Mamici de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
Andreea, draga mea, esti tare draguta
Eu sunt mai batrana, si la propriu si la figurat, si am invatat astea mai demult si imi face placere sa ajut daca se poate. Si berea ramane in cont pentru prima ocazie ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fecian spune:
Daria 
Iti inteleg frustrarile...Cred ca fiecare femeie de pe forumul asta intelege prin ce treci.Multe am trecut prin perioade de genul asta si stim cat de greu e..Zile, nopti fara cel pe care il iubesti, nimanui sa ii zici prin ce treci, nimanui nu-i pasa.
Insa ai mare nevoie de cineva, o persoana cu care sa poti comunica...
Poate gasesti o prietena de pe forum care e in constanta si sa te intalnesti...
Eu in ultima perioada de despartire, care a fost acum 1 an jumate ajunsesem o leguma. Nu aveam viatza personala, nu mai aveam cu cine vorbi...eram singura si ma simteam singura..Cine are nevoie de o plangacioasa?
Ideea e ca ai nevoie neaparat de cineva sau ceva care sa iti ocupe timpul..Ai nevoie de un club, cum ziceau fetele , sau ceva al tau...ai nevoie macar de o zi pe saptamana in care sa poti sa fi doar tu singura, sa te poti aduna...ai nevoie de lucrurile astea.
Tot ce am invata din experienta asta e ca atunci cand esti singur ai nevoie de tine intreg la minte si la trup sa rezisti. Si mai ales ca nimanui nu-i plac oamenii care plang ( pentru ceilalti trebuie sa afisezi un zambet optimist continuu, desi inima urla in tine de singuratate, sa nu te plangi, daca se poate sa-i ajuti tu pe ei.
Fii egoista si gandeste-te la tine si la familia ta.Dar ca sa poti avea grija de ea ai nevoie de tine intreaga...
Sper ca ai inteles ceva din ce ti-am zis.. coerenta la mine acum lasa de dorit
Te pup si iti doresc sa treci cu bine peste situatia asta
Felicia
21+ viitoare mami de
Gabriel
pozici cu noi
onyxg1998 spune:
Fecian,
Iti spun sincer, nu stiu cum de beau atata apa, nici cand nu eram insarcinata nu ajungeam la 2 litri pe zi, si totusi se recomanda sa bei multa apa indiferent daca esti sau nu insarcinata. Si eu am citit undeva ca lichidul in care sta bb se innoieste in fiecare zi, tocmai de aceea trebuie sa bei multa apa. Eu v-am zis, am o sticluta de ½ litru si o umplu mai mereu. Mi-e mai usor cu sticluta decat cu paharul, parca nu am nici o tragere de inima cu paharul, nu intra. Si in ultimul timp, cand nu stiu ce sa mananc seara, n-am pofta de nimic, iau cate o cana de lapte mai rece si beau cu paine. Si aia este buna.
Si mie mi-a fost enorm de greu cand a plecat papi in Spania si eu am ramas in Romania, desi asta a fost acum 8 ani si eram singura, nu-l aveam pe Vlad, si dupa 3 luni am urlat ca daca nu imi trimite bani sa-mi iau viza, ma imprumut peste tot i-au o viza si plec in Spania dupa el. Este greu, intr-adevar, mai ales cand esti insarcinata si esti sensibila, dar fiti barbate !
25+
Pupik de la Onyx si Vlad
Andree27 spune:
Gabitzule draga sa stii ca nu esti batrana chiar deloc.Si sa nu mai spui asta ca iti dau nana la fundic. O femeie nu e niciodata batrana:P si sa nu mai spui asta ca ma supar:(( pupiki de nopate buna
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras:
Eric Ianis
aelita spune:
vad ca nu s.-a anuntat nimeni cu capitol nou,o sa incerc eu sa ma loghez cu userul comun si sa deschid,daca aveti un pic de rabdare.
Sper sa nu ne intersectam .
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
21s+ (DPN 18mai2008)
Getutza81 spune:
Gabitza, are dreptate Andreea, nu esti batrana deloc, ce prostii vorbesti... Apropo de varste, mam uitat putin la lista asa cum o cautam pe Gabitza sa vad cati ani are de zice cai batrana, si am vazut ca Daria, tu esti mai mica ca mine cu un an, esti asa de tanara si treci prin asa multe... eu mi te imaginam mai in varsta, adika nu mai batrana sau ceva, dar cum vorbesti si cate ai pe cap, la 25 de ani sa fi trecut deja prin atatea..... mi se pare prea mult... Andreea, si tu esti mai mica cu 2 ani ca mine...
Daria, sincer draga, nu stiu ce sa mai zic... prin cate treci, cate ai pe cap... cum ziceau fetele vroiam sa iti spun si eu, ar fi bine daca ai avea pe cineva , o prietena, ceva, macar cineva de pe forum sa fie in constanta, ai mai avea la cine sa mergi, cum zicea cineva mai devreme, oamenii sunt rai, cine vrea o plangacioasa, tu chiar nu ai fost si cred ca doar la insistentele noastre ai inceput sa iti povestesti problemele, dar totusi, sa ai o activitate, sa mergi undeva unde sa mai uiti, nu stiu, uite, eu cand merg la coafor ma simt mult mai bine si imi vine sa fac atatea lucruri, acolo ai puteao lua si pe micuta cu tine intrun carucior... si am eu o nelamurire: daca zici ca micuta are programul pe care il are, sotul tau la fel deoarece dc e din America sigurat asta e programul lui si acolo, tu nu te adaptezi programului astuia ? adica de cand are micuta programul asta ? nu stiu daca ma intelegi unde bat, dar avand in vedere ca ei au programul asta, nu ar trebui sa il ai si tu ca ei ? si atunci nu ar mai fi asa de nasol, pt ca asta ar fi programul tau, fiecare are un program a lui, eu de ex, dorm pe la 11 seara, ma trezesc la 10 dim, mai stau cateodata, si asa mam obisnuit, dar alte fete de ex de aici la fel la 11 se baga in pat dar se trezesc la 7 dimineata, uite, eu nu as fi in stare acum ca mam obisnuit cu progr asta sa ma trezesc la ora aia, hai, poate de 2-3 ori, dar mai mult mas simti obosita si nas fi in stare... intelegi ce vreau sa zic ??? Si la tine, si mai nasol ca ai tai nu te inteleg, si mai ales nu te ajuta deloc, parca imi vine mie sa vin acolo in constanta sa te ajut cand vad cata nedreptate trebuie sa induri... si mai ales dc zici ca pe verisoarele tale sau surorile tale, sau pe cineva din familie (scuze, nu mai retin pe cine ai zis), ii ajuta, le fac cumparaturile, una alta, si cu micuta ta nu ar putea sa stea putin, ca te ajuta si o data pe sapt, intro sambata sau duminica, cat sa mai iesi tu din starile astea... la vara sigur va fi mai bine, dar pana atunci mai este... si cum zici tu, pana ajungi la ce astepti asa de mult, ajungi sa te acresti si sa nu mai fii buna de nimic... si atunci la ce bun ??? si bineinteles, vor veni altele... dar sa stii, ca am avut si eu ultima perioada din viata, vreo 2 ani, cand cum zici tu, stateam si doar asteptam, asteptam sa primim creditul pt garsoniera, asteptam sa primim alt credit, asteptam sa vedem cati oameni avem la nunta, asteptam nunta, asteptam sa vedem dc ne gasim servici, asteptam sa vina concediul, asteptam sa vina bebe.... hopa... pana aici am spus !!! gata ! nu se mai poate , mam gandit eu, pai noi ce facem ??? asteptam sa treaca si sa vina toate, si ajungem la batranete si ne uitam inapoi si o sa zicem - undei viata mea ??? hai sa traiesc si eu... ce sa mai traiesc, am 60 ani, sunt batran, ma dor toate, boala numi permite, tre sa am grija de nepoti, nu mai pot sa plec, sunt prea batran... pentru ce am indurat atatea ?? viata a trecut pe langa mine in timp ce asteptam. Si mam hotarat ! nu mai astept sa vina bebe, da, e important pentru mine si deabea astept, deabea astept sa termine si constructia la bloc sa ne putem muta la noi acasa, la casuta noastra in sfarsit ! dar vor veni si atunci altele, si mam hotarat ca intre timp ce astept astea sa mai si traiesc, ca nu se poate, o sa ne acrim amandoi cu grijile de zi cu zi si vom ajunge alias parintii nostrii, se injura, se urasc, se despart, se INSEALA ! nu vreau asa ceva, vreau sa ne bucuram de ziua cea de toate zlele, sa fim fericiti, sa traim si noi in timp ce ne facem griji, bineinteles ca nu putem fi cu capul in nori, dar trebuie sa mai si visam putin, dar nu sa traim pt vise... Trebuie sa te bucuri acum, el e langa tine, sunteti impreuna, faceti ceva si revenitiva din starea asta ca altfel stricati si timpul asta pe care il aveti impreuna si veti regreta cand veti fi despartiti...si cu micuta, pune si tu piciorul in prag, sunt convinsa ca ai sa reusesti cumva sa o faci sa isi revina si ea, si si tu. Trebuie doar sa te hotarasti si sa fii tare de tot, sa nu te lasi, macar cateva zile si ai sa vezi ca dupa aia tot voua va va fi bine, altfel tot voua va e rau...
Hai ca bat campii acum, vam scris acuma de vam ametit de cap.
Sa vedeti ce egoista sunt, de cateva zile, il cheama un prieten pe tati la o bere, si inca na avut ocazia, de fapt ne cheama pe amandoi, dar bineinteles ca eu nam chef sa ies, si azi a zis ca merge... si asa de egoista sunt, ca tot am facut botic pe aici, doara doara i se face mila la tati si nu ne lasa... asa imi place de mult sa stam doar noi doi, in pat si sa ne iubim... sa ne pupam... si mai ales seara, dar pana la urma stiu ca mai trebuie sa iasa si el, ca doar nu e bosorog sa stea in casa cu mine tot timpul... ei, voua nu vam spus, dar tati a nostru e mai tanar ca mami cu 3 ani, deci el are 23 ani, si nu as vrea sa ajungem la vreo 35 ani sa zica ca iam mancat tineretile, vreau sa iasa, sa mai pove cu baietii, sa se mai uite dupa fete, ca deh, sunt geloasa, dar cateodata miar place sa mai zica ca atunci mar impulsiona si pe mine si nu mas lasa sa ajung sa nul mai atrag... e bine putina gelozie, ca iti dai seama ca trebuie sa te mai si ingrijesti si dc esti maritata.... ei, dar el nu e asa, nu se uita dupa nici o fata, stiu ca pe mine ma iubeste si am incredere in el. Dar nu pot sa bag mana in foc ca asa va fi intotdeauna, asa ca stau ca o pisicuta si sunt atenta la toate...
Va pup si va las, probabil mai am de citit o pagica cat am scris eu aici, ca niciodata, poate nici nati inteles nimic din tot, dar trebuia sa fac si eu ceva cat nu e tati cu noi si suntem singurei cuc .
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi
aelita spune:
Va asteptam la CAPITOLUL (30) !!!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
21s+ (DPN 18mai2008)