Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Daria, m-ai ravasit de tot cu ultimul mesaj.
Parca ai scris acolo toate fricile mele. Eu sunt in situatia ca nu am fost de acord ca sotul meu sa plece singur in SUA (ca doar asa ar putea) si sa ma lase singura. Pe noi nu ne intelege nimeni, ca nu vrem sa scapam de Romania, desi ne plagem mereu de tot si toate de aici; dar eu simt ca nu am puterea sa numar zilele. Am trecut prin asta 2 ani cat a facut facultatea la Iasi si atunci a fost usor, ca tot ne puteam vizita, dar eram la fel cu numaratoarea de zile pana vine, pana pleaca.
Stiu cum ma simteam cand pleca.....
Dar tu tot trebuie sa fii tare, si cu urmatoarea plecare, gandeste-te ca nu etsi singura, ai doua sufletele ale voastre acolo cu tine, mereu.
Plus ca mai suntem si noi pe aici, desi eu sunt mai noua, tu ai fetele tale de aici cu care te cunosti mai bine si toata lumea va incerca sa te sustina si la urmatoarea plecare si numaratoare...
Te pup si fii puternica!

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Daria_Ioana uite, de aia te admiram noi. Ca esti intr-o situatie de 10 ori mai solicitanta..si te descurci. In locul tau.. nu stiu cum ash fi facut fatsa. Ash fi cedat. Dar tu crezi in sentimentele tale, si dragostea + Dumnezeu te-au intarit, si uite, astfel faci ce altele cu mama + sot + bona nu reusesc.
Eu vreau sa iti ridic statuie! Ma lasi?

Imi pare rau de un singur lucru: ca te-ai indepartat de prietene. Nu stiu daca e invidia, cred ca tu ai alte interese ..mariaj, bb, pempers, papa, caca, etc, pe cand ele au ramas la lumea relaxata si fericita din facultate: cosmetice, baieti, party, discoteci ... Te inteleg... in ultimii ani shi mie mi s-au injumatatit nr de prietene. Am imbatranit, sa zicem ca pe mine nu m-au mai interesat genul asta de discutii si activitati (nici inainte nu am fo fan, dar acum chiar ma simt in asha medii ..ca nuca in perete). Si m-am dat deoparte, cu reproshurile de rigoare de la fete... mi-am facut cateva prietene mai in varsta, sau oricum mai cu copii+casa, sau alte procupari. Nu dau vina pe ele (chiar daca reproshurile mi-au aratat ca ..nu au fo chiar prietene), dar nici nu e vina mea. Pur si simplu drumurile voastre in viatsa s-au despartit, fiecare are alte idealuri.
Cred ca o solutie pt tine e sa iti gasesti o activitate care iti place.... ceva pt sufletul tau. Nu stiu ce sa iti sugerez.. 30min pe zi sa inveti engleza? (o sa iti prinda bine in State); sau de spaniola, si asta iti va prinde bine...

Vorbesc si io..

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

In cateva minute intru intr-o sedinta si am zis sa mai citesc ce scrieti...
Daria, draga mea...si eu am avut o perioada de 1 an departe de al meu sot (in acea perioada nu eram casatoriti). A fost greu. Stiu sigur ca nu atat de greu cat iti este tie cu bebe 1 si bebe 2 pe drum.
Insa ce spune Cleo e un foarte bun sfat: incearca sa te rupi putin de situatia in care te afli. Incearca sa-ti gasesti ceva care sa te faca sa te simti ok, tu cu tine. Eu pe vremea aceea mergeam aproape zilnic la un club de sport, ieseam cu cele cateva prietene, aveam si jobul. Nu poti gasi un club unde sa te inscrii si sa o iei si pe fetitza cu tine? Exista cluburi unde exista loc special de joaca pentru copii in timp ce mamica face sport. Sau o iei si pe ea la piscina cu tine. Repet, sunt cluburi unde au si pentru copii asa ceva.
Nu e normal sa traiesti in viitor...asteptand! Traieste in prezent. Cand peste ani te vei uita in urma, vei realiza ca perioada graviditatii cu bebe Darius nu ai prea trait-o...si vei regreta! Inteleg ca asa a fost si la fetitza! Macar acum, la Darius, schimba asta!

Stiu ca e asa usor de spus...de catre cineva din exterior...insa stai stramb si gandeste drept...pentru cateva minute.

Te pup,
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Daria draga ,cand am citit ultimul tau mesaj ,sincer mi-au dat lacrimile, dara asa cum au spus si Cleo si Ina incearca sa te detasezi de situatia in care te aflii si sa mergi mai departe.Mergi la un film.incearca macar pt 30 de min pe zi pt inceput sa uiti de tot si sa te gandesti numai si numai la tine si sa faci ceea ce-ti place cel mai mult sa faci.Rasfata-te macar o jumate de ora!!!Noi sa stii ca suntem alaturi de tine!!!!

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

imaginati-va sa faceti toate lucrurile acelea pe aceasta melodie
http://www.youtube.com/watch?v=mYbHBWQLpQY

Teoria ca teoria ,dar practica ma omoara.
glumesc acuma...adevarul e ca am si zile bune si zile proaste...dar ideea cu clubul era buna ,mai putin acuma cand sunt ...dar nu prea am auzit de asa ceva aici la noi .
Cat de engleza studiez si eu cat pot,oricum o stiu bine ca am fost la liceu si la facultate pe acest profil si ma interesez mereu de locul in care voi trai.
Bine,mereu e loc de si mai bine.

eeee acum ma simt rusinata ca m-am plans si eu la voi.
Pentru ca sunt printre milioanele de femei care trec prin asa ceva.

Uite de exemplu am cunoscut o fata pe un forum despre vize pt America si mi s-a parut ca era intr-o situatie de o mie de ori mai urata ca a mea.
Ea nu primeste viza si el a castigat la Loterie si sunt impreuna de 7 ani ,dar de abia anul trecut s-au casatorit ,deci dupa ce a luat el green cardul si de aceea nu mai poate pleca cu el acolo inca vreo 5 ani de acum incolo.

Si el are un servici stabil,e singur acolo ,nu are rude ,nu are prieteni si nu isi permite sa vina decat 3 saptamani pe an acasa ca sa o vada.
Ea are cam 26 de ani ,nu au inca copii ,cu toate ca ea si-ar dori ,dar nici nu are timp sa ramana gravida saracuta in 3 spatamani pe an ...
A fost distrusa cand a tot incercat sa ia viza si a vazut ca e imposbil ...acuma vrea sa incerce sa plece in canada ,dar nu e asa usor nici acolo cu imigrarea...dar stiu ca intrase in depresie nu mai voia sa se scoale din pat,nici la servici nu a mai avut putere sa mearga ...si acum spera foarte mult sa reuseasca sa plece in canada si avand in vedere ca sotul traieste aproape de granita sa se vada mai des.
Dar acolo oricum ii va fi si ei greu ca nu are pe nimeni..in rest are toate calificarile...facultate...masterat si multe alte cursuri care poate o vor ajuta...dar dureaza si asta ceva timp,poate 2-3 ani .

Ioana 6 ian 2007 22+ Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Daria, io incurajez asta cu piscina. Cred ca si piticei tale i-ar prinde bine undeva o piscinica, in bucuresti sunt (si costa...), nu stiu insa de Constantsa.

Daca era vara, iesitul in parc era la indemana: scoteai pitica, socializai cu o mamica, 2, o barfa, un sfat acolo pe banca.. se leaga.

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salutare! iar n-am intrat o zi, iar ati scris un capitol
am intrat repede-repede sa-i urez gabitzei multa bafta maine la amnio. suntem toate alaturi de tine si nu ai de ce sa-ti faci griji
si-acum fug sa citesc din urma. sper sa reusesc inainte sa deschideti un nou capitol

22+5,

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Buna seara, burticute!

Am o zi de cosmar la servici, avem un avocat tanar care e taaare rasfatat si isteric, imi vine sa-i sparg dintii. Acu' la ora 5 ma trimite dupa lapte prin firma (avem 27 de etaje si habar nu am unde se buncareste acum laptele ca abia ne-am mutat de o luna in cladirea asta si totul e inca haos), ba imi spune "Aduceti vreo 5-6 cutii, ca sa avem de rezerva!". I-am trantit-o si eu: "Sorry, nu pot sa car atata, sunt gravida si trebuie sa ma menajez, dar incerc sa gasesc undeva o cutie"... Ce tampit, m-am enervat la culme!

Abia am reusit sa va frunzaresc.

Daria, si tin'te tare!! Ce fata curajoasa!

fecian, si eu cu sotul eram azi la 4 dimineata popandai, tot oftam si ne tineam de manute. In final eu am atipit din nou, el saracul s-a trezit pe la 6 si s-a dus la PC, apoi n-a vrut sa plece la servici inainte de a ma lua in brate si a asteptat pana la 8 sa ma trezesc eu, scumpul de el. Si pe mine ma mai macina gandurile. Ai incercat sa te autosugestionezi sa visezi ceva frumos? stai cu ochii inchisi si imagineaza-ti o poveste frumoasa, ceva ce vrei tu sa traiesti, eu de multe ori am facut asta si dupa aceea chiar s-a continuat povestea mea in vis.

gabitzam, suntem langa tine maine si tinem pumnii stransi-stransi!! Relaxeaza-te, nu te incorda, vorbeste in gand cu bebe si o sa vezi ca trece repede si asta! Bafta multa!

Va pup, fetelor, sunt chiauna de oboseala si de stres!

Felicia 16+ cu - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andree, ca sa-ti apara caruciorul albastru la semnatura trebuie sa scrii cuvantul 'baietel' intre paranteze patrate, adica asa: [ baietel ] (fara spatii intre paranteze).

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule dau o bere!!!!Merci mult pt tot !!!neaparat ar trebui sa ne intalnim sa-ti dau o bere dar nu stiu cum facem ,ne intalnim undeva la jumatete de drum>pupiki

Andreea 20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis

Mergi la inceput