Pentru inimioara Nataliei
Raspunsuri - Pagina 5
kitty_nic spune:
la DD pentru inimioara nataliei. acum am vazut poze si m-am indragostit de ingerasul mic. abia astept vesti de la tati despre nataliuta scumpa.
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
zaharia.o spune:
Maine este ziua cea mare.
Natalia o sa fie operata in jurul amiezii.
Doctorii mi-au explicat ce vor face, ce riscuri sint, am semnat, ne mai ramine sa ne ca operatia sa decurga normal si Natalia sa se faca bine.
alaturi de noi!
gabi.p spune:
Cum a decurs operatia? Natalia cum se simte? Asteptam cu nerabdare vesti bune. Ne rugam pentru micuta Natalia!Dumnezeu sa va ajute !
antoni spune:
Ii doresc multa sanatate Nataliei.maine voi trece pe la banca sa-i trimit si eu ceva banuti.
Meli+Timea-Larisa
zaharia.o spune:
Operatia a fost ok. acum este la reanimare, medicii au spus ca urmeaza 2-3 zile cind pot aparea probleme. Deocamdata este ajutata de aparat sa respire, dar vor reduce treptat medicamentele si au sa incerce sa o lase singura sa respire.Au spus ca este agitata si de aceea ii administreaza medicamente ca sa doarma.
Pina acum totul este bine.
Sa ne in continuare pt sanatatea Nataliei.
gabi.p spune:
Dumnezeu sa o ajute pe Natalia sa se recupereze repede iar voua parintilor multa sanatate si putere.
Asteptam in continuare vesti bune de la voi.
zaharia.o spune:
Natalia este tot mai bine. Maninca cu biberonul si asta e un lucru bun. Astazi i-au scos drenajul de la operatie. Mai primeste morfina ca are dureri.Daca nu apar probleme luni o scot de la terapie.
In rest multa sanatate la toata lumea.
antoni spune:
am reusit sa depun si eu niste banuti pe numele Antoni Melinda. sper ca au ajuns. multa sanatate si tare ma bucura sa aud ca Natalia se simte mai bine.
Meli+Timea-Larisa
zaharia.o spune:
Natalia este bine din punct de vedere al operatiei dar este agitata nu doarme si nu prea aninca singura. medicii spun ca trebuie sa avem rabdare ca este o schimbare in organism. astazi am primit o camera unde sa stea cu mama si speram ca pina luni o sa fie mai bine.
multa sanatate la toata lumea!!!