Scoala 87 -Vitan- Bobocica

Stiu ca sunt multe fete din zona pe forum, dar nu stiu sigur daca au copii de scoala.
Daca totusi exista cunoscatori ai scolii rog ajutor. Orice informatie despre scoala mi-ar fi de ajutor si mai ales numele unei invatatoare bune care are acum cls.a III-a sau a IV-a.
Multumesc mult,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

LYADA spune:
Intamplator, am aflat azi din discutia cu o amica, cum ca Sc 87 este foarte ok, mai bine dotata decat 80 (clase si laboratoare), cea despre care ma interesam.
Nu am info despre nume invatatoare.

CORNELIAP33 spune:
Multumesc mult Lyada pentru informatii.
Asa arata si pe afara, mai bine intretinuta decat 80, iar pentru mine ar fi cea mai apropiata de casa.
Fotografii
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

samantha78 spune:
Eu am copilul la Scoala 87. E in clasa I. Eu sunt multumita, mai ales ca el este mai nazdravan, are multe cunostinte si inevitabil plictiseala intervine. Invatatoarea a reusit sa ii capteze atentia. Comunicarea cu parintii este buna. Faptul mairau este, din pacate la parinti, care sunt din ce in ce mai carcotasi.. parca se opun dezvoltarii copilului...

adita spune:
eu am invatat la 87 si cel putin pe vremea mea nivelul era foarte scazut. cu ce invatasem acolo de eram prima in clasa, la liceu eram printre codasi. si nu e doar cazul meu. am avut colege de facultate care au predat acolo si care imi spuneau ca si acum nivelul e tot scazut, profesorii sunt slabuti. si chiar daca e foarte aproape de mine, ezit sa inscriu aici copilulmamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

CORNELIAP33 spune:
Adita, vad ca ai deja un copil la scoala. La ce scoala merget? Stiu ca suntem oarecum vecine si m-ar interesa parerea ta.
Fotografii
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

adita spune:
Nu Cornelia, inca nu am copilul la scoala, abia din toamna o sa mergem. directoarea de la gradinita ne-a recomandat scoala 84, la intersectia calea vitan cu mihai bravumamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

spiridusa spune:
Buna, fetelor, eu nu am auzit tocmai lucruri bune sespre scoala 84 desi mie mi-ar fi foarte aproape pentru baiat pe care trebuie sa-l inscriu anul acesta. Despre 80 am auzit ca ar fi mai bunicica si acolo vreau sa merg dar nu stiu daca reusesc pentru ca sunt arondate anumite strazi, stie cineva daca primesc si din alte parti?
Despre 87 nu am auzit nimic dar daca nu reusesc la 80 o sa merg acolo dupa ce ma mai interesez despre ea si nu o fi prea tarziu.

aiuras spune:
Si eu stau in zona si ma interesa pana la urma la care dintre cele 3 scoli ati ajuns? Ce informatii aveti despre ele? Eu am invatat in Drumul Taberei si aici parca sunt pierduta in spatiu, nu am niciun indiciu. Multumesc mult

CORNELIAP33 spune:
Cunoasteti vreo invatatoare la clasa a IV a la scoala 87?
Puteti sa-mi recomandati ceva.
Sau orice alte infoermatii despre scoala 87...
Multumesc anticipat,
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008

madau spune:
Mi-ati stranit amintiri placute...eu am facut scoala aici, doamne ce vremuri frumoase. Pe vremea mea (hai ca ma simt ca mamaie) se facea carte dom'le.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2