MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!Fete noi bine ati venit

gabirus multumesc frumos. Eu oricum nu vad rostul atitor indulcitori pana si-n madicamente....
Azi Andanii am citit pe cutia de esquiza 0,2% si pana si aia avea zahar!!!Auzi tu! Licht cu zahar...Ai grija la ea.

De ce va agitati cu cafeaua?Beti fara cofeina si o indulciti cu fructoza sau ce mai avem voie pe acolo....

Si ca amuzament....Ce-ai vazut tu interesant la noi Mirelou de nu te-ai mai abtinut sa nu scrii?Cum ne indopam noi in grup?
Eu tocmai am inghitit un mare pumn de fistic dupa unul de seminte.......o purcea...

Sa faci ce zicem noi nu ce facem,da?

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

multumesc de primire fetelor! conteaza mult pentru un nou venit! in legatura cu cicoarea m-ati lamurit, nu merita efortul si nici banii. Plus ca mie imi place grozav cafeaua in sine, gustul ei, mirosul. Nu trebuie sa o indulcesc ca m-am obisnuit sa o beau asa cum e ea. Acum despre cafeaua fara cofeina, ce sa spun, eu nu am simtit nici o diferenta de gust cind am baut dar daca nu are efect de "inviorare" n-am facut nimic...
Sanse, m-as fi abtinut in continuare probabil daca nu ma apucam de Monti de-adevaratelea. Adica nu numai cu cititul. Am zis ca-mi prinde mai bine sa fiu "activa" si pe forum. As vrea sa am timp sa citesc toate capitolele dar cred ca mi-e imposibil...
Latrishia, ce e orzu, nu cred ca am auzit vreodata. Si unde se gaseste?
Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Am uitat sa fiu ontopic, adica sa zic ce-am papat azi. Dimineata, "paine" Finncrisp cu gem Arovit fara zahar si cafea. Pranz, niste clatite Monti de post, cu "ciumperci", seara un pateu cu ciuperci, complet Ne-Monti mancat pe strada in drum spre casa, iar acasa o salata verde cu gust de chimicale de Turcia.
Valentina, te inteleg perfect cu cola light. Eu cred ca am fost dependenta de ea (nu trecea zi fara sa nu beau pe saturate). Dar sa stii ca, la un moment dat, am facut o cura de dezintoxicare cu argila (asa m-o palit pe mine, ca slava Domnului n-am fost bolnava de nimic) si m-am chinuit sa mananc cat de cat "sanatos . De atunci nu mai pot sa pun gura pe cola light ca ma balonez ingrozitor si am niste crampeee de nedescris. Nu pot sa-mi explic de ce, inainte beam cisterne si n-aveam nic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

ieri am uitat sa ma prezint la raport insa o fac acum. Dimineata aveam 72,2 kilograme, adica 4,4 kg pierdute in 3 saptamani si putin, asa ca am sarbatorit cu o felie de pizzad: o cafea cu fructoza (eu beau cafea cu cofeina ca altfel n-are sens viata)pranz: o pulpa de pui fiarta si niste supac: pizzag: fructept. maine mi-am propus:d: omleta cu ciuperci, ceapa si ardei si nelipsita cafeap: cotlet de porc cu salata verde si castravetiC: doar fructenu stiu voi cum faceti dar eu, daca nu ma cantaresc de 3,4 ori pe zi, n-am stare. Stiu ca nu e bine si totusi o fac.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Deocamdata am halit doar o portocala,si mie cam lene sa-mi fac o cafea.Mai incolo vreau sa fac o supa de galuste,niste gratare porc,piure,o salata de varza si un strudel cu mere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mirelou,am baut si eu argila acum ceva timp,da nu o cura serioasa,tot beau cola,nu ma balonez,parol!As bea non stop!
Valen,uaaau,super tare esti!Felicitari!
Angelina,fix de regim mananci azi!
Sanse
Meniul de pana acum:
un ou fiert si 3 feliute de cascaval
supa de rosii cu taitei si un ardei umplut
Diseara nu stiu,ma duc intr-o vizita,sper sa ma abtin!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Mirelou, orzo este tot un fel de ness decofeinizat, ca si cicoarea si se gaseste tot la plafar. Mie nu mi place nicicum cafeaua decofeinizata, si in orzo imi pun macar juma de lingurita de ness normal...sunt drogy ce sa mi faci...cafeaua nu m a impiedicat sa slabesc, si cred ca nu face nici un rau o cana de cafea pe zi. Daca puteti nu beti, eu nu poci!

Sunt mega stresata si mananc tare aiuristic, am cate o masa monti si 2 de ce apuc in general, ma chinui sa nu mananc porcarii seara, macar sa ma mentin dc nu slabesc.

Pupilici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Off, luati-ma la bataie fetelor...m-am puturosit rau de cand vad acul cantarului la 65. Dimineata nu am mancat nimic ca m-am apucat de curatenie si am intrat rau in priza, la pranz ciorba de fasole si 2 felii salam dar dupa amiaza am mers in Poiana si m-am scapat intr-un kiltos colac cu nuca si am bagat.... Acuma ma mustra constiinta si servesc pe seara doar ceai verde. Aprppo eu am uitat sa zic ca beau cam 2l de ceai verde pe zi.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

multumesc valentinaELE, mi-ai facut si mie pofta de un colac din ala secuiesc. Ia spune-mi te rog ce efect a avut la tine ceaiul verde, ca azi as vrea sa-mi cumpar si eu.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by valen

multumesc valentina

ELE, mi-ai facut si mie pofta de un colac din ala secuiesc. Ia spune-mi te rog ce efect a avut la tine ceaiul verde, ca azi as vrea sa-mi cumpar si eu.

www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Nu stiu sa-ti zic exact efectele ceaiului asupra mea dar stiu ca daca nu as bea ceaiul asta nu as bea nimic altceva....cum suc nu beau, apa nu...deci de unde lichide?? eu m-am invatat cu el, il beau tot timpul cald ca asa nu se prea simte amareala. Si de efectele lui benefice asupra organismului cred ca am citit cu toate.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput