Comori de nov-dec 04 (167)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

wow, cum arata puiul
o reteta ceva nu ne oferi miki? pliz

draga Miha, tu nu ai de ce sa mai intri la cura...

Multumesc Monica. Esti o draguta,dar ti-am zis ca n-am aratat toate pozele de la petrecere. Le-am pus numa pe alea care dau bine.
Reteta lui Miki am gasit-o pe culinar.Am mai salivat nitel si pe acolo. Am notat reteta si o voi face la o ocazie festiva,cand vom avea ajutoare la mancat,ca io cu barbata-miu mancam un pui intr-o saptamana.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Otlia,multumesc,si tu esti o draguta. Mey...poza aia e facuta dintr-un unghi favorabil mie,atata tot.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miho, pai eu nici din avion nu arat asa slaba ca tine si tu zici de unghiuri fa si ne/favorabile

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bine Miha, atunci o rog pe Aime sa-si dea cu parerea ca ea te stie live, eu doar din poze.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bitsone lipsa la apel pe unde esti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Fetili reteta este a lui Jamie Oliver, am vazut-o la TV si am luat cartea (una dintre) a lui de bucate.E foarte simplu oricum: puiul il ungi cu un sosulet de patrunjel, cimbru, busuioc, coaja lamaie, eu am pus si suc de lamaie un pic, sare, piper si amestecate cu 4 linguri de ulei.Cam 1 kg si 1/2 de sare grunjoasa am amestecat cu 2 linguri de anason si 3 oua, in asa fel incat sarea aia sa se faca pastoasa si ''lipicioasa''.In tava pe hartie de copt se face un pat din jumatate de cantitate de sare, se pune puiul, dupa care se inveleste cu restul de sare.L-am lasat vreo 2 ore juma la 200 grade.Dupa ce l-am scos am taiat coaja de sare incetisor cu un cutit si iaca super mancare usoara.Am uitat ca l-am si umplut cu cateva cubulete de legume dar marturisesc ca din ele cartofii au fost cam cruzi.
De acum voi pune comentariu la poze (am invatat de la Monicut-multam), ca sa nu mai incarc pagina cu retete.
Preparea mi-a luat 10 min , asa ca va recomand.

Miria condoleante, si eu subscriu la ideea ca ai avut noroc de o bunica, care a devenit si strabunica si ati avut o relatie deosebita pana la sfarsit.Eu nu am avut parte de nici un bunic si am suferit.Multa putere si ma gandesc ca tati ar putea eveda cu Damiana un pic cat sa plangi.Eu as plange ca sa ma eliberez de tristete.

Inca n-am vazut basementul dar deja simt ca mor iar de lipsa de spatiu, sunt extraordinar de individioasa si mandra de tine Andra ca te inhami la asa ceva cu 2 ploduti mici in casa.Le faci pe Toate ca viteaza si iti mai si ies, so BRAVA !!!

Duminica mergem si noi la patinoar in Moghioros, asa ca Roxana sper ca-mi vei tine companie.Sunt tare curioasa cum se va descurca al meu.

Otilico cum le spui tu verde in fata adevarurile alea crude.Asa e, Miha se poate lauda cu o silueta de praspata mamica de invidiat.Nici din avionul meu nu am asa posterior si nici restaurantul nu mai e de 5 lingurite-sau cum s-or categorisi astea.Si cand te gandesti ca am fost asa.

Dama intrevad niste ochisori albastri? ca David la aceeasi varsta avea deja niste margelute negre..si ce de perisor.Au acelasi "aer", si i-as recunoaste de frati,dar nu-mi par izbitor de asemanatori.Oricum ar fi sunt draguti foc si-mi place atitudinea "seniorului", foarte protector si iubaret.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

neata ,neata!beau cafeaua!

Monic am lipsit ieri ca m-au extenuat copii.am fost in vizita la o prietena si m-au ametit asa ca pt deconectare am dat o tura pe la sala,i-am lasat in grija staffilor de acolo si mi-am facut de cap 1h si jumatate,iar cand am ajuns acasa eram atat de obosita ca la 21 deja dormeam cu copii cu tot.

am fugit sa duc copilul la camin.revenim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata si de la noi!
Miki..cand mai ai timp de gatit????2 nazdravani,gatit,sala....si mai ce?Deja devin invidioasa
Bits...plaja....visez si eu
Monica,da' stiu ca ai musafiri,nu gluma..
Noi suntem bine,Mariuca la fel de incapatanata ca-mi vine sa o non-stop.Eu nu m-am simtit prea bine ieri,adica m-a cam suparat burtica.Aseara am adormit ca la icneputurile sarcinii pe la 21 si m-am trezit la 22.20 sa fac baie fetei.Azi merg la medic,sa vedem ce face BB si daca nu cumva a devenit BBlus din BBlusa.
daca mai am cum,intru sa va spun.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata fetele!
HAideti ca m-ati tentat sa ma mai loghez si eu.
Vad ca multe fete aveti deja al doilea bb si ma/va intreb ce ati facut de sunteti asa curajoase??? ca mie mi-a mancat Denisa si urechile..de creieri ce sa mai zic..
Bits cum e cu 2 bebei?? Rezisti??
Si Monica ma intrebai la ultima postare cum am ajuns in BV?? Pai sotul si-a mutat jobul si noi vroiam de mult sa ne facem o casutza dar preferam sa nu fie in coxul de la Gl. Si cum a aparut jobul nu ne-am mai uitat in urma. Am vandut ce aveam in Gl si ne-am mutat aici. Ne-am luat o casutza dar era superbabeasca , asa ca juma din anul trecut (din iulie pana cand a dat frigul am stat in renovari) doar pt parter. Pe anul asta ne asteapta mansarda.
Dar Denisa e sefa la sanie si la tipete pe partie ...:)plus ca de cand suntem aici nu mai avem treaba cu racelile deloc (in gl mi le facea lunar ).
Haideti ca nu ma intind prea mult, mai revin (sper).

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

heyyyy cumatra!mey da mai apareti si voi?!v-am dat disparute de vreun an si ceva.ce ma bucur pt voi!Brasov!frumos oras!pune poze cu Deny ca iei bataie!
greul a trecut cat de cat!cand ma uit la ei cum se joaca imi spun in sine ca bine am facut ca-s asa de apropiati de varsta.acum incerc sa-mi fac mai mult timp pt mine ca m-am cam neglijat in ultima vreme iar ca sa compensez chestia asta am hotarat sa-i inscriu pe amandoi la inot,Ken la grupa mijlocie si Amon la clasa de bebei.

Mergi la inceput