Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Merci, Cleo, pai am sa fac si eu cerere oricum, vreau sa las toate in regula aici si sa nu existe dupa aia problema ca n-am depus cerere in acest sens...
Cat despre instiintare am trimis de la 3 luni la personal.
Onyx, imi place Maria, cred ca maria as fi numit-o si eu pe fii-mea.
Ina, felicitari!!!

David (10 nov 2004) si
Simona 25+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Getutza,poti sa-ti iei concediu cat vrei..numai sa fie de odihna sau medical...nu fara plata
Cleo,am dus hartia cu instiintarea de la 2 luni si ceva...asa am o baza legala ptr.invoiri
Ina,felicitari ptr.printzesa batausa!

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Multumesc Gabitzam...inca nu realizez ca vom avea o fetitza!

Sotul meu (care a reusit sa ajunga pana la urma la eco) statea ca pe ghimpi si asa i s-a luminat fata cand ne-a zis ...vroia el in secret un alintici mic cu coditze! Ca doar mai are una acasa...adica eu...dar mai bine sa aiba doua!!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Si multumesc Andreap si Simonacip!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Tot undeva mai scria ca in timpul in care tatal isi ia concediul ala de 5 resp 15 zile contractul de munca i se suspenda.... ????..... ce inseamna asta ??? stie cineva ???
Stiam si sa nu ai in ultimele 12 luni invoit sau concediu neplatit, cum ziceam, dar eu stiam sa nu depaseasca o luna lucratoare consecutiv, si intrebarea mea fusese ca si dc ai 15 invoite (concediu neplatit) luna asta si 15 luna viitoare (in total 30 dar impartite in 2) tot ca si cum sunt consecutive se pune ? pt ca jumate din luna tot platesti asigurarile, la fel si luna urmatoare, dar dc socotesti ce nu contribui tot 30 iese (15+15) si atunci e luna intreaga pe care nu ti sa platit asigurarile... ??.... nu stiu ce sa mai zic, toate sunt cu 2 taisuri si 2 intelesuri....

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

Getutza,poti sa-ti iei concediu cat vrei..numai sa fie de odihna sau medical...nu fara plata
Cleo,am dus hartia cu instiintarea de la 2 luni si ceva...asa am o baza legala ptr.invoiri
Ina,felicitari ptr.printzesa batausa!

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Pai tocmai, nu poti sa iti iei ca vrei, ci doar cat ai dreptul, ca e doar concediul de odihna (care e 21 zile pe an si eu lam luat deja inainte de a ramane insarcinata) si apoi mai ai dreptul la medical, care eu sunt inca de la incepututl sarcinii... cat vrei inseamna sa iti iei peste astea (adica neplatit sau invoit care e tot una )dar eu inafara de medical mai am si zile invoite tot din cauza medicului, daca aflu ca din cauza lui eu nu o sa beneficiez de concediul de ingrijire copil nu stiu ce fac, dar oricum e tragic pentru mine, pentru noi , asta inseamna sfarsitul nostru ca avem nevoie de fiecare leut ca de aer. De aia ma intereseaza pe mine, ca eu am doar 6 zile de invoit chiar acum 2 luni, inainte sa intru in comisie.

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Getutza si eu de luna viitoare intru in medical.pana in martie cand intru in prenatal..spune-mi si mie tu cat la suta din salariu iei acum, in medical?

Inais, felicitari pt fetitza, cred ca esti in al noualea cer!

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cate vrei era o ...figura de stil Getutza,normal ca nu poti decat 20 si ceva de zile cat e concediul(unii au 25..) plus medicalul.Daca poti,incearca aici pe DC la legislative,sigur cineva o sa-ti raspunda.Si cauta L 148/2005 pentru sustinerea familiei.

REVELION 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

Getutza si eu de luna viitoare intru in medical.pana in martie cand intru in prenatal..spune-mi si mie tu cat la suta din salariu iei acum, in medical?

Inais, felicitari pt fetitza, cred ca esti in al noualea cer!

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Deci, chestia asta eu stiam ca e 75 % din brut sau net , dar eu miam calculat si nu e asa... numi dau seama cum imi calculeaza la contabilitate, dar am inteles ca se face o medie la ultimele 6 luni, unele contributii nu se platesc in medical, sau au alte cote.... chiar habar nam si am renuntat sa imi mai bat capul ca am zis cat iau atata iau si asta e... imi pare rau ca nu tiam dat un raspuns mai concret, dar uite aici, eu am sal de incadrare 661 si am luat la o luna intreaga de concediu medical 440 ron. Acuma cum a calculat contabilitatea, chiar nu stiu si numi dau seama.

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Getutza intervin si eu in discutie, ca va citesc (desi mesajele mele nu apar si pace). Cele 6 zile invoite le-ai luat cu cerere de concediu fara plata/salariu, facuta catre director, asa, oficial? Ca numai atunci se considera intrerupere. Daca te-ai invoit pe la sefi, fara hartii oficiale nu cred ca exista probleme.
Pup si bafta !

Lori

Mergi la inceput