Comori de nov-dec 04 (167)
Raspunsuri - Pagina 3
danette spune:
Bits, ce fain ca ai posibilitatea sa mergi cu copii la sala, si sa-i lasi in ingrijire. Asa as vrea si eu.
Ref. la vacuum-ul ala, este un aparat de dimensiuni mari sau ceva portabil, adica poti sa-l cumperi pentru acasa?
Andra, esti meseriasa! si ai tai deasemenea. E o chestie serioasa la ce v-ati inhamat acolo, si chiar daca aveti mag. gen BauMax, Bricostore, Praktiker (ca astea sunt pe la noi) sau emisiuni/reviste cu bricolaj,... e vorba ca totusi trebuie sa stii ce faci acolo din mai multe puncte de vedere.
Felicitari! esti grozava, stiu ca tu esti 'motorasul'.
Andreea, astept cu nerabdare sa scrii ce-i in burtica.
Super puiul in crusta de sare, MIKI. Cred ca a fost delicios. Si intr-adevar nefiind in ulei, e mai ok.
Eu am probleme cu cuptorul de vreo sapt. (iese gaz pe undeva si fum, asa ca nu-l mai pot folosi) si drept sa va spun tare ma bucur, fiindca-i pusesem oricum gand rau aragazului meu... imi doream cuptor cu autocuratare si plita separata.
Acum am ocazia...motivata.
aime spune:
'neata!
si o de la noi.
Oti, Monica va spun cu mana pe inima ca Miha se alinta, mey...deci, nu e vorba de nici un unghi si nici un favoritism asa e ea si gata. Are o silueta ...moama, moama...acu zice ea ca are burtica, e si normal, da in rest e ca si cum n-ar fi nascut. Pai stiti voi cat avea duamna inainte cu doo saptamani sa nasca? 61 kile, mey, imbracata ...va dati seama? Atat aveam eu la 3 luni (si fie vorba intre noi, acum is si mai si ). Mie mi-e draga oricum, imi place s-o tachinez si vad ca si voua
Bitsule ceva poze de la petrecere?
Miki "extraordinar de bineinteles" puiul tau (am vazut si eu emisiunea cu Jamie) si astept sa faca cumatra si sa ne invite s-o ajutam...la mancat
Astazi fac o supa de rosii si mai am programat si o super curatenie in debara
Ele spune:
Bits acuma m-am chinuit sa imi fac alt cont pt poze. Sper sa-mi fi iesit si sa se vada.
http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Deny/?albumview=slideshow
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ah si eu abia astept sa mergem la patinoar, dar mai facem antrenament de stat in frig
miki, multam de reteta
andreap abia astept vesti de la dr
fug afara cu piticii, va pup si pe voi si pe copilashi
sa aveti o zi buna
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Multumesc pentru gandurile bune!
Am norocul ca Dumnezeu m-a ajutata sa am o familie inainte de-a se intampla toate necazurile si ma iau cu treburile si nu ma mai gandesc asa mult. De uitat nu pot uita, dar intervin tot felul de lucruri, iar fata este "calare" pe mine si imi trece mai usor timpul.
Imi tot amintesc sfaturi bunicutei mele din ultimele zile cand mai putea vorbi.
Unul era "sa nu te superi pentru nimic ca nu merita".
Imi spunea, ea, saraca, care punea la suflet orice.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Mai, ce tot vorbiti voi de cure de slabire?
Eu, cred ca pe sistem nervos, simt nevoia de dulce tot timpul de vreo luna in coace. Asa ca, m-am si ingrasat.
Sotului meu ii place, dar mie nu.
Totusi nu fac nici un efort sa revin la kg mai putine pentru ca nu simt in mine puterea de-a ma tine de0un regim echilibrat.
Mananc prostii si sunt ca un copil care poate da iama in orice.
Cand merg intr-un magazin cumpar cate putin din tot numai de dragul de-a gusta tot ce vad.
O fi sau nu bulimie, dar e cert la placerea gustului imi lipsea dupa cate interdictii am avut ani de zile ca sa nu ma ingras.
In plus, sotul meu este un pofticios asa ca ne-am intalnit.
miria_cristina spune:
Tare mi-ar prinde bine daca as sta mai aproape de vreuna din voi!
M-am izolat in casa in ultima perioada si nu-mi aduce prea mari avantaje chestia asta, dar o data cu mutatul m-am indepartat si de cei cu care ma vizitam mai des.
Eu stau in Panduri, asa ca poate sunteti careva mai aproape de mine sa ne vedem fara vreun efort prea mare sau vreo pregatire speciala.
Am senzatia ca parca toti oamenii buni din viata mea au disparut dintr-o data.
Ele spune:
Aime sa stii ca eu mi-am dat seama ca ti-ai facut casuta din pozele voastre. Si dupa cum sunt interesata de subiect vreau si poze dar cu produl final ca de molozuri sunt satula de la mine.
Miria nu esti singura care se plange de kg, eu dupa fiecare Craciun si revelion ies cu vreo 4-5 kg in plus. Si anul asta cum am tinut-o in musafiri de la craciun pana duminica iti dai seama cata mancare. Si uite asa iar sunt la dieta Montignac incepand de pe 3 ian.A mai cazut ceva de pe mine de atunci.Referitor la partea cu prietenii si la mine e cam la fel, suntem noi mutati si nu am prieteni deloc pe aici. Noroc ca ne-am mutat la munte ca uite asa am casa plina de musafiri cel putin in fiecare we.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
aime spune:
Ele acum selectez poze cu evolutia lucrarilor/finalul si le pun intr-un album. Sa va fie de bine mutatul, e o zona faina si sunt sigura ca Denisei ii place la curte.
Miria asa zice si al meu sot, cica ii place asa cum is, da ce ma fac ca eu nu ma plac .
Andreea ce face bebe?
roserb spune:
Dama, iti ratasem pozele, le-am vizionat acum, DAR sa stii ca mie mi se par juniorii diferiti total, si la culori, si la fizionomie. Oricum, sunt niste frumosi amandoi .
Miki, ce mi-ai facut cu puiul ala!
Cand veniti la patinoar? Ca noi am cam fost in fiecare we, de la 12 la 1, doua ore nu rezista Bianca. Dupa amiaza nu-mi place sa merg , e prea glomerat si multi dilii, ca in tineretile mele, prefer sa-i tin pe copii mai departe de vitezomani deocamdata, am avut eu parte destul pe vremuri...
Daca veniti, call me!
Hai Monicuto, si voi, calesti copilasii, ce eziti atat?
Miria, noi stam in Drumul Taberei, deci nu asa departe de voi. Poate organizam o "vizionare"
Andreea, asteptam vesti de la eco, iti tin pumnii sa fie totul perfect!
Ele, bine ati revenit! Ce mare a crescut Denisa . Draga, cu doi copii, iti trebuie un dram de inconstienta ca sa-i produci, apoi nu mai ai incotro si intri in joc, ca trebui esa-i si cresti. Glumesc acum, e frumos, dar tare greu uneori
Bits, ma bucur ca reusesti sa gasesti timp si pentru tine, pe aici e cam greu sa mergi si cu copiii la sala.Ma rog, eu as avea ajutoare, dar le solicit pana vin de la servici , asa ca dupa amiaza trebuie sa le ofer ceva pauza, altfel raman fara ele
Noi suntem bine, am parte zilnic de programul de batai al copiilor, m-au innebunit. Macar o repriza pe zi trebuie sa se certe, altfel nu se simt bine. Fetelor care mai aveti frati/surori, asa o sa o duc pana la adanci batranete?
Altfel, ma ocup cu inscrierea Biancai la scoala, alta distractie si asta, nu ne-am hotarat inca unde va merge. Dupa capul meu, daca invatatoarea e buna, primele 4 clase as vrea sa le faca cat mai aproape de casa, sa vedem.
Roxana&Co
POZE CU PITICII