MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 19
ralu spune:
Buna fete dragi!
Scuzati ca nu am mai scris, dar am avut o perioada foarte incarcata din toate punctele de vedere si nu am mai apucat nici macar sa va citesc.
Din fericire nu m-am ingrasat mai mult decat kg din tabel, dar o sa dau raportul joi. Am reusit sa tin un fel de Monti faza a II-a si vad ca m-am mentinut.
Andanii-felicitari!! Ai trecut de pragul de 80 !!! Bravo tie. Cred ca te simti super bine! De ce zici ca te demoralizezi daca nu ajungi la 75? Eu zic ca sa fim bucuroase ca nu o luam in sus. La 18 ani se slabeste mult mai usor. Cu cat urci in varsta cu atat este mai greu. Eu am 33 si deja simt asta pe pielea mea. Eu nu astept sa mai slabesc spectaculos. Atata timp cat cantarul arata mai putin sunt fericita. Nu ma mai intereseaza timpul. ...FELICITARI pentru reusita!!!
Pupici!
andanii spune:
ralu esti o dulce ca ma incurajezi , da stiu ca la anii mei(35) dau mai greu jos , acuma 10 ani altfel zburau kg, acuma parca numai din prag in prag merg, dar asta e bine ca in jos si nu in sus

mi-am propus sa dau pana la 75 si mi-ar parea rau sa nu reusesc , oricum se vad bine cele 10 kg date jos, a inceput lumea sa imi spuna si sa ma complimenteze .... ooooo ce bine ma simt iti dai seama, as vrea sa nu mai vad in viata mea 80 pe cantar
![]()
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Mirelou spune:
Multumesc Andanii pentru explicatie, acum am inteles ca faceam o greseala mare cu laptele cu cacao. Eu nu vedeam cacao ca pe o grasime si de asta greseam. ![]()
Eu slabesc tare greu, de trei saptamani de cand tin am slabit 2 kilograme si mi se pare asa de putin in comparatie cu kilogramele spectaculoase pe care le-au dat altii jos.
Ralu, ai dreptate, atita timp cit mergem in jos cu kilogramele, nu mai conteaza altceva.
Asa ca raportez, 1. 67 si 70 de kile.
Asa mult vreau sa mai slabesc.
Va pup cu drag!
sanse spune:
Buna fetele!
Azi am fost cumintica.Am si dat putin jos....Macar de m-ar tine pana joi sa nu ma fac de ras la Andanitza![]()
Meniu:
md(11):peste afumat si putina branza
p(17):1 cotlet porc si salata de castraveti
c:am papat destul la ora 17
Aia cu laptele si cacao nici dupa ce ne-ai explicat nu pot sa o tin minte....O sa-mi notez...
.
Habar nu aveam ca putem bea lapte cu cacao
la masa grasa
Da stati...cioco cu cacao multa nu o mancam dupa masa de carne!?
Sint dusa 
Azi am fost in Mall.
Tre'sa slabesc
Ce-mi placea si mie ori era prea scump ori nu aveau marimea mea
Se uitau gashtele alea slabanoage la mine ca la felul 7 .Mai este cite una care se uita la tine din cap pana in picioare si zice:aaaaaaaaaa nu avem ,asta e cea mai mare masura 

Le arat eu la anu 
Va pup 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
miniuta spune:
fetelor, felicitari pentru kilogramele pierdute! va admir si invidiez!!!
sanse, sa stii ca mie mi s-a intamplat sa imi spuna unele in romania (si nu intr-un singur magazin) ca lucrurile care ma intereseaza sunt foarte scumpe (fara sa aibe habar cati bani am eu in buzunar). moama, ce le-am urat....ce toante...si asta pentru ca nu aveam blanuri pe mine sau tocuri de zece centimetri. niste toante, de faza cu "clientul nostru-stapanul nostru" nu au mai auzit pana acum.
mic dejun: doua felii de paine integrala cu gem si un lapte batut
pranz: fasole verde cu ficatel
cina: habar n-am inca.
mamica lui david(21.05.2007)
inuta12 spune:
Sanse ai dreptate..in camara am stat
..doamne cat de tampita am putut sa fiu sa mananc ca o scrofitza? abia acum imi pare rau..dar sa stii ca tot cu napolitana langa mine stau 
sa ma ierte Dumnezeu. 
nici nu mai vreau sa ma cantaresc .
tu in cat timp ai dat jos kg?
Andanii ce zici? mai am vreo sansa? 
Mi-e asa de dor de voi..de ambitia pe care o aveam cand citeam ce mai scriati..Sper sa-mi revina repede dupa nastere starea aia de bine cand tin regim si nu o depresie acuta, ca tare nu am nevoie..
va pup pe toate
am 39 saptamani 
sanse spune:
Da Miniuta...astea sint cele mai tari faze la noi..Eu stiu fete care stau cu chirie dar daca le vezi prin Mall zici ca au venit fiecare cu cite un X5,asa gatite sint.
La noi trebuie sa te coafezi inainte sa te duci la cumparaturi ![]()
Pe la voi cred ca nu se uita nimeni chioras,nu?
Inuto tu vezi-ti de copchil si lasa silueta.Te-ai destrabalat si tu cat ai avut motive...Cand mai prinzi tu asa ocazii?Peste un an doi ![]()

MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
Mirelou spune:
Vai cat sunt de acord cu voi, fetelor, si pe mine ma enerveaza la culme vanazatoarele care te masoara compatimitor din cap pana in picioare sau alea care se uita dispretuitor daca ceri o marime mai mare
. De asta nu-mi place mie sa-mi cumpar haine de prin malluri... Si ma enerveaza speciile de gagici "perfecte" care isi fac traiul prin mall.
Sa dau raportul: Dimineata: omleta cu sunca Praga, cafea
Pranz: 1 cremwursti cu mazare fiarta
gustare. doua patratele de cioco amaruie.
cina. tzatziki pe ardei. Aaa, si branza de burduf pe ardei verde.
Aaa, si sa nu uit, azi am facut paine Monti pt prima data. Am fost foarte incantata de ce a iesit...Desi mi s-a parut putin cam cleioasa la mijloc, dar f. putin doar...![]()
Pucku spune:
saluatare fete
eu am fost scrofita azi am mancat pe saturate si nemonti: sushi la pranz o farfurie enorma si seara peste prajit cu faina: portia lu al meu care a mancat carnaciori, si legume.....azi am fost pe fuga si s-a dus pe apa sambetei spanacul meu
dar maine ma bag in el, am facut un spnac bun pireu.....yam yam
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
Inuta o sa ai timp apoi sa slbesti, eu am pus 40 kg in sarcina si le-am dat jos....nastere usoara si laptic bun la bb mic asta e ce conteaza acum
fetelor imi pare rau ca in rom asa sunt vanzatoarele, aici si-ar da si pielea numai sa cumperi si sa cumperi ...sunt tare dragute si itzi dau sfaturi si duc hainele in cabina de proba...tot ce vrei...imi place sa merg la cumparaturi aici, si gasesc si haine care sa acopere burtica mea si sa nu ma stresez prea tare
iar cu aranjatul si cand duci cosul de gunoi e tipic romaniei cred, mama cand vine la mine si ma vede ce haine am asa de terfeleala innebuneste, ea zice ca nici la sapa nu le-ar purta

si eu ma simt tare comod in ele si nu se uita nimeni la mine iar cel mai mult e ca nu ma stresez cat un gram.....
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""