Comori de nov-dec 04 (167)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DANETTE - Pai, nu stiu nici o fabrica de sticla aproape de Bucuresti.

ELE - Nu prea stiu preturile, dar, in general, set de 6 pahare lucrat manual se ridica la 1 mil. poate si mai mult.
Depinde de unde le iei.
Cele care sunt in magazine se fac deobicei in serie, adica nu-s lucrate manual chiar daca nu te prinzi.

Eu nu le dau pe bani sau cand o fac cer o suma onorifica, adica imi calculez paharele cumparate, vopselele, lacurile si "statul in cuptor".
Nu adaug valoarea artistica pentru ca atunci le-as pune in vitrina mea, ca nimeni nu-ti cumpara "arta" cand intretinerea se scumpeste in mod obraznic de la un semestru la altul.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Problema pt care tu nu scoti bani pe pahare tine de marketing, Miria .
Nu le vinzi cui trebuie si punctul de start e ca nu ceri cat trebuie pe ele.

Ei, cu alex a fost mai mult o gluma, in sensu lca daca m-ar vedea cu acuarele si pensula pe pahare sigur ar vrea sa ii dau si lu isa mazgaleasca. N uca ar scoate opere de arta, dar de amorul artei, tot ar putea sa traga niste dunci. Nu ar avea valoare artistica, ci doar sentimentala pt mine.

La ce temp pui cuptorul sa definitivezi vopseaua?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

TRY - Pai, chiar nu ma pricep la negustorie. Mi-e rusine, dac poate cineva sa ma inteleaga.

Si cesa fac? Sa cer mai mult?

Arderea se face in functie de pasta pe care o folosesc. Cam la 150, dar cu usa intredeschisa la cuptor.
Oricum, se tine foarte putin ca sa nu se sparga sticla.

Si asta o stiu din practica. Teoretic cred ca as gresi sa zic ca stiu exact cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Suratelor sunteti meseriase, va felicit din toata inma.Mie nu-mi iese nici macar un ciorap cusut cum trebie din mana..ce sa mai zic de fineturi.Cumpar eu cand ma mut la casa noua, ca-mi plac lucrurile facute manual.

In seara asta, ca tot a povestit Andra de pedepse duse la capat, l-am bagat pe Alex la baie, care e perete in perete cu dormitorul nostru si patutul lui Yannis.Yannis care se chinuia sa adoarma.Ii spun lui alex: nu tranti jucariile in baie, ca nu s-a umplut cada si fac zgomot.El tranteste una, se uita la mine, ii zic daca mai trantesti te scot, o tranteste si pe a doua, il intreb: ai auzit: zice da si tranteste si racul....In secunda urmatoare atarna de bratul meu, l-am tarat in pielea goala in sufra, l-am bagat in pijama si in pat, fara lapte, fara spalat pe dinti.Am stins lumina si bomaneam: ce-ti bati joc de mine, vorbesc singura, crezi ca merge tot timpul sa soun ceva si tu sa nu ma asculti??? si tot asa.
Aud dupa cateva minute: mami(suav) , am gresit, n-am vrut.Si tot asa ca-l ingnoram vreo 5 min, dupa care cu suspine: nu mai fac..si tot tacamul pe care-l stiti si voi.M-am dus si i-am aprins lumina, si i-am zis cu cea mai taioasa vorba pe care-o am ca nu glumesc cu el, cand il rog sa faca ceva ma astept sa ma asculte ca nu-i greu si nu vreau in seara asta sa aud de el, sunt f suparata.A adormit asa, iar acum eu n-am somn ca s-a culcat copilul suparat. Si nu am nici cea mai mica satisfactie de "ce lectie i-am dat".

In schimb la baia lui yannis am ras cu lacrimi, Alex stoarce una dintre jucariile lui de baie de apa in capul lui Yannis si rade, iar Yannis se distreaza si rade cu hohote pana sughite.Pai sa nu-i mananc? Mor ca nu-mi mai merge camera si nu-i pot flma sa vi arat si voua.

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

MIKI - Sa stii ca nici eu nu-s buna la cusut.

Ce draguti trebuie sa fie doi copii in casa. Pe de alta parte, cand cresc mi-ar fi teama ca n-o sa razbesc cu ei.

Si eu o cert sau o trag de cozi pe fii-mea cand nu mai pot. Si dupa ce-i trece plansul vine si tot ea ma pupa si zice Iarta-ma si atunci sunt stergator de picioare si prosop de bucatarie.

Face Dami cu mine ce vrea.

Si cand ingros vocea la ea si vreau sa par sfatoasa sunt cel mai caraghios om de pe pamant.

Mergi la inceput

Fetele, lamuriti-ma si pe mine, care ce pensii private ati ales?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata, poftiti la .
Sa nu credeti ca m-am trezit asa devreme fara motiv, mergem la zapada la munte.
Miria, ma batea si pe mine gandul sa aleg o pensie privata ca nu se stie . Am citi pe net un top al optiunilor si pe primul loc era ING.
Ma garbesc ca altfel stateam mai mult de vorba, sper sa am timp diseara de mesaje multe legate de "comorile" de pe aici.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Miki am citit intamplarea ta cu copiii si stii ce m-a uimit : nu m-a faptul ca ai nervi ca doar toate avem ci faptul ca Alex iti zice a ca gresit. Si Dami a Miriei zice Iarta-ma. Offff, a mea nu scoate lucruri de astea din guritza ca sa nu mai zic ca daca o cert dupa ce ma intorc cu spatele ma stramba . Deci bucurati-va ca aveti copii intelegatori si educati.
Miria noi la Aig ne-am facut pensiile. Cu ING am patit-o cu un casco si am mai auzit tot felul de cazuri. Deci nu te sfatuiesc. NOi am vrut sa alegem o firma care sunt demult pe piata asigurarilor si numai cu asta se ocupa. Nu cele care apartin de o banca.
Un we asa cum vi-l doriti.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
mai mai ce ma intereseaza si pe mine discutiile astea cu amenajari. Si noi ne-am chinuit efectiv cu casa in primul an. Ne-am mutat cand era doar sapa pe jos si eu eram insarcinata cu Daria. Nu am avut de ales dar pana la urma lucrurile s-au aranjat. Inca stam doar la parter si speram sa ne apucam de etaj anul acesta. Oricum parterul nu e finisat aproape deloc, fiind si fara bani cand ne-am mutat am dat doar un var alb peste tencuiala iar tavanul de rigips l-a pus sotul meu. Deci, dupa ce facem etajul ne mai reabilitam putin si trebuie sa facem parterul. Noi in total avem 140 mp locuibili: bucatarie, baie, living, loc de servit masa jos iar sus un master badroom (cu baie) si un dormitor pentru fete si un dressing. Ar mai fi loc de un dormitor in mansarda dar asta in alta viata cred. Noi am luat destul de ieftin terenul la vremea aceea (avand in vedere ca e in oras dar totusi intr-o zona linistita) dar ne-a costat mult fundatia (terenul e in panta si am facut fundatia sanatoasa) si amenajarea curtii ca sa putem face niste terase ca sa fie si ceva tern plat. Anul trecut chiar ne gandeam sa vindem aici si sa ne facem o casuta in zona unde are si Eveline (2-3 km distanta fata de oras) dar am abandonat deocamdata.Ideea era sa vindea "bine" aici si sa ne facem o casuta la gata in alta parte ca ne-am acrit de refinantat credite si de facut cu putintelul cate ceva, iar de mosteniri (vorba lui Oti) nu poate fi vorba. Sper sa ma mai lasati sa povestesc despre asta cand ma intorc, maine plec pentru 1 saptmana pe taramuiri mai calde.
Mikiam si multe "gafe" cu fetele pentru ca nervii astia nu cauta la fata omului. Daca va povestesc va schimbati parerea despre mine, dar o voi face totusi dupa 27 ian (ca la sedintele AA sa ne sustinem una pe alta).
Andreap iti doresc rezultate bune la urmatorul TT.
TRY felicitari pentru primii pasi de unul singur. M-ai uimit cu basementul.
Miria si Danette aveti niste maini de aur, eu sunt antitalent la acest capitol, de fapt ma intreb daca am vreun talent la ceva.
Nu mai am timp sa scriu acum: ma duc cosmetica, o pregatesc pe Ana pentru patinoar si as mai avea si la bagaj de lucru dar pentru mine plecarile sunt un factor de stres si nu ma prea pot concentra.
V-am pupat.
PS cred ca am facut greseli dar nu mai am rabdare sa recitesc.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Calatorie placuta, Carmen!

Mergi la inceput