eu stiu scoala din perspectiva ca am lucrat in centru de plasament care avea copii acolo.
din punctul meu de vedere, pentru 1-4, e jale. un domn invatator, are acum cls III din cite stiu, Laurentiu nu stiu cum, ok, restul...o doamna Daniela Bunea groaznica, fugiti de ea ca e cu capu', pe bune, nu mai stiu ce clasa are(era sa i se desfiinteze clasa ca toti parintii au cerut sa le mute copiii de la ea).
nivelul e jos, invatatorii discrimineaza la greu, mie-mi spune asta ceva despre ei, in rest... poate cu copiii din familii s-or purta altfel, dar ma indoiesc ca se straduiesc prea mult si cu ei.
ce mai pot sa spun in zona e despre lic decebal. nici ala nu-i prea grozav ca nivel, dar are invatatoare tinere care-si dau silinta. acolo e prost in schimb cu copiii mari, e destul de scary atmosfera din curtea scolii
Multumesc Farah. Desi nu ma bucura ce aud, macar am cateva informatii. Nici nu stiu de unde s-o apuc...
Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."