normal ca dr nu le-a primit ci ne-a chemat pe noi.
Lectie pt madamele duse.

Vin cu tema de raportare circumferintza mai tarziu ca acu mi-e lene sa ma masor..

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Buna fetelor, si eu sunt o mamica de aprilie, dar nu stiu cum sa fac sa fiu si eu pe listutza voastra, randunici vad ca nu primesc PM. Pupici.
25 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

olga fietzi mila la cate kile am pi mini( am funduletzul chiar cit toata moldova), nu prea ma vad alergind, in plus moldova-i mare, bre.
Musara cum o fi sa iei micul dejun la aora aiasta?? oricum sa aveti pofta..
Rox , brava fetita de 10 -cele luat, unde-s 2 puterea creste
is cu ochii pe voi consideratzi-ma camera de supraveghere.

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bine, Giani, ne multumim si cu supravegherea. Da' vezi ca io o sa mai calc stramb din cand in cand, sa te vad cum intervii !

Nici eu nu am carnet de gravida....Si nici de vaccinul antitetanos nu mi-a spus nimeni nimic...

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by rox_dox

buna fetele...

am intrat putin sa va zic ca am luat 10 ieri la examenul de finante publice..vedeti ce inseamna sa te duci la examen cu 2 creiere??!

acum invatam in continuare amandoi..asa ca va citesc cand mai fac cate o pauza.

pupici!

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Bravo Raducule,primul 10 din viata ta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput