MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse mama de ce e asa de greu ????
lapte degresat cu paine , derivatele cu faina .... pot fi si taitei integrali fierti in lapte degresat nu?
lapte gras, ma rog max 1.5% se poate manca cu grasimi ... io stiu intr-un lapte de pasare unde folosesti ou intreg, lapte cu cacao, sau pur si simplu la o mancare daca faci la cuptor sufleu de conopida putin lapte cu ou pentru pentru a lega legumele ....
pricipit ?????

innuta ai sanse binenteles sa le dai jos, stai linistita si nu te mai stresa acuma pentru asta, concentraza-te asupra lui bebe , sa nu cumva sa gandesti ca din cauza lui ai ajuns cu 20 kg in plus ca te bat, eu asa am gandit o perioada buna de timp si nu mi-a fost bine deloc la psihic , asa ca ia aminte din greselile altora, las ca ai timp sa slabesti, vointa ai asa ca nastere usoara si sa fiti sanatosi si atat sa iti doresti acum

mirelou ai pus tarate in paine ??? din cauza ei a ramas putin cruda la mijloc

despre vanzatoare sifilitice as putea vorbi ore intregi, la multitudinea de kg pe care le detin va inchipuiti cum sunt privita de fiecare data de multe dintre ele .... asta e , da le arat eu lor cand voi fi slaba

meniul meu de ieri:

cereale cu lapte
ciorba legume cu inimioare
salata de varza cu ton
ceai cu 2 cm de cozonac si-atat

va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Paste cu lapte Andanii!?Indulcite cu fructoza?
Muream si nu ma gandeam la asta....
Oricum parca le-as lasa pantru mentinere daca voi mai ajunge vreodata

Cred ca de la rusnaci stagnez,nu?Oricum am 66kg.Nu am mai sarit peste

Ce mai gatiti si voi bun?

Ma mai mananca o curiozitate:tin fetele cura aia cu orez....E ok daca incerc si eu?Inghit orez integral si pap fara grasime micul dejun,nu?
Voi ce ziceti?

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

sanse pai e bun si acuma lapte cu taitei integrali indulcite cu frtuctoza , e acelasi lucru ca si painea integrala mancata dimineata cu lapte si gem dietetic .... eu asa vad lucrurile

normal de la rusi stagnezi sau ai in plus , apa , eu asa patesc intotdeauna .... si mi-e pofta de dulceeeeeeee in perioada aia de ma prapadesc

nu cred nici o iota in cura aia cu orez sa nu ma bateti , am dreptul sa nu cred nu?

ce mai gatesc? , tot felul de chestii pe baza de legume , carnita de pui si curcan, salate de tot felul ... chestii super rapide ca nu prea am timp de bibilit mancarurile ......... ciorba sau supa la trei, patru zile si uite asa trece ... ieri am fiert brocoli cu ceapa si morcovi (am spus ca sunt adepta morcovilor ..... si am si sesizat ca nu sunt piedica in slabit)

hai scrieti sa deschid noul capitol pana la 4 cand plec acasa

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Dar ar fi ok,nu?E monty cura?

Hai sa scriu si un meniu (sa se umple paginutza):

md:peste afumat si branza
p:pui la cuptor cu salata de castraveti:'
c:un ardei cred

Haide-ti la scris!!

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

daca mananci numai orez e monti, habar nu am cum e

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari..
Pupici o mie..

Mai avem 6 zile

am 39 saptamani

Mergi la inceput

Inuta faci cezariana?
Nu stiu cum a trecut timpul asta asa repede....Auzi tu,9 luni

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Inuta sa nu uiti sa faci poze inainte sa nasti .Sa vedem cum esti acum .Te mai incape rochita verde ?

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Mai schimbati si voi dom'le capitolul asta....

Greu mai merge.....

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

quote:

mirelou ai pus tarate in paine ??? din cauza ei a ramas putin cruda la mijloc

Da, Andanii, am pus tarate la greu. Sarumana pentru "esplicatie", nu m-as fi gandit.

Va pup cu drag.

Mergi la inceput