Comori de nov-dec 04 (167)
Raspunsuri - Pagina 16
miria_cristina spune:
M-ar tenta o pensie privata, dar nu prea am incredere in sistemul nostru de pensii.
Ma vad cotizand o viata si la sfarsit cine stie ce surpriza neplacuta ma asteapta.
Pe de alta parte, nici ca mama, ca 5 mil parca n-as vrea sa fiu.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
mikimi spune:
Ele nu te imacienta, asta e rezultatul unei "tocanite" la capul lui de 3 ani.Si daca a stat asta vara o sapt la munte cu soacra-mea si cu verii lui s-a dus totttt.Asa ca de acum te apuci tu frumusel sa te impui-atat cat se poate- cu rabdare, ca noi am tot discutat si fiecare a dat exemple pe aici de nervi varsati degeaba, cu o concluzie finala decenta: fara nervi, fara tipete, doar vorba mai raspicata si daca se poate o pedeapsa scurta dar intensa.Si toate deocamdata excelam la teorie, practica ne mai omoara dar ne aduce uneori si un iarta-ma si am gresit, si poate ca va mai face de 3 ori dar nu si a 4-a oara.Ca spre asta tindem usor usor, sa ii educam frumos, convenabil pentru societatea in care traim si in armonie cu familia personala.Parerea mea.
Oti sanius placut, sa veniti frante si imbujorate.
Miria multam de incurajari, oricum traiasca talentul vostru, eu ma apuc de alti copii ca ma vad cu droaia dupa mine decat sa bibilesc la oale si ulcele.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
Otiliav spune:
Ne-am intors fara sa mai ajungem la munte , ne-a plimbat gratis autobuzul vreo 20 de km pana a primit confirmarea ca partiile sunt inchise ca bate vantul prea tare. Asta este. S-ar putea maine sa incercam din nou in functie de prognoza meteo si de noroc.
Deci, cum nu am si eu cu ce sa ma laud, am pus poze aici cu ce munceste fimea la gradinita. Creatii simple nu ceva complicat. Trebuie sa ma interesez si eu sa vad de unde sa fac rost de vopsea cu sclipici ca vad ca asta-i ingredientul minune. Andra, m-am gandit ca si tu te poti inspira de aici. Ieri am vazut ca au decupat floricele din hartie colorata, cred ca au un fel de capsator cu forma respectiva. Si au facut niste palariute pe care au lipit floricelele si niste baldachine, toate acestea pentru ca vor serba anul nou chinezesc la gradinita in curand. Vaza albastra a fost cadoul de Craciun si are si un biletel cu inimioare decupate si o floricica, iar pe biletel scrie ca-i pentru mama , iar alt cadou de Craciun, eu si sotul am primit o coala A4 plastifiata si inauntru este amprenta manutei ei si o poezie, in norvegiana evident .
Adevarul este ca mi-ar place sa mai fac ceva lucru manual dar nu am tragere de inima de cand cu forumul . Cand eram mai mica faceam snur de macrame si mileuri, am si cateva creatii cusute, asta pana-n 10 ani, una dintre ele este mileul de la cosuletul ei din poza aceasta.
Oricum ma bucur ca am dat-o pe creatii si pe pensii private ca nu mai rezistam la retete .
Dar parca bunicutele se ocupa cu impletit si cusut asa ca mai avem timp sa ne intram in mana.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Ele spune:
Miki concluzia este ca bunicii strica copiii . Dar ce ne-am face fara ei ?!!!! Mama e plecata iar in tari straine si astept cu nerabdare sa vina inapoi sa mi-o mai "strice" putin.
Am pus poze aici cu forma casei initiala (luati-va pastile de inima daca nu sunteti rezistente la socuri)
http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Casa%20noastra-forma%20initiala/
Si va mai arat si Cutzca fica-mii
Elena & Denisa
NOI
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Eu n-am stiut ca asa se poarta, adica baie in dormitorul mare.
Pur si simplu, asa s-a legat, ca dadea mai bine ca ocupare a spatiului.
Hai mai, nu ai avut pana acum fantezii din astea, sa faci o baie cu spuma cu sotul, sa treci din baie in dormitor. Iti dai seama ca tot farmecul dispare cand iesi pe hol in halat sa te strecori in dormitor pana nu te vad copii .
Andra, asa ceva nu s-a proiectat pentru blocurile comuniste. Dar arhitectii din tara au pus asa ceva in planuri acum multi ani, numai ca nu au putut aplica mereu, pentru ca e putin mai scump sa ai doua bai intr-un apartament in loc de una. De fapt vroiam sa-ti spun ca parintii mei nu si-au facut ei planul casei, in 1975 ti se facea de primarie atunci cand cereai autorizatia de cinstructie si cam trebuia sa-l urmezi, plateai o gramada de bani ca nu erau in serie ci personalizate. Eh, casa parinteasca are la etaj dormitor cu baia lui iar celalalt dormitor are doar veceu de serviciu. Deci se intampla acum 33 de ani, sa primesti proiect cu dormitor matrimonial. Numai ca unii bagau plicul in buzunarul inspectorului care facea receptia sa nu comenteze daca au facut mici modificari la planul primit. Ai mei au avut o patanie cu o camera construita in curte fara autorizatie, ideea era sa stea tata in ea sa pazeasca materialele de constructii si casa pana la finalizare, iar cineva binevoitor a parat ca pe langa casa mai este construita o camera si au venit cu buldozerul si au daramat-o. Iar dupa asa intamplare nu s-au mai riscat sa nu ridice casa conform planului.
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
TRY - Uite, genul de modele pe care le fac eu. De fapt, sunt mai multe, dar asta am acuma in casa ca restul le-am facut cadou de Craciun.
http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/2202363784/
Mama ce-am ratat. Daca stiam ca nu mai ai loc de depozit sigur ma strofocam sa ne intalnim de Craciun. Nu de alta dar mai vin la vara .
Mie imi place tabloul de www.flickr.com/photos/14464962@N05/2201649374/" target="_blank">aici, pare ca si cum ar fi realizat pe mozaic, sau asa este si nu ma prind eu, si vaza de www.flickr.com/photos/14464962@N05/2200952667/" target="_blank">aici, de fapt si vaza cu flori albastre doar ca este cu auriu si necesita putin mai multa atentie in jurul ei.
Si degeaba spui ca in Romania nu poti face afacere, ba eu zic ca sunt destui oameni care apreciaza arta, doar sa fii intr-un cerc anume. De asemenea poti sa le si exporti, dar normal ca trebuie sa te zbati si nu oricine are tupeu de manager, recunosc ca nici eu. In schimb un obiect de arta primit de la un prieten nu se compara cu altceva. Am fost anul trecut la o expozitie cu picturile unei prietene pe care am cunoscut-o aici, este grafician si este din Craiova. Pai imi venea sa le iau pe toate acasa, doar erau facute de manuta ei. Culmea este ca a primit fimea o carte de Craciun de la fratele meu si ilustratiile sunt facute de ea, nu-mi venea sa cred ce mica este lumea asta.
Ele, Denisa zambareata si jucausa, cred ca-ti solicita toata atentia daca nu are nici frati, nici nu merge la gradinita. Cred ca dorinta de bb2 daca nu apare la inceput, apare sigur cand ii dam la gradinita si nu mai avem acasa "obiectul muncii". Mie mi se pare foarte ciudat eu sa vin acasa si ea sa nu fie.
Casa ma gandeam ca asa a fost, cu atat mai mult meritati laude ca ati avut curaj nu gluma.
Aime, eu nu vad pozele.
Carmen, patinaj placut!
FELIS spune:
la multi ani pe acest an!
sunt ff ocupata... si nu am mai avut timp sa intru pe aici...Am fost cu serviciul in Austria (POZE) de pe 4 pana pe 7 ian 08 ... F obositor... Pe 8 eram la urgenzta ... nu am mai ajuns la servici... Oboseala multa acumulata in timp... ciclu abundent mai multe zile... La urgentza mi-a pus branula sa imi ia sange... mi-a facut o seringa f mare cu ceva substante... apoi mi s-a rupt filmul.. sotul mi-a zis ca am mai vomitat , am vorbit cu el- nu stiu, mi-a mai facut inca o seringa mare in branula... habar nu am... Dupa analize... doar oboseala acumulata...
La pozele din Austria... ceva peisaje de la pag 3-4 de ex... ASTA vedeam eu de la fereastar hotelului
Am sa pun si un filmuletz cu Mihai
Va pupam...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Filmuletz cu Mihai...! a se viziona cu sonor.. aici e tot farmecull...
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Felis, meriti nana, de cate ori ti-am zis noi pe aici sa ai grija de tine. Probabil la urgenta ti-au pus glucoza, Ca si Mg, cam asa fac de obicei. Mai poate fi si altceva ca eu am patit-o in 2006 mi s-a facut rau venind de la aeroport. In Austria probabil aerul este foarte curat, aer de munte si ajungand in Bucuresti unde se simte puternic poluarea si numai atat miros de benzina arsa de la masini si tot ti se poate face rau. Am vazut catve poze si esti asa fericita, ma bucur ca in vacanta te-ai simtit bine, nu mai spun ce locuri frumoase ai vizitat. Poate mai intri sa ne povestesti.
Si cand ma gandesc ca in faculate imi doream sa lesin sa vad si eu cum este, minte de copil , acum ca am la activ o anestezie generala si mi s-a rupt filmul odata nu mai este o experienta
interesanta.
Am vazut si filmuletul cu baiatul hotarat, constructor se face, multi.
Miki, mi-am adus aminte sa-ti raspund. Nu ma bate gandul sa merg in Canada, este mai departe de Romania, sistemul de pensii in UE este bun ca poti lucra in diferite tari UE, daca treci oceanul nu mai poti cumula anii. Nu pot sa spun ca am salariul mic, dar si 1000 de euro daca salvez pe luna, tot imi trebuiesc 25 de ani in ritmul asta sa luam o casa faina. La asta ma referam ca tot sa tragem de bani de acum incolo. Pe cand in Ro aceeasi casa ar fi la jumatate de pret, iaca 12 ani de viata linistita . Ma enerveaza ca sunt intr-un punct mort, nu stiu in ce directie sa o iau si ce sa facem, si cel mai nasol ca toate depind de al meu sot, iar el se misca precum melcul.
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, meriti nana, de cate ori ti-am zis noi pe aici sa ai grija de tine. Probabil la urgenta ti-au pus glucoza, Ca si Mg, cam asa fac de obicei. Mai poate fi si altceva ca eu am patit-o in 2006 mi s-a facut rau venind de la aeroport.
OTILIA .. eu mai am si colecistul sugrumat din nastere.. care cd se incarca da dureri de cap, presiune, senzatie de voma.. si toate una peste alta... Pupam Ana scumpa...
www.felis.ro