Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Getutza,poti sa-ti iei concediu cat vrei..numai sa fie de odihna sau medical...nu fara plata
Cleo,am dus hartia cu instiintarea de la 2 luni si ceva...asa am o baza legala ptr.invoiri
Ina,felicitari ptr.printzesa batausa!

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

hartia asta de la cine e? de la gineco? de la dr de familie?
eu nu am dus nimik...

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cleo,e o instiinatre scrisa de mine,cu numar de inregistrare..daca vor si altceva,poti aduce si de la medic ceva,o adeverinta
Getutza,ai dreptate,e 75% din media ,dar nu se opresc unele obligatii,iar altele se calculeaza cu formula..nu are rost acum sa-ti explic exact.Dar nu scrie detaliat pe fluturas????Daca vrei, cere lamuriri la voi la servici.

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumesc Getutza, oricum mi-ai fost de folos ca m-am orientat aproximativ cat voi lua si eu.

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Inais, felicitari pt fetita, sa va creasca printesa cuminte, frumoasa si sanatoasa !
Alish, teai lamurit? parca tu faceai spaghete...cum tiau iesit ???? ca supa am inteles ca e tareeeeeeee buna...
AndreaP, cum se calculeaza cu concediul medical ma intrebat Alish, eu doar am incercat sai raspund ce stiam si eu... acum nu ma mai intereseaza, mai am doar o luna si gata... ma intereseaza mai mult ala de maternitate si conditiile pe care tre sa le indeplinesti ca sa beneficiezi de el, ca eu sincer depind tare mult de el... Ziceam ca nu poti sa iti iei concediu cat vrei dc vrei sa beneficiezi de concediu de materninate nu ai voie sa ai alte concedii decat medical si de odihna, dar bineinteles ca ca si angajat mai poti sa iti iei invoite, neplatite, chiar si nemotivate pana se satura angajatorul de tine si te da afara, dar in cazul nostru nu putem lua invoite sau neplatite mai mult decat x zile, sau deloc ?? pt ca e tare greu ca in 12 luni sa nu ai nici macar o zi invoita sau neplatita si mi se pare absurd ca pt o zi sa nu mai primesti c. maternitate.

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Da Alysh suntem in al 9-lea cer, al 10-lea, al 11-lea...pe-acolo pe undeva!

Multumesc Getutza de urari! Sa dea Dumnezeu asa sa fie!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Lorich, pai nu am facut cerere la sefi, doar ma trecut la foaia colectiva de prezenta invoita, atat tot.
Mesajele apar, doar ca mai tarziu, deabea am vazut si eu mesajul tau, cautam sa vad dc mam inselat cu privire la spaghetele alea, dar cred ca Alish le facea... sau nu ???? nu vreau sa par neatenta.... dar mancam (am bagat in mine de numa) si nu am retinut bine minte si acum vroiam sa vad, dar nam gasit.... asta e, dc mam inselat, cer indurare ! indurare !!!

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

da Getutza, eu faceam spaghetele.......te invit la o portie daca vrei! am facut supica si mi-a ramas multa carnita pe care am taiat-o cubulete si intr-o tigaie separat am calit niste ceapa peste care am pus carnea cuburi, ciuperci, putin mujdei de usturoi si sos de tomate, am lasat juma de ora sa se faca si am adaugat acest sos peste niste spaghete. Le-am zis eu bolognese, chiar daca n-am respectat intocmai reteta. Oricum eu prefer de departe spaghetele carbonara , adica alea cu sos alb si usturoi mult. DAr si astea au fost delicioase.

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

mai fetelor, sa vedeti cat ma concetrez eu la invatat, imi vine in cap ca tot vorbeati azi de concedii si de plata, cum a ramas cu legea aia, adica putem sa ne alegem in postnatal salariul de 85% din ultimele 12 luni sau intram automat in plata celor 600ron?
sincer n-am mai cautat legi pe net, dar mie mi-ar conveni mai mult 85% in postnatal decat 600ron, pierd cam 400ron daca e asa.
va pup pe toate!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor cucuietelor, buna seara

M-ati omorat cat ati mai scris! Abia am terminat de citit capitolul trecut pana la final, asa ca maine ma apuc sa-l citesc si pe cel nou.

cleo78 si Doloress, poate n-am inteles eu bine. Stati putin. Eu ma refeream la concediu de maternitate ca la perioada in care poti ramane acasa si firma e obligata sa-ti pastreze postul. Ca daca e vorba doar de perioada in care primesti inca salariul intreg, si la nemti e doar de 6 saptamani inainte de nastere si 2 luni dupa nastere. Apoi urmeaza 1 an in care primesti 67% din ultimul salariu net (lege noua, din 2007, inainte primeai doar pausal 300 de euro!!! Si se mai mirau ca le scade natalitatea), plus 154 de euro alocatia de copil. Dupa primul an nu mai stiu exact, tb. sa ma interesez, cred ca mai primesti doar cei 300 si cu cei 154 alocatia de copil... Ah, iar cei 67% din salariu ii poti solicita pe un an sau pe doi (evident aceeasi suma, doar impartita altfel), in functie de cum te aranjeaza mai bine. Iar sotul isi poate lua si el - dupa ce isi ia sotia primele 12 luni - inca 2 luni in care sa stea si el cu copilul si sa primeasca acei 67% din salariu. Noi vrem neaparat sa facem asta, iar in perioada respectiva sa plecam 4 saptamani cu "piciulica" in Corsica...

Iar la cresa tb. sa-l inscriu imediat cum se naste, cica locurile sunt f.f.f. limitate.

cory74, mersi mult pt. informatia cu patutul. Avem si noi Real, dar probabil era o oferta speciala. O sa ma mai interesez si eu. Bravo pentru nota mare si bafta multa in continuare!!

alina anto, ce pofta ne-ai facut cu vacanta la munte... La noi s-au facut 10°, e mult prea cald pt. ianuarie!!! Saru'mana pt. felicitari. Incerc sa fiu puternica, am avut multe cumpene in viata si nu le-as fi trecut daca nu as fi facut tot posibilul sa fiu puternica si sa nu ma las daramata. Asta e atitudinea mea cam intotdeauna: mi-am propus ceva, ok, e ca si rezolvat, ce facem dupa aia? Optimism cat cuprinde! Ajuta mult.

gabitzam, welcome to the club cu doctoritele scarboase!! Bafta la amnio vineri si sa vii apoi sa ne spui cum a fost, ok?

msBB, relatarea ta de ieri parca a fost din twilight zone... Of, of, of, saracuta de tine, ce nervi trebuie ca ai avut. Sa astepti peste 2 ore si apoi sa ti se mai dea si peste nas ca vezi Doamne, nu poti astepta 5 minute... Cred ca si eu as fi avut impulsul sa-i dau borsul pe nas acelei vaci nesimtite!!!

Fetele care aveti probleme cu hainele, azi am si eu o pereche de pantaloni pe mine care ma enerveaza la culme!! Ce-i drept, au costat numai 29 de euro si m-am bucurat cand am vazut ca sunt supraelastici de jos pana sus, m-am gandit "Sa vezi ce frumos se adapteaza cand imi creste burtica si nu mai am nevoie nici de curea...", iar azi cand ii port pentru prima oara observ ca deja dupa 6-7 ore s-au lasat ca naiba, imi sunt largi si imi aluneca permanent in jos, de ma chinui sa merg cu pulpele lipite, daca ma vedeti muriti de ras :-(( Ce rahat!

Daria_Ioana, tu esti stresata rau, fata draga!! Ce vecini cretini ai! Eu una nici ca as face fata la situatia ta, si gravida, si mai mult singura, si cu o fetita mica... Pai mie si-asa mi s-a acrit de munca, de stres, as vrea doar sa stau closca undeva si toate treburile sa se rezolve de la sine! Of, ce bine ar fi!

Andree27, numele Eric Ianis e tare frumos, suna bine!

O seara frumoasa la toata lumea

Felicia 16+ cu - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Deci mai sunt mamici bucatarese...pe aici!
Eu saptamana trecuta am facut in fiecare seara cate ceva diferit de mancare...cu al meu sotz ca ajutor!
Aseara a fost chiar ceva bun, bun: clatite cu ciuperci la cuptor! Cam o ora mi-a luat...si apoi am mancat doar una!
Eu numesc asta "sindromul bucataresei". Stiti voi, dupa ce pregatesti mancarea nu-ti mai e foame!

In seara asta cred ca ma opresc din harnicie...sa termin de papat ce am gatit ieri!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput