Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor, hop si io pe crengutza...
Dar ciripirati ca de obicei si gata capitolul.....
Am avut pana de curent,abia a revenit curentul,noroc ca incepusem sa va citesc si nu am apucat sa scriu cand a venit pana, ca pierdeam mesajul..
Revin dupa ce recuperez ciripeala...

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Randunici, da tare mai dati repede din aripi :).
Abia va poate omu urmari!



Nicoleta 26+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uitasem sa raportez pentru statistica, 113 cm de burta!

Naty, Stela, bine ca ati aparut, este dubios sa lipsiti prea mult, incepem imediat sa ne facem griji si nu cred ca asta vreti! Asa ca, la apel cumintele!

Da, mai Naty, ce sa mai facem cu somnul asta ca pe mine incepe sa ma scoata din minti chestia asta. Sunt din ce in ce mai caraita si iritata, nu-mi mai intra nimeni in voie.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ela, multumesc de invitatia de a scrie mai des, asta si am de gand sa fac! Cat priveste "greseala" mea cu concediul prenatal, stiu ca nu e nimic aiurea din partea mea. Eu vreau doar sa beneficiez cam de toate cele 126 de zile de concediu pre-post natal, atata tot. Si asta nu din motive de "lene de munca", din contra, lucrez in invatamant si imi place foarte mult ceea ce fac, e vorba de naveta cu trenul si de programul de la scoala, de multe ori am avut zile in care am fost plecata de acasa 12 ore, adunand drumul de acasa la gara, de la gara la scoala, programul de la scoala, drumul de intoarcere si...simt ca acum nu mai pot. Plus ca sunt destul de stresata ca, din cauza acestui program, nu prea am avut timp sa mananc si eu ca un om normal - nu vb. aici de nu stiu ce mancare, dar...nici ciorba nu puteam sa-mi iau la pachet...Asa ca burtica mea e destul de mica, sper ca bble meu sa fie bine, maine am programare la medic. Si fac aici o paranteza: raportez o burtica de 97cm.
Revenind la concediu si la alte chestii de genul asta, eu m-am mai "luminat" citind aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157


Sper sa va fie si voua de folos. Cand am timp, o sa pun link si cu legea, doar ce-am citit-o ieri, dar nu am salvat-o in calculator, din pacate! Acum ma duc sa fac o salata orientala, curatenia si spalatul deja le-am terminat. Din punct de vedere culinar...sunt intr-o totala (sper ca nu si definitiva!) pana de idei!

Va pup pe toate!

Alice, 31s, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

..Si pentru ca am recuperat paginile pierdute...

Bubu,poti face Papanicolau dupe ce copilul implineste 3 luni jumate; mie asa mi-au zis
Delphin,interesant..Africa!Va fi cu totul alta viata..
Mussara,ma bucur ca vei avea parte de asa conditii la nastere; cat despre povestile horror din Ro...pe o prietena de-a mea au asezat-o pe un wc pe la sfarsitul travaliului,de ii era tot frica sa nu scape copilul acolo!..
RalucasS, poti oare sa inlocuiesti cafeluta cu un pic de vin rosu?!
Nicol,cauta o vopsea pe baza de plante
Marina,casa de piatra!!!
Ca sa preveniti vergeturile,dati-va zilnic cu crema,chiar daca aveti senzatia ca n-ar fi nevoie; la mine e musai,daca nu,ma mananca pielea de mor.

Sa aveti o zi buna!..Si nopti mai odihnitoare

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ramo, nu mi se pare scump mobilierul ales de Mami...spatiu sa ai (ca 80% din insomnia mea s-a datorat gandurilor de reamenajare a dormitorului care e ff mic si asa si a baii). Daca as avea o camera separata a copilului mi-as lua fara ezitare asa ceva. ia si tu articol cu articol, compara cu ce gasesti pe net separat si vei vedea ca, toate adunate, te duc mult mai sus de fapt...
Nu mai stiu cine zicea de masuta de infasat cu cadita care se monteaza pe cada adultilor...si eu am pus ochii pe ea, cu aceeasi conditie sa se poata plia ca altfel e nasol...
Cat despre carucior, ma tot gandesc la ce mi-a zis Gudinde, pt mine va conta mult greutatea lui caci am 2 etaje de urcat pe scari, evident de multe ori vor fi si cumparaturi plus bebica in el; eu am coloana praf si 1,60 m, iar muschii mei deja atrofiati de atata stat in pat...parca as vota mai mult pt greutate mica decat pt stabilitate.

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cory,pai fir-ar ea de treaba romaneasca,iti vine sa le crapi capul unor dr. cand auzi astfel de cazuri.
Referitor la ce ne spune mussara,parca si mai tare ma indurerez cand aud ce sistem se aplica prin Europa adevarata,iar noi treb sa induram toate mizeriile de la noi.

Chiar asa,o fi si ceva bun in tara asta? Ca si ce aveam noi mai frumos-peisajele noastre renumite si alea sunt pline de gunoaie lasate in urma gratarelor facute de niste oameni care parca ar emigra in Congo dupa destrabalare,nu s-ar mai intoarce in asa locuri minunate..
Gata,ca m-am enervat.
Mama ei de treaba....

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Rabi primeste de ziua lui de la un prieten din America o papagalita. O aduce acasa si cum pune colivia pe masa, papagalita incepe sa strige: - Sunt o curva! Sunt o curva! Un elev ii spune: - Rabi, nu fi suparat, am eu acasa doi papagali superbi, foarte evlaviosi, care-si petrec tot timpul in rugaciuni. Da-mi mie papagalita, sa stea cu papagalii mei ceva timp si se va intoarce pe drumul cel bun. Ia elevul papagalita acasa, o baga-n in cusca papagalilor, acestia nemiscati stau cufundati in rugaciune. Nu trece mult si papagalita incepe: - Sunt o curva! Sunt o curva!... La care unul dintre papagali ii da un ghiont celuilalt: - Vezi ba fraiere ca nu ne-am rugat degeaba

Alina 25+ Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mami Papacioasa - am vazut poze de bebe grasanel Ioan si de purcel apetisant si de tort belea dar si de 2 parinti tineri, frumosi si nerabdatori.

Delphin
- eu am 2 carti de Ludlum ("Tinutul Magic" si "Compromisul") care asteapta sa fie citite, culmea e ca n-am rabdare dar nush de ce...poate asteptam un impuls de la cineva. Inainte eram maaare cititoare dar cu bebe Cata n-am mai avut timp de nimic. Tu ai putut in perioada cand Seb era pitic? Dar uite aucm sunt libera, Cata e la bunici si tot n-am rabdare insa ma voi apuca de ele...le prefer tv-ului. Merci de indemn!

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Va pup fetele, ma duc sa ma pregatesc de doctor ca acus' vine randunoiul sa ma duca...

Vorbim mai pe seara, imi dau seama ca e posibil chiar sa gasesc alt capitol!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput