Comori de nov-dec 04 (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by Ele

Neata fetele!
HAideti ca m-ati tentat sa ma mai loghez si eu.
Vad ca multe fete aveti deja al doilea bb si ma/va intreb ce ati facut de sunteti asa curajoase??? ca mie mi-a mancat Denisa si urechile..de creieri ce sa mai zic..
Bits cum e cu 2 bebei?? Rezisti??
Si Monica ma intrebai la ultima postare cum am ajuns in BV?? Pai sotul si-a mutat jobul si noi vroiam de mult sa ne facem o casutza dar preferam sa nu fie in coxul de la Gl. Si cum a aparut jobul nu ne-am mai uitat in urma. Am vandut ce aveam in Gl si ne-am mutat aici. Ne-am luat o casutza dar era superbabeasca , asa ca juma din anul trecut (din iulie pana cand a dat frigul am stat in renovari) doar pt parter. Pe anul asta ne asteapta mansarda.
Dar Denisa e sefa la sanie si la tipete pe partie ...:)plus ca de cand suntem aici nu mai avem treaba cu racelile deloc (in gl mi le facea lunar ).
Haideti ca nu ma intind prea mult, mai revin (sper).

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Ptii ce floare rara esti, rasari precum ghioceii pe sub patura de zapada, speram sa te vedem mai des pe-aici. Felicitari de casuta si vrem neaparat poze cu denisa.
Cu bebe doi, Elena, ce pot sa-ti zic ca te vad deja speriata de Diana asa ca mi-e tare greu sa te indrum spre-al doilea ca dup-aia ne bestelesti pe-aici pe noi . Poate sa ti se para greu (m-am ghidat dupa felul cum ai descris relatia cu Diana ), dar pe cat de greu este, pe atat de multe satisfactii iti si aduce, sa stii.
Dar trebuie sa vreti in primul rand amandoi caci asta va va indulci mai putin greul.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Imi inchipui ca de Denisa era vorba aici .
Andra ea este foarte agitata plus ca a mai fost la bunici o perioada si i-au facut toate voile. Acuma e plina de mofturi si daca nu faci cum zice ea incepe scandalul. Nici eu nu mai am nervii necessari sa-i explic calm ce e bine si ce nu. Si s-a facut si o lingusitoare..in caz de sunt suparata pe ea vine si ma iubeste si imi papa deget cu deget numai sa stie ea ca mami o iubeste. Ori acuma e pb ca stam toata ziua cu ea acasa?? si eu si sotul??? Avem o serviciu in care 90% suntem acasa cu exceptia delegatiilor.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
Oti, Monica va spun cu mana pe inima ca Miha se alinta, mey...deci, nu e vorba de nici un unghi si nici un favoritism asa e ea si gata.

Mey cumatra mey...tu cu cine tii?

quote:
Mie mi-e draga oricum, imi place s-o tachinez si vad ca si voua

Si eu...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

ce vilan are Ele, ce baie uriasa si ce living fain . Cred si eu ca ati fost ocupati dar aveti un cuibusor asa de reusit acum. Chiar daca mai aveti ceva de facut la vara. Stati cumva in Sanpetru?
Andra, cam asa se construieste si pe aici. De aceea mi se par extraordinar de scumpe casele, pentru ca incep cam de la 300 000 de euro si mi se pare enorm pentru o casa cu structura de lemn, dar deh pretul pietei. In al doilea rand la cum ploua aici aproape continuu costa mult intretinerea lor, trebuiesc peretii exteriori vopsiti la 3-4 ani iar la 20 de ani se mai umbla pe la pereti sa se vada starea lor, nu cumva sa fie mucegai, carii, etc.
Unde stam acum proprietara a izolat suplimentar tavanul de la dormitor sa putem dormi linistiti, dar in celelalte camere se aude. De la baia mea aud ce vorbeste ea in livingul de la etaj . Mai nasol era unde am stat inainte. Cand dadeau cei de deasupra drumul la masina de spalat ne zdranganeau bine de tot farfuriile in stativ, de dormit nici ca se putea.
Avantajul caselor de lemn este ca sunt foarte calduroase, lemnul este cel mai bun izolator termic. Dar este nasol cu incendiile daca lemnul nu este tratat. Din pacate in Bucuresti nu prea se poate construi in lemn din cauza cutremurelor, adica se poate parter dar nu constructii etajate. Acum doi ani, chiar inainte sa accept sa vin in Norvegia am avut tangenta cu produse din glulam, www.glulam.ro, chiar era ceva nou pe piata noastra. Nu stiu cat de cunoscuti sunt acum dar merita sa vedeti ce constructii din lemn au facut.

Una si cu una fac doua, de unde aveti frate bani de casutele astea? Sau eu muncesc pe nasturi? Uite Miria si apartament de 4 camere si casuta la rosu in acelasi an. Iar noi ne strofocam de doi ani sa schimbam un apartament de doua camere cu unul mai mare, si nici in 2008 nu o sa facem nimic ca nu sunt fonduri suficiente .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by aime

'neata!

Oti, Monica va spun cu mana pe inima ca Miha se alinta, mey...deci, nu e vorba de nici un unghi si nici un favoritism asa e ea si gata. Are o silueta ...moama, moama...acu zice ea ca are burtica, e si normal, da in rest e ca si cum n-ar fi nascut. Pai stiti voi cat avea duamna inainte cu doo saptamani sa nasca? 61 kile, mey, imbracata ...va dati seama? Atat aveam eu la 3 luni (si fie vorba intre noi, acum is si mai si ). Mie mi-e draga oricum, imi place s-o tachinez si vad ca si voua

aime si Vladimir

Eram precisa ca asa este. Auzi la ea 61 de kg in luna a noua, doamne Dumnezeule. Pai de asta avem noi atat din cauza echilibrului in natura .
Acum serios vorbind eu 1 an am alaptat, uramtorul an am facut ceva miscare adica mers pe jos la servici si am ajuns la 60 de kg, ba chiar in vremurile bune si la 57 de kg. Acum insa se vede treaba ca desi nu-s gravida fizic, cred ca-s gravida la cap ca sunt iar in crestere necontrolata, ma rog eram ca acum am scazut un kg de am 61 .
Asa ca, eu cred ca ar trebui sa fac copii din trei in trei ani sa am o scuza pentru kg mele , sa nu fiu doar gravida in simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

ce vilan are Ele, ce baie uriasa si ce living fain . Cred si eu ca ati fost ocupati dar aveti un cuibusor asa se reusit acum. Chiar daca mai aveti ceva de facut la vara. Stati cumva in Sanpetru?

Nu , In Cristian. E prima localitate de langa Bv cum mergi spre Bran. Si nu e vila mai, e o casa nu palat dar e cuibusorul nostru..O sa fac un album si cu "cocioaba" dar sa nu va speriati. Arata jaaaaalnic , era stil vagon, plina de rahaturi. Am aruncat zeci de remorci de gunoi.
Azi am bantuit pe DC cat pt toata lipsa mea .Acuma fug sa adorm fata.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELE sa traiti fericiti in casuta pana la adanci batraneti!!!!! si mie mi-a lasa impresia ca e vila , mi-a placut si mie ca si Otiliei, livingul, dar cred ca cel mai mult BAIA!!!! ...toata ziua m-as balaci in cada ta!!! pupa fata, somnic usor!

Lui Paul i-au iesit iar bubite noi nu ma asteptam sa ii mai apara, iar celelalte vechi trec foarte foarte greu!!!
Baiatul meu Alba-ca-zapada e buboooooooooos si il manancaaaaaaaa mititelul!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ele
Si nu e vila mai, e o casa nu palat dar e cuibusorul nostru..

Nu gasesc emoticon cu ala care suspina...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ele bine ai revenit, sa va fie de bine casuta frumoasa si calda(primitoare).

Roxanica venim duminica de la 12 la 13 daca asa zici ca trebuie.Cine se mai simte tinerica sa se prezinte la datorie pe patinoar, poate asa ne mai vedem si noi.

Onitza ne pare rau de bubiciosul tau, si Yannis a avut acum vreo 2 zile, am fugit la doftor, dar din fericire el a avut doar o reactie la ceva nasol ce am mancat eu.I-au trecut imediat cu o solutie mentolata si ceva Biotics pt ca facea si kk cam des si moale.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow ce casute frumoase aveti...sa le stapaniti sanatose, noi ca si oti...ne straduim de la 3 la 4
onitza ochiosul sa scape mai repede de bube
somn usor tuturor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Vai cat am avut de citit si de vazut la poze ca nici nu mai stiu ce-am vrut sa spun.Era bine sa deschid doua ferestre, sa scriu ceva, sa mai citesc si tot asa...
Asa ca spun va pe toate si pe copilasi.
Miria, Dumnezeu s-o odihneasca! Fii tare si intareste-o si pe mama ta.Daca iti vorbeste mult despre bunica ta, ascult-o chiar daca a mai spus de 10 ori acelasi lucru. Sincer mie asta mi-a facut bine, faptul ca am vorbit mereu despre Raluca si n-am tinut in mine.

Ioana, eu ti-am mai spus ca Diana face alergie la intepatura de insecte(in rest nu avem pb), dar destul de urat.De exemplu daca o pisca un purec, tantar in cateva locuri ies inca vreo 20 si de bube si-s mari, ca la varsatul de vant, pline cu lichid. La inceput tot cu crema mentolata o ungeam dar nu treceau si totusi o mancau.Pe la 1 an si ceva ne-a prescris dr. Fenistil gel...ei de atunci nu mai avem asa urat, nu se mai fac cu lichid si nici n-o mai mananca(plagea saraca de rau ce-o manca) si 2-3 zile i dau obligatoriu Claritine http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=4114&fl=1

In rest noi suntem bine, am terminat prima tura de Lantigen B a fost vreo 3 zile racita dar asa curs de nas si in rest vesela si energica.
Azi mi-a fost tare drag de ea.Se zgariase la un degetel si-a vrut sa planga dar i-am spus "las' ca-ti trece pana te mariti", a facut niste ochi mari si mi-a spus c-o mutrita suparata "eu nu ma malit"...i-am povestit ca si eu m-am maritat cu tati si atunci cand va fi mare va gasi si ea un baiat cu care o sa se marite...m-a ascultat cu atentie si cand am terminat mi-a spus "atunci ma malit ca tati" orice, doar sa fie ca tati.Il imita chiar si la imbracat, isi pune sapca cu cozoroc sa fie ca tati, vrea sa mearga la "luclu" ca tati ca mami nu merge la "luclu" ea merge doar la scoala...asta a fost o alta discutie..."tati lucla si tu la scoala doal scli si dictezi"...
Eu astept acu' sa vad ce se hotaraste ca 90% primesc reducere de activitate, a scazut nr de copii, e bine si nu...inca n-a aparut lista posturilor vacante si nu stiu ce gasesc, ca trebuie tot rural...nasol dar o rezolv eu si pe asta.In rest toate bune si frumoase.
Va !

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput