MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 12
acusor spune:
Hello!
Raportez si eu un 68.5. Poate slabeam mai mult daca nu ma dedam la interzisuri week-endul trecut.
Sanse, sotul meu mananca de se linge pe degete branza de vaci cu gem deasupra. Bineinteles, pe paine. E chiar buna. Am mancat si eu.
Eu mai mananc asta pe post de desert. http://www.exquisa.de/Produktwelt_Frucht_und_Quark.php
Se gaseste la Angst. E cu indulcitori. Nu stiu cat de ok este dupa o masa proteica, avand in vedere ca este si gemul ala de fructe, dar imi potoleste pofta de dulce.
olim spune:
fetelor am si eu o intrebare?
e compatibil monti cu alaptatul?
Am un bebe de 2 luni pe care il alaptez atat la san cat si cu lapte praf, si m-ar interesa o dieta pt a pierde surplusul din sarcina.
Multumesc pentru orice sfat,
mami si Alex( 29.11.2007)
andanii spune:
olim draga eu spun ca da , deoarece monti e un stil de viata, te invata sa mananci sanatos si variat , nu e o dieta care te priveaza de alimente 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
lbelciug spune:
Andanii, merci pt raspunsurile la intrebarile mele.
olim, eu te-as sfatui sa mai astepti. Organismul tine cu dintii de rezerve acum in per cat alaptezi si vei slabi greu. In plus, vei pierde din lapte si nu cred ca iti doresti asta. Eu mai alaptez numai seara si de cand am inceput dieta si de asemeni fara sa mananc seara, mi s-a redus mult laptele. Nu ma supara treaba asta pt ca oricum vreau sa-l intarc pe cel mic, ceea ce nu cred ca e valabil la tine.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
valentinag spune:
Sanse da!2
da din alea mai verzi,desi nu-mi plac,mie imi plac alea coapte biine de tot!
Azi asa:
suc de portocale
ciulama de ciuperci
pentru seara am zacusca!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Ele spune:
Mi-am facut salata de boeuf care zic eu ca e monti: morcov, telina, pastarnac, mazare, piept de pui, castraveti murati si maioneza. Buuuuna! Daca e gresit cu ceva tot aia e ca o pap ca tare buna e. Referitor la morcov fiert la mine apare in orice mancare dar citisem ca e ok .
Referitor la banane pap si eu cand am tot cad doua odata dar ca masa separata doar de fructe. De o vreme am lasat-o cam moale cu ele si m-am dat serios pe portocale.
Asept sa vad ca o sa-mi arate acul cantarului sub 65.
Elena & Denisa
NOI
latrishia spune:
Dieta cu maioneza?...halal, poate daca ai facut o light(cu iaurt in loc de ulei)da nici asa nu merge.
Sanse pe mine painea nu ma baloneaza, eu mananc doar de grau sau secara cu gem. Branza n o pot manca decat amestecata cu iaurt, imi iese asa o crema, pun un pic de sare. Exquisa nu cumpar pt ca contine o gramada de Euri cancerigene, nici indulcitori nu mai folosesc din acelasi motiv...asa si nici sare de bucatarie...stiati ce e antiagomerantul ala din sare?...va zic eu, e o ferocianura, foarte toxica evident.Mi am luat sare grunjoasa de la ai mei ca aveau un sac.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
sanse spune:
Olim si eu ca si Andanii sint de aceeasi parere....Nu are de ce sa-ti dauneze aceasta dieta.
Nu e obligatoriu sa nu mai mananci seara,sau nu o sa-ti scada cantitatea de lapte daca nu mai papi cartofi,orez,zahar si alte porcarele,nu?
Te hranesti bine , te hidratezi si te odihnesti.Cred ca aste sint regulile de baza ca totul sa fie bine.
Sint atitea femei sarace care mananca ce apuca si-si alapteaza pina pe la 2 ani puradeii.
Nu e o dieta care sa te pironeasca in casa ...la orice petrcere gasesti ceva permis de rontait.Doar sa fi atenta ce cu ce sa nu combini aiurea.
Eu stiam ca avem voie maioneza daca e facuta in casa.Doar morcoveii i-as da la o parte ca sa fiu sigura.Dupa ultimele zvonuri cica ar merge si aia....
Si eu sint inebunita dupa banane 
dar nu le-am mai gustat de mult
.Oricum ma constipa foarte tare...
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
Ele spune:
quote:
Originally posted by latrishia
Dieta cu maioneza?...halal, poate daca ai facut o light(cu iaurt in loc de ulei)da nici asa nu merge.
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
Deci si eu stiu ca e permisa maioneza precum si smantana in dieta asta. Ceea ce ar putea fi gresit ar fi vreo combinatie cu alta componenta din salata. Dar daca in Monti e permisa prajeala de orice fel ce te mai mira maioneza. Eu am citit cartea si zice ca e voie.De morcovi fierti stiam de pe un forum de pe net.
Se putea totusi considera abatere...oricum tot respectul pt limbaj

Elena & Denisa
NOI
acusor spune:
Ele, e foarte Monti salata ta de "chicken"
.
Merge si maioneza. Era ceva despre mustar prin cartea I, cum ca ar trebui limitat, dar in cartea a II-a nu mai mentioneaza mustarul. Si morcovii fierti sunt permisi. Am mai discutat despre ei.