Comori de nov-dec 04 (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Vai, ce casute frumoase am vazut pe aici, sa le stapaniti sanatoase impreuna cu familiile aferente.

Try, ati facut o treaba remarcabila, chiar arata super basementul vostru...bravo voua, in special tie.

Ele, bine ai revenit, felicitari pt casuta si pupici la nazdravanica ta. Cat despre bebe 2, de facut e usor, mai greu e cu crescutul lui, dar este ceva minunat. Mie una nu-mi pare rau si pot sa-ti spun ca ma gandesc si la al 3-lea .

Ei si ca tot veni vorba de bebici, fetelor, mai proaspete mamici (si nu numai), ia spuneti cam cum trebuie sa fie cacacelul de bebe alaptat exclusiv la san. Marefer la consistenta...Patrick face cam in fiecare zi, mult, de da pe afara si cam zemos, nu stiu cum sa-i zic...Si inca una...e bine ca bebeii sa doarma pe burta? al meu are o preferinta excesiva pt pozitia asta, iar pt mine asta e ceva nou...aici nu pot intreba pe nimeni din domeniul medical, ca mi se spune clar ca nu pe burta. Argumentul lor il cunosc (prevenirea mortii subite a nou nascutului), dar or mai fi si altele contra...sau pro? voi ce stiti?

Miki, Try, ati observat bine ca nu prea seamana baietii mei, doar poate la aerul general, ca doar is frati...de aceea am si pus in ghilimele seamana. David era cu par mult negru si ochii negri, Patrick are cateva smocuri de par blond rosiatic si ochii inca nu ma pronunt, dar sper sa ramana asa cum sunt...albastri.

Va doresc o noapte de vis la toate

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
Ele,bine ai revenit!sa stapaniti sanatosi casuta!Cred ca e asa frumos sa locuiesti in Brasov...
Miki,Roxana,sambata pe patinoar la Moghioros????Primesc si balene???ca poate cad si se sparge gheata...as veni si eu,da' Mariuca nu vrea sa patineze...sa vedem.
In rest,am fost la eco ieri,BBlina a ramasa BBlina,deci tati a pierdut si ultima speranta si mami e extrem de fericita.Are cam 200g,se agita acolo de mama-mama,desi eu inca nu o simt decat fff rar si slab.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/2197756400/in/photostream/

Astea-s pozele, cate s-au incarcat cu terenul de casa si cu casa. Am ramas datoare de ieri seara.

OTILIA - La noi a fost putin diferit. Ca n-am facut nici imprumut si nici n-am strans ban pe ban ani de zile. A fost destul de incalcita situatia si ne-a fost tare greu vreo 6 ani, dar pana la urma s-a rezolvat intr-adevar bine pentru noi.

TRY - Nu pot zice ca nu face bine sotul meu pe ce pune mana (imi revizuiesc ce-am zic), dar cum nu face sau prefera sa nu faca e tot aia.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

buna dimineata!
Andreea, deci o sa fii mamica de 2 fetite. Felicitari si sarcina usoara in continuare. Cu privire la statul in Bv e frumos si ne place dar acuma depinde de persoana. Aici e alta clima, ploua vara cam zilnic, in permanenta e o umezeala in aer,e zapada cam de prin octombrie continuu ..dar noi iubim muntele.
Eu cu bebe doi ma tot gandesc...am vorbit si cu sotul si in momentul asta nici unul nu avem nervii necesari...si a ramas sa mai terminam si noi ce e de facut si daca ne ies planurile care le avem...poate peste vreo 3 ani.Probabil ca nu vrem cu adeverat ca daca ar fi sa vrem imediat l-am face si nu ne-ar pasa de alte lucruri. Oricum eu admir mamicile care au avut curaj pt al doilea bb.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ANDREEA - Felicitari pentru cea de-a doua fetita!
Sa ai sarcina usoara si copil sanatos!

Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Andreap, felicitari pentru bb Sara si spune-i lui sebi sa mai are shanse la bb3 sa nu-si piarda speranta
pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Ele si toate fetele care stau in provincie, as pleca din Bucuresti si maine, dar n-are sotul unde sa-si gaseasca post mai bun sau macar ca asta, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Fetelor, frumoase casute, sa le stapaniti sanatoase!

Noi deocamdata nu ne-am propus sa ne mutam,stam foarte bine aici si avem destul spatiu,oricum nu ne-am permite (si cu mare efort) decat evantual la margine de Bucuresti si Bianca incepe scoala, nu vreau sa o chinui cu drumuri zilnice interminabile.In plus nu ar avea cine sa stea sa supravegheze lucrari, asa ca zicem pas deocamdata, si cred ca pentru multa vreme. Sotzul meu e comod la chestii din astea in plus are un program bombastic la servici,deci no chance. Eventual , daca ne imbogatim subit, sa luam ceva gata construit.Noroc ca au facut ai mei casuta de la munte, avem si loc de relaxare de cate ori simtim nevoia.

Try, m-ai distrat cu "dotarile" tale. Daca simti nevoia, eu am de donat.
In plus, merci ca ma incurajezi, deci asa o vor tine cu harjoneala pana la adolescenta? M-am scos, deci trebuie sa-mi gasesc uncalmant potrivit sau sa imi rezerv periodic loc la sanatoriu la Paraul Rece..
Vorba ta, noroc ca exista simomente de iubire.

Andreea, poti veni la patinoar, dar personal nu iti dau voie sa te sui pe patine, poti sa ne admiri de la distanta.Felicitari pentru bebelina!

Miki, deci daca veniti si voi, mergem si noi duminita. Vorbim!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Pai, deasta si noi am si optat pentru o casa la tara in loc de-o casa noua in cartiere noi.
Toti aveau o casuta la tara sau de vacanta unde mergeau si ce bine era! Noi nu aveam nici macar rude la tara unde sa mergem.

Asa ca, ne-am facut.
Si n-a costat mult in ciuda impresiei pe care poate o face cand vezi pozele. Dar, e adevarat ca inca n-am terminat-o, si acuma c-o vede ridicata si cum arata, sotul meu a devenit mai pretentios decat inainte.

Proiectul imi apartine. Eu am vrut sa arate asa. El nici n-a stiut cum va fi, ca s-a uitat pe planuri si n-a inteles nimic.

Dar acuma vrea si alea si alea... ceea ce n-o sa se prea intample pentru ca el doar isi imagineaza, eu sunt cu practica.

Iar cu apartamentul, recunosc ca am avut un noroc chior. Nu l-am luat prin agentie si se mai si grabea proprietarul sa se mute asa ca se grabea.

Una peste alta, nu m-am linistit, dar sunt multumita.
M-as linisti numai daca as fi intr-o tara civilizata unde o casa sa coste decent, iar intretinerea ei la fel. Si unde sa stiu ca, ,copiii mei nu vor avea grija zilei de maine asa cum o am eu pentru ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andreea, felicitari pentru bebelina. Vad ca asta iti si doreai!

Miria, e un duplex casa, sau e toata a voastra?
Oricum, foarte faina si mare. Si livada...
Noi chair daca stam in casa, am simtit nevoia de casutza la tzara. E altceva...si fetitza mea e innebunita dupa viatza la tzara.

Foarte faina si casa Elei. Inseamna ca a avut o fundatie bunicica, cat era ea de veche..daca a-ti putut face plan de mansardare!
Cred ca e mai bine in Brasov, nu?

Oti, cred ca multi iau si credite cand fac casa, sau cumpara. Mai sunt unii care au noroc de mosteniri.. oricum, e important sa ai un sprijin de undeva.
Deci tu nici nu te gandesti sa ramai in Norvegia?
Vrei acasa?

Mergi la inceput