MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Multumesc de raspuns, Latrishia, o sa ma uit si eu la plafar sa vad daca au, ca-s clienta fidela in ultimul timp.
Sa trec si eu pe raboj ce-am papat azi. Dimineata. Finn crisp cu gem fara zahar, o cana lapte 0.1% cu cacao (nu m-am dumirit pana acum daca e conform, poate ma luminati voi...)
Prinz. invitatie la restaurantul chinezesc. Pui cu ceapa si salata asortata. Dar nu stiu ce pun aia in mincare daca e monti sau nu.
Seara. piept pui cu brocoli fiert.
va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by Ele
quote:
Originally posted by valen
multumesc valentinaELE, mi-ai facut si mie pofta de un colac din ala secuiesc. Ia spune-mi te rog ce efect a avut la tine ceaiul verde, ca azi as vrea sa-mi cumpar si eu.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Nu stiu sa-ti zic exact efectele ceaiului asupra mea dar stiu ca daca nu as bea ceaiul asta nu as bea nimic altceva....cum suc nu beau, apa nu...deci de unde lichide?? eu m-am invatat cu el, il beau tot timpul cald ca asa nu se prea simte amareala. Si de efectele lui benefice asupra organismului cred ca am citit cu toate.Elena & DenisaNOI
merci frumos. Am baut si eu o cana acum si astept cu nerabdare efectele lui miraculoase. Poate maine ma trezesc slabawww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

si eu pe baricade, azi am mancat wasa cu gem dimineata.....dimineata un fel de a spune ca m-am trezit la 4, am fost super stresata zilele astea si azi am recuperat, iar la cina porc cu legume fierte- mazare, fasole verde, boabe, morcov si porumb

pe la 10 niste amande prajite - nu stiu cum le zice exact.....si ceai

si eu beau ceai la greu: verde, alb, ceai svelta, de macese, lamaie, soc, codite.......ce gasesc, in ramania beam mult ceai de urzica, dar aici nu prea gasesc fara zahar si uneori cu lamaie

maine fac o supitza de pui si peste prajit cu mamaliga pt uni, eu cred ca-mi mai fierb niste legume

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Ceai verde eu nu pot sa beau,nu-mi place,e amaaar!In schimb iau pastile cu ceai verde la greu!Aaa si ma frec cu el pe coapse impotriva celulitei!
Pucku,peste prajit poti manca si tu,daca il dai prin faina de naut sau nu-l dai prin nimic,fara mamaliga evident!Moama ce-as manca acum neste mamaliga cu pui la ceaun si mujdei!io cica sunt la curanumai la interzisuri ma gandesc
Aseara n-am pacatuit prea rau,doar o feliuta de diplomat am mancat,care nu era monty!
Azi am mancat o banana acum,ceai verde si un pahar de cola!Ajung pe la 2 acasa,asa ca am sa bag atunci o supa de rosii si mai vad eu ce!
Spor!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Neata buna
nu am mai scris de ceva vreme , ca oricum nu am noutati decat din alea negative referitoare la kg-le mele..
Mai avem o sapt si gata...vine bebe...si apoi revin la Monti..
Am vazut o gramada de fete noi...bine ati venit..si sa scapati cat mai repede de kg in plus..
Eu fetelor am ajuns la 79 deci am 21 de kg in plus...asta e..vad eu ce fac dupa..

Va pup pe toate fara exceptie.

am 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Valentina, si eu iau capsule de ceai verde ca nu pot sa-l mai sufar nici la gust, nici la miros. Cred ca am baut prea mult cand eram studenta si mi s-a intors. #350;i zici ca e eficient si in uz extern??
Inuta, iti urez nastere usoara, sanatate multa amandorura.
Fetelor, pana la urma laptele cu cacao e monti?? Lapte 0.1 fireste, cu cacao cu fructoza. Multam frumos.
Va pup.

Mergi la inceput

Mire,eu amestec ceaiul vrede din pliculete,cu cafea,sare si ulei si cu maclavaitz-ul asta ma frec la duc pana se inroseste pielea!
Cred ca-i monti laptele ala cu cacao,daca e fara grasimi si cu fructoza,n-are de ce sa nu fie bun!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fete vorbarete!

Meniu azi:

md:omleta cu ciuperci si ardei gras
p:cotlet porc cu 2 ciuperci cu bascaval la cuptor
c:1 mar ceva sau 1 ardei

Andanii unde esti?Te simti bine?
Inutzo mai ai putin....Ai stat ascunsa in camara de ai papat asa de mult?Nastere usoara ca de acum trebuie sa te astepti....
Va lentinag ce-ti face combinatia aia ?Se vede ceva?
Eu am o celulita....

La ceaiuri nu ma bag ca nu ma pricep.Ce stiu este faptul ca am baut si eu o perioada ceai verde din ala chinezesc cu cutia verde si dupa un timp a inceput sa ma doara ficatul.
Acum nu pot sta fara herbolax

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Sanse,daca perseverezi,se vede!Nu ca mine,din an in paste...acum m-am apucat din nou,ma frec cu maclavaitz in zilele in care nu ma duc la masaj!
Azi am mancat putin da porcarii!piftie,branza,ou fiert si 2 clatite facute cu faina integrala si gem dietetic+ 2 mini croisant!Porcarii!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mirelou bine ai venit printre noi ........... hai sa-ti raspund referitor la laptele cu cacao si fara cacao

laptele este un aliment glucido - lipidic , adica are in compozitie si glucide si grasimi
branzeturile prin eliminarea zerului raman lipide si proteine (deci o chestie grasa , lipida)
laptele degresat prin degresare ramane o glucida (glucidele se afla in zer)
lapte 0.1 % nu se combina cu cacao deoarece cacao este o lipida(grasime)
daca doresti sa mananci lapte cu cacao , poti folosi lapte 1.5% si poti pune cat cacao doresti dar nu il mananci cu paine
laptele degresat se mananca cu paine cu gem cu orice fara grasimi
sper ca am fost explicita

sanse multumesc de intrebare , ma simt relativ bine , am fost super super ocupata , nici sa va citesc nu am apucat trei zile , mai rar mi se intampla , acuma de ieri ma cam doare capul ,dar asta e ... sa simt ca-l an nu?

innuta abia astept sa vina bebele sa va stiu sanatosi si voiosi , sa ai partte de o nastere super usoara , lasa kg nu te mai gandi la ele , ai la ce te gandi , ai timp dupa berechet

fetelor in ceea ce priveste ceaiul ala chinezesc eu nu il suport deloc , imi face niste crampe de ma ia gaia , nu sunt in stare sa il beau , si eu sunt genul de constipata , da pe ala nu il suport deloc , beau ceai laxativ si am luat sapt asta niste medicamente laxative pe baza de plante (destul de scumpe) ca nu mai vreau sa beau mentolax , am impresia ca da dependenta , abia mai merg fara

ce sa va mai spun ... sunt la 79, iar sunt la un prag .... asta e , asteptam .... da in ritmul asta nu cred ca reusesc sa ajung la 75 pana la 3 martie - 4 saptamani fix pana atunci ... ar trebui sa-mi ating telul ca altfel ma voi demoraliza

meniul de ieri :
sunca, rosie, branza
ardei umplut cu orez si sos de rosii
sunca, rosie , maslinem salam

felie de cozonac , de ciuda

va pupi pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput